Tips 1: När OS börjar i Sochi

Tips 1: När OS börjar i SochiXII olympiska vinterspel i Sochi kommer att äga rum från 7till 23 februari 2014. Denna grandiösa händelse väntar ivrigt av både invånare i Ryssland och runt om i världen. Dessa olympiska spelen kommer att skilja sig från andra innovationer.

När OS börjar i Sochi

Funktionerna för vinter OS

Vinter olympiska spelen hålls sedan 1924som ett tillägg till sommarspel. Från 1924 till 1992 hölls olympiska spelen i samma år med sommaren. Sedan 1994 hålls vinterspelen i intervaller om 2 år efter sommaren. Sedvanlig månad vinter-OS är fevral.Data 7 feb 2014 och staden de olympiska spelen har valts under 119 mötet i Internationella olympiska kommittén 2007. Ansvarig för organisationen av de olympiska vinterspelen organisationskommitténs medlemmar utsågs "Sotji 2014" .Under avslutningsceremonin av de tidigare vinter-OS, IOC President Zhak Rogge räckte Anatoly Pakhomov, borgmästare i Sotji, den olympiska flaggan. Några månader tidigare presenterades Sochi 2014-logotypen för allmänheten. Som maskot för de olympiska vinterspelen i 2014 ryska medborgare har valt White Bear, Snow Leopard och Hare. 500 dagar före OS-start, meddelade Sochi 2014-organiserande kommittén slogan i spelen: "Hot. Winter. Tack. "

Förberedelser inför början av vinter OS

365 dagar före öppnandet av vinter olympiska spelen iSochi den 7 februari 2013, i många ryska städer, startades klockan med en nedräkning, som visar de dagar, timmar, minuter och sekunder som var kvar före öppnandet av OS. Dessa städer är Nizhny Novgorod, Khabarovsk, Novosibirsk, Ekaterinburg, Rostov-Don-Don, Pyatigorsk, St Petersburg och Moskva. Dessutom har den elektroniska klockan med nedräkning installerats av många webbplatser. Med figur 7 finns flera viktiga datum som föregår början av OS och relaterade händelser. 7 februari 2013 började den officiella försäljningen av biljetter till OS i Sochi 2014. Den 7 oktober 2013 startades facklarnas relä i Ryssland, vilket fortsätter fram till tävlingens öppning den 7 februari 2014. I staden Sochi kommer de Paralympiska spelen också att äga rum. Deras öppning är planerad till 7 mars 2014. Viktiga och minnesvärda händelser lovar att bli spelens avslutande ceremoni. OS i Sochi kommer att sluta den 23 februari 2014, och den högtidliga stängningen av paralympiska spelen är planerad till 16 mars.

Tips 2: När ska OS hållas i SochiTotalt för andra gången i historien, den olympiskaspel kommer att hållas i Ryssland. För första gången denna stora idrottsevenemang som hölls i sommaren 1980 i Moskva och nu vinter-OS kommer att möta Sochi. Den första nya spåret, byggd speciellt för händelsen försökte skidåkare i tävlingen, som hölls i Krasnaya Polyana vintern 2012. Exakt 2 år innan den olympiska elden tänds på huvudsporterarenan.

När ska OS hållas i SochiDatumet för XXII vinter olympiska spelen är redanär känt. Öppet är planerat till 7, och stängning är för 22 februari 2014. Under dessa dagar kommer 98 uppsättningar medaljer att spelas i 15 idrottsgrenar. Nästan omedelbart kommer Olympic, samma sportarenor från mars 07-16 till 2014 den traditionella Paralympics där idrottare take-invalidy.Olimpiada del i Sotji kommer att hållas på två arenor. De sporter som sker i det fria, ta en välkänd skidort "Krasnaya Polyana", som ligger 50 km från staden, i bergen. Nu byggs berg olympiska byn, en stor skidort "Rosa Khutor" och en kälkbacke "fält av råg", som kommer att tävla bobsleisty.V Sochi byggt slutna is arena, små och stora, i mitten av skridsko, curling arena för konkurrens, Ice Sports Palace, som kommer att vara värd tävlingar i konståkning och ett kort spår, som rymmer 12 tusen fans. Dessutom har nästan avslutat byggandet av de viktigaste Olympiastadion, avsedd för 40.000 åskådare och den olympiska byn, där idrottare och pressen kommer att leva. Det förväntas att cirka 12 000 journalister kommer att ackrediteras på spelen. Enligt byggplanerna ska alla föremålen redan byggt 2013 godu.Televizionnye sändning från tävlingarna i den olympiska Sotji kommer att titta omkring 3 miljarder tittare runt om i världen, men vill se denna oförglömliga show med egna ögon, har möjlighet att köpa biljetter i förväg. Ett unikt projekt för de olympiska spelen i Sotji kommer att utveckla och genomföra de senaste standarderna och tekniska lösningar. Idag driver ett omfattande program för kontinuerlig olympiska utbildning, systemet med höga miljökrav, ett interaktivt utbildningsprogram för allmänna Internet publiken, vilket ger användarna lättillgänglig information om den olympiska och paralympiska rörelsen.


Rådet 3: Medaljutsikter för det ryska laget vid OS i SochiInnan starten på den stora sportevenemangetdet finns bara några dagar kvar. Och nu är det dags att fråga: vad är medaljprognoserna för OS i Sotji i förhållande till det ryska laget? Hur framgångsrika är våra idrottsmän att döma av experter?

Medaljutsikter för det ryska landslaget vid OS i Sochi
instruktion

1


Vem är favoriterna?Företaget PwC bestämde sig för att beräkna hur många guldmedaljer Ryssland kommer att kunna vinna vid OS i 2014 i Sochi. Så i år har vårt land en bra chans att göra bra och samla ett rekordantal utmärkelser. Om vi ​​pratar om närmaste rivaler, så är det naturligtvis landslaget i Österrike, Norge, Kanada, Tyskland och, naturligtvis, USA-laget.

2


Hur man beräknar?Prognoser för OS i Sochi, PwC gjort på grundval av ekonomiska modeller. Dess väsen - att testa den historiska relationen mellan kriterier som de socioekonomiska parametrar samt beaktas antalet medaljer att idrottare har vunnit den sista Igrah.Opredelyaya hur framgångsrik kommer att vara resultatet av ett land, är ett tillstånd beaktas särskilt ekonomi , indikatorn för total BNP. Dessutom är den viktigaste faktorn klimatet - nämligen förekomsten av snö och många skidorter måste per capita. Dessa två kriterier har en betydande inverkan på hur många medaljer landet vann på spelen.

3


Vem ska samla de flesta medaljer?PwC forskningsrapport att de utvecklade länderna har rätt klimat, kan du öva och utveckla vintersporter, som ligger på toppen av medalj ställningar i prognosen. Med båge hand länder som Norge och Österrike visar att framgångsrika prestanda vid spelen en liten ekonomi är inte ett hinder. PwC analytiker tror att Österrike och Norge kommer att samla fler medaljer än till exempel Frankrike och Kitay.Itak, medalj prognos experter PwC på följande sätt: de flesta amerikaner kommer att samla medaljer. På andra platsen Tyskland, på den tredje - våra landsmän. Fjärde i denna lista är kanadensare följt av Österrike och Norge. Kineserna på denna lista är bara sjunde, följt av Schweiz, Sverige och topp tio närmast Sydkorea. Nåväl, låt oss hoppas att när ryssarna börjar, kommer det ryska laget att göra allt som är möjligt och omöjligt att visa det bästa resultatet.Tips 4: Vem vill bojkotta Vinter OS i Sochi 2014Rysslands motstånd kräver europeiskapolitiker att bojkotta Vinter OS i Sochi. Närvaron av topp EU-tjänstemän vid evenemanget kommer att betraktas som politiskt stöd till Putin, sade Rysslands premiärminister Mikhail Kasyanov i en intervju med den tyska tidningen Die Welt. Enligt hans uppfattning är oppositionens uppgift och hela det internationella samfundet att förhindra att "legitimera" överskotten av Putins makt.

Vem vill bojkotta Vinter OS i Sochi 2014Vilka kallas för att bojkotta Vinter OS i Sochi?

Överklaganden att ignorera OS i Sochi börjadeefter antagandet i Ryssland av en skandalös lag om "förbud mot propaganda av homosexualitet bland minderåriga". Oppositionsrepresentanter uppmanar EU att bojkotta Winter Olympics 2014 och därmed uttrycka en motsättning mot Putins politik som kränker mänskliga rättigheter och mänsklighetens principer.

Politisk resonans

Ledare för Europaparlamentets största fraktion "Alliansenliberaler och demokrater för Europa "Guy Verhofstadt stödde de ryska oppositionisterna. Enligt honom är de olympiska spelen ordnade för åskådare och idrottare, och politiseringen av sportevenemanget strider mot den grundläggande idén om olympiska spelen. Dessutom skulle Putin inte kunna få "politiskt användbara" foton för sig själv. Som Mikhail Kasyanov noterade kommer närvaron i Sochi av EU: s högsta tjänstemän som gäster att ge Putin carte blanche för att främja sin anti-mänskliga politik.

Stephen Frys brev till Internationella olympiska kommittén

Göm inte sin orientering kändDen brittiska skådespelaren Stephen Fry uppmanar också till att bojkotta Sotji-OS-2014. Han sade detta i ett öppet brev till Storbritanniens premiärminister David Cameron och Internationella olympiska kommittén. I sitt tal, utspelas skådespelare jämför homofobiska kampanjen i Ryssland med förföljelsen av judar i Nazityskland, och nästa spel - med den ökända Berlin-OS på läktaren 1936 triumferande Hitler som sedan stärkte sin ställning hemma och runt om i världen.

OS i Sochi och "Snowden fallet"

Med ett uttalande om att det är nödvändigt att övervägaMöjligheten att bojkotta de olympiska spelen i Sochi, gjordes av den amerikanska senatorn Lindsey Graham. Men anledningen till en eventuell bojkott kallas här är en annan - är tillhandahållande av ryska politisk asyl till den tidigare CIA anställd Edward Snowden, förföljd av amerikanska myndigheter för avslöjande av statshemligheter. Senatorn kallade Rysslands agerande "ett slag till USA" och den första bundna "Snowden affär" med de olympiska spelen i Sotji, ignorera att USA kommer att kunna tydligt signalera störning av hans. Men talaren av den amerikanska representanthuset Dzhon Beyner fördömde förslaget Graham, eftersom det skulle vara orättvist straff i första hand för amerikanska idrottare.