Tips 1: Hur utförde det ryska laget vid OS 2010 i Vancouver

Tips 1: Hur utförde det ryska laget vid OS 2010 i VancouverXXI vinter olympiska spelen hölls i kanadensiskastaden Vancouver. Den ryska delegationen var en av de mest talrika på denna olympiad, 179 idrottsmän gick in i landslaget. Kort före tävlingens början lät optimistiska förutsägelser om möjligheten att erhålla 40-50 medaljer höra från tjänstemänens läppar. Tyvärr har hopp inte uppstått, och lagets prestation visade sig vara det värsta någonsin.

Hur det ryska laget utförde vid OS 2010 i Vancouver

Den viktigaste indikatorn på utbildningsutövareär antalet utmärkelser som de vann. Första platsen i lagklassificeringen gick till mästerskapet i mästerskapet, det kanadensiska laget, som fick 14 guldmedaljer. Det ryska laget, som planerar att vara i topp fem, lyckades så småningom bara uppta 11: e plats. I spargriset i vårt lag var 15 medaljer, varav endast 3 var guld, 5 - silver, 7 - brons. Det här resultatet är det värsta för alla år då vi utförde vårt lag vid OS. Allt guld var på ett eller annat sätt förknippat med skidor. Den första medaljen var kvinnornas skidskytte, traditionellt betraktad som en av favoriterna i denna sport; den andra gick till biathlet Evgeny Ustyugov för loppet i 15 km, och den tredje gick till sprinten Evgeny Kryukov, bokstavligen en delad sekund före sin lagkamrat Alexander Panzhinsky. Förblivit missnöjd med resultatet och dömde konståkaren Evgeni Plushenko, som vann silver i mäns skridskoåkning och inte planerat guld. En trevlig överraskning var medaljen av snowboarder Catherine Ilyukhina och skridaren Ivan Skobrev, som lyckades vinna två utmärkelser vid OS. Biathlete Olga Zaitseva och skidåkare Alexander Panzhinsky lade ytterligare två silver till spargrisen. Bronsmedaljer stod för mer än hälften av alla vunna utmärkelser. En man kunde vinna mänens skidskytte, den andra människans dubbla i bobsled; två andra gick till Alexander Tretyakov (skelett) och Ivan Skobrev (kör på 5000 m). Manliga och kvinnliga lag av skidåkare kunde lägga till priset i sprinten, och paret Oksana Domnina och Maxim Shabalin i isdans. Den svåraste besvikelsen för de flesta ryssarna var hockeyspelets prestation, som stod i kvartfinalen i kanadensaren med ett krossresultat på 3-7. Den andra starka besvikelsen kom fram av konståkare som misslyckades med att vinna ett enda guld. Sammanfattande de otroliga resultaten av denna olympiad är det nödvändigt att erkänna det helt otillfredsställande tillståndet för idrottarnas träningssystem. Trots alla finansiella injektioner och stigande penningpremier från staten för medaljer blir resultatet sämre från år till år. Situationen för skridaren Ivan Skobrev, som bor och tränar i Italien, är vägledande, eftersom alla förutsättningar för detta har skapats där. Tyvärr lämnar inte bara idrottare Ryssland utan även tränare som kan uppnå anmärkningsvärda resultat. Före vinterolyckorna 2014 i Sochi finns mycket liten tid kvar. Jag skulle vilja hoppas att slutsatserna efter det föregående har blivit sanna och resultatet i de inhemska väggarna kommer att ge anledning till stolthet för våra idrottare!

Tips 2: Vilka är det ryska lagets chanser vid OS i Sochi?Fans av det ryska landslaget har storhoppas på våra idrottare vid Vinter OS i Sochi. Dessutom visade resultatet av de tidigare vinterlympiska spelen i Vancouver att det var mildt olyckligt. Då kunde det ryska laget vinna endast tre medaljer av högsta standard och gick inte ens in i tio bästa! Från våra olympier väntar på en typ av rehabilitering i sina inbyggda väggar. Men är det realistiskt och vad är chanserna för vårt lag?

Vilka är det ryska lagets chanser vid OS i Sotji?I vilka sporter är våra positioner särskilt starka?

Med hög grad av sannolikhet,att anta att ryssarna framgångsrikt ska utföra i skidåkning och skidskytte. Traditionellt är våra idrottsmän starka inom hockey och konståkning. På en ganska hög nivå utförs ryssarna i släde, skelett och bobsled. Nyligen har seriösa framsteg gjorts inom skridskoåkning. Allt detta, särskilt med hänsyn till den redan nämnda faktorn av inhemska väggar, vilket ger extra moraliskt stöd till idrottare, låter dig räkna med höga resultat i dessa sporter.

Skidåkning, freestyle, curling ... Chanserna räcker inte!

I många andra sporter ledande positionerunder lång tid och är fast anställda av idrottare från vissa länder. Naturligtvis är sporten oförutsägbar, och det har förekommit fall då den erkända favoriten tilldelades utomstående. Men detta är fortfarande mycket sällsynt. Sannolikheten för en lyckad prestation av ryssar i alpin skidåkning, backhoppning, eller till exempel på ett sådant exotiska sport som curling, trots vissa framgångar i det förflutna, är ganska liten. Detsamma gäller freestyle, snowboard, kort spår och några andra olympiska discipliner. Rysslands idrottsminister V.L. Mutko upprepade gånger sagt att ett bra resultat för vårt lag kommer att betraktas som tredje lagplatsen. Och presidenten för den ryska olympiska kommittén, A.D. Zhukov, som var mer optimistisk, hävdade även att vårt lag enkelt kunde vinna från 10 till 14 guldmedaljer och så småningom ta första lagets plats. Sant han inte glömmer att ange: "Sport är sport, det är omöjligt att planera här!" Zhukov är vårt team utrustad med all nödvändig, eftersom beredningen av idrottsmän för de olympiska spelen i staten har avsatt stora medel, så medborgare i Ryssland har rätt att förlita sig på sin goda prestanda.

Tips 3: Hur paralympiska vinterspel i Sochi hålls 2014Från 7 till 16 mars 2014, efter vinterens slutförandeOS i 2014 i Sochi kommer att vara värd för XI Paralympic Games. Dessa tävlingar av funktionshindrade är en symbol för mod, uthållighet, uthållighet. Paralimpioniki-idrottare eget exempel visar att man alltid kan argumentera med den grymma öde och övervinna alla hinder. Traditionellt äger tävlingar på samma idrottsanläggningar, där idrottare-olympierna tävlade. Hur kommer dessa paralympiska spel att äga rum?

Hur paralympiska vinterspel i Sochi hålls 2014Vad kommer att ingå i programmet för paralympiska spelen i Sochi

Deltagande i Winter Paralympic Games kommer att taidrottare från 45 stater som kommer att kämpa för 72 uppsättningar medaljer. Tävlingar kommer att hållas i skidskytte, bergskidåkning, hockey, längdskidåkning, snowboard och curling. Det kommer att hållas ceremonier om öppnande och stängning av Paralympiska spelen. Talismans av dessa tävlingar har valt Luchik och Snowflake - fantastiska varelser som har kommit från andra världar för att hjälpa människor att använda de dolda reserverna i människokroppen.

Var kommer paralympion idrottare att bo i Sochi

På territoriet av den olympiska byn i Sochi förfunktionshindrade personer skapas alla förhållanden. Sluttande ramp som leder till ingången till hotellbyggnader ökade kapacitets hissar, lägenheter, där det finns ett stort badkar med en låg räcke - allt detta och mycket mer gör det möjligt för deltagarna i Paralympics att känna sig bekväm och praktisk. Det totala antalet sådana lägenheter är ca 570. Det bör noteras att inte bara i olympiska byn men i hela staden har mycket arbete gjorts för att göra det bekvämare för funktionshindrade. I tunnelbanor, liksom vid ingångarna av många byggnader har nu pandusy.Pomogat deltagare i Paralympics kommer att vara ett stort antal frivilliga som har utbildats i särskilda kurser. Dessa människor kommer att följa de tävlande under spelen, för att hjälpa till i hushållet plane.Sleduet konstaterade att den ryska paralympiska laget briljant utförda vid OS 2010 i Vancouver, Kanada. Hon tog självsäkert första platsen och vann bara 38 medaljer: 12 guld, 16 silver och 10 brons. Det är ingen tvekan om att vi vid de kommande paralympiska spelen med stöd av fans och supportrar också kommer att bevisa sig från den bästa sidan.