Tips 1: Hur Putin följde förberedelserna för Sochi 2014-spelen

Tips 1: Hur Putin följde förberedelserna för Sochi 2014-spelenRysslands president Vladimir Putintätt följt förberedelserna inför vinter-OS i Sotji 2014 sedan starten. En av de viktigaste besluten i Talmannen gjorde att påskynda byggandet av idrottsanläggningar, är skapandet i början av 2013 en särskild statliga kommittén för förberedelse och innehav av de olympiska vinter och Paralympics 2014 i Sochi. Vice premiärminister Dmitry Kozak, valdes som ordförande för den statliga kommissionen.

Hur Putin följde förberedelserna för Sochi 2014-spelen

Arbetet i kommissionen för förberedelserna för OS

Ordföranden lade kommissionen ansvaret förde stora frågorna i förberedelserna för spelen på federal, regional och lokal nivå. Alla beslut som fattas av kommissionen bör åläggas att utföras organ vlasti.Vo Under sin tid, är kommissionen skyldig att rapportera till presidenten att ta myndigheter för förberedelse och organisation av de olympiska spelen och Paralympics. En av de senaste rapporterna presenteras Vladimiru Putinu Dmitriy Kozak under ett möte om förberedelserna inför spelen i september, fem månader före starten av tävlingen. Presidenten sade att byggandet av idrottsanläggningar är klar med 96% Vladimir är Putin sade att han var nöjd med det arbete som utförts och ser fram emot en lysande värd för de olympiska spelen i fem månader, vilket kommer att vara mycket ansvar för slutförandet av alla planerade aktiviteter.

Ordförandeskapets order

Ordföranden gav order till organisationskommittén "Sochi"2014 "för att säkerställa i alla regioner i Ryssland för att sälja biljetter till de olympiska spelen. Det viktiga Vladimir Putin anser att tillgången på biljetter till ryska medborgare, till varje person hade en chans att hurra för sitt land. Presidenten lovade att hjälpa myndigheterna i organisationen av deras prodazhi.V närvarande en viktig fråga Vladimir Putin anser att kvaliteten på tjänsterna i Sochi flygplatsen, som hittills, enligt presidenten, lämnar mycket övrigt att önska. Som framgår av statschef, om flygplatsen kommer att drivas av privata företag, måste det vara ordentligt övervaka servicenivån. Dmitry Kozak har reagerat på presidentens ord om att detta kommer att lösa problemet speciellt organiserade operativa högkvarter för kvalitetskontroll av transport obsluzhivaniya.Na hölls i 2013 i mässan "Lenexpo" Vladimir Putin besökte medaljer prover, som kommer att presenteras för vinnarna och pristagare av spelen-2014 Sochi, liksom en modell av den olympiska facklan. Ordföranden var nöjd med proverna och godkände dem.

Rådet 2: Vem kommer att vara ambassadör för de olympiska spelen 2014 i SochiFöre Vinter OS 2014några månader kvar. Under förberedelserna för dem genomfördes många ljusa och intressanta projekt, utformade för att involvera alla medborgare i vårt land i detta stora idrottsevenemang. Bland sådana projekt är programmet "Ambassaderna i Sochi 2014".

Vem kommer att vara ambassadörerna för OS i 2014 i SochiKärnan i programmet "Ambassaderna i Sochi 2014"

Programmet "Ambassaderna i Sochi 2014", organiseradeOrganisationskommittén för de olympiska spelen, är avsett att främja den olympiska projektet och de olympiska värdena bland folket i vårt land, för att främja en hälsosam livsstil, främja och fullt ut stödja idrottare med funktionshinder och ungdomar bedriver yrkesmässig sportom.Posly Sotji 2014 idag deltar i hundratals evenemang av social inriktning inom utbildning, kultur, ekologi och hållbar utveckling, som organiseras av OS-organen. Bland dessa aktiviteter: de årliga händelserna i Kulturolympiaden, Volontär programmet, projektet "ryska" Sotji 2014 "House" i Vancouver och många andra.

Ambassadörer i Sochi 2014

Ambassadörer i vinter olympiska och paralympiska spelen2014 är väl kända idrottsmän och skådespelare, show business stjärnor, konstnärer. Bland dem bestod av olympiska mästare i konståkning Irina Slutskaya, Tatiana Navka och Evgeni Plushenko, med titeln gymnast Svetlana Khorkina, hockeyspelare Alexander Ovechkin och skridskoåkare Ivan Skobrev, liksom mästare de paralympiska spelen i Peking Vladykina.Drugie Olesya Sochi ambassadörer 2014: - sex-tiden olympisk mästare skridsko Lydia Skoblikov - olympisk mästare i skridsko Svetlana Zhurova - femfaldig olympisk mästare i konstsim Anastasia Davydova - OS-medaljör i rodel Albert Demchenko - en sex-time Paralympiska mästare Sergei Shilov skidåkning - Paralympiska mästare Olesya Shilin - OS-medaljör i konståkning mästare Oksana Domnina och Maxim Shabalin - mästare två gånger värld ski racing Olga Zavyalov; - OS-medaljör i bobb Alexander Zubkov och Aleksey Voevoda - OS-medaljör i skridsko Ivan Skobrev - hockeyspelare Sergey Fedrov - olympisk mästare i skidtävling Nikita Kryukov; - OS-medaljör i ice dancing Ilya Averbukh - klättrare Kazbek Khamitsaev - fyrfaldig Paralympiska mästare i längdskidåkning och skidskytte Irek Zaripov - OS-medaljör i freestyle Vladimir Lebedev - OS-medaljör parallellt storslalom Ekaterina Ilyukhin - lag rysk hockey - barns musikteater "Domisolka" - damlag Ryssland i curling - Kuban Cossack kör med full styrka; - Valery Gergiev - Yuri Bashmet - toppmodellen Natalia Vodianova - Iosif Kobzon; - Igor Butman - Valery Sjutkin - Diana Gurtskaya - Andrey Makarevich - författaren Yuri Vyazemsky - Dima Bilan - Fyodor Bondarchuk.


Rådet 3: Vad hotar innehavet av vinter olympiska spelen i RysslandUnder förberedelsen för vinternDe olympiska spelen i Sochi i 2014 hotade upprepade gånger att störa händelsen. Ett av de största problemen som kan hindra spelens uppförande är för närvarande hotet om terroristhandlingar.

Vad hotar innehavet av vinter olympiska spelen i RysslandStörningar av scheman och anklagelser från andra stater

Ett av de första problemenförberedelserna inför de olympiska spelen i Sotji, stålkonstruktion schema haverier och dålig infrastruktur i regionen, men situationen har stabiliserats tack vare de åtgärder som president Vladimir Putin i Ryssland och han skapade kommissionen för att förbereda och innehav av vinter olympiska och paralympiska spelen 2014. I augusti 2013 fanns det en konflikt med vissa regeringar, som förde avgifter till de ryska myndigheterna att "skrämma sexuella minoriteter" som ett resultat av antagandet av en särskild lag mot dem. De gjordes olika uttalanden som Barack Obama, som i syfte att bevara den anda av konkurrensen måste Ryssland avskaffa diskriminering av sexuella minoriteter och homosexuella idrottare. Enligt hans mening kommer de flesta länder att stödja honom i att den sexuella inriktningen hos deltagarna i tävlingen inte skulle göra någon skillnad. Några representanter för utländska sexuella minoriteter har redan sagt att de förbereder speciella proteståtgärder mot att hålla OS i Sochi.

Hot mot terroristhandlingar

Hittills, i Sochi, därWinter Olympics of 2014 kommer att hållas, hotet om terroristhandlingar, vars källa är terrorister från Nordkaukasien, förblir. Samtidigt försäkrar regeringen att de kommande OS kommer att bli den säkraste sportevenemanget. Säkerhet i himlen kommer att ges av dronor, och höghastighetsbåtar kommer att utsättas från havssidan. Förberedelser för skyddsåtgärder på marken genomförs redan av relevanta specialtjänster. Ändå hävdar experter i analysen av intelligens att det är nödvändigt att tillhandahålla ytterligare skydd mot primitiva explosiva anordningar. Det öppna hotet mot Ryssland meddelades av den saudiariska prinsen Bandar Bin Sultan, som hävdar att tredje världskriget kan börja inom en snar framtid. Under ett möte med Vladimir Putin i augusti hotade han att "lossa händerna" hos tjetjenska terrorister om Ryssland inte övergav Syrien. Denna information om hot mot Ryssland och olympiska anläggningar bekräftas av den libanesiska tidningen "Al-Safir".