Tips 1: Hur tränar du din krokodil

Tips 1: Hur tränar du din krokodil

Passion för någonting ovanligt kan manifesteras iolika former. På sätt av beteende och kommunikation, i musikaliska, gastronomiska predilektioner, i smak i kläder eller vid inrättandet av ett sällsynt husdjur. Barnens drömmar om en bättre vän - en krokodil kan bli sant. Men vi måste vara medvetna om att innehållet i dessa reptiler är ett komplicerat och besvärligt företag.

Hur man tränar en krokodil

instruktion

1

Beslutet att ha en krokodil måste övervägasoch vägdes. Det här är inte en enkel sak alls - och svårigheter börjar från inköpstillfället. Krokodil tillhör kategorin exotiska djur. Med den legitima importen till vårt land kommer djuret att levereras med en mängd dokument. Bland dem är slutsatserna från veterinärlaboratorier, veterinärpass, identitetsadressen för det avsändande landet och mottagarlandet, tillstånd från CITES.

2

Titta på krokodillen, titta på denbeteende. En frisk individ spenderar mestadels i vattnet, när man försöker ta på händerna biter, visar missnöje. På en reptils hud ska det inte finnas någon rodnad, pigmenteringsfläckar och andra defekter. Be en specialist att hjälpa dig med valet av djur. Omedelbart efter att ha köpt en krokodil, gå med honom till veterinärkliniken och se till att han är frisk. Försena inte med ett besök till läkaren - behandlingen av exotiska djur är dyr.

3

Innan du tar med reptilhemmet,var noga med att ordna en plats för henne. Dvärgkrokodiler existerar inte, och även om du väljer en cayman (som anses vara en liten representant för detachementet), var förberedd att vuxen kommer att nå en längd av minst 1,5 m.

4

Ta det och förbered dig för ankomst av husdjuretaquaterrarium. Det är viktigt att han låter djuret röra sig fritt. Bredden på terrariet ska vara sådan att krokodilens hela kropp passar helt och vänster 10 centimeter ledigt utrymme på båda sidor. Längden - två gånger bolshe.Sledite i inneslutningen med det korrekta förhållandet av vatten och mark, 3 till 1. För reptiler lämplig låg grävas ner i marken på en konstant poolvattenfiltrering och nivåskillnader (den djupaste plats - längden av provet, utom svansen , plus 15 cm). Ät en plats att gömma, där krokodillen kommer att gömma sig från ljusa och främmande vyer. Detta kommer att hjälpa det unga djuret att känna sig tryggt och anpassa sig snabbare i det nya huset.

5

Lämplig för nästan alla krokodilarterlufttemperatur - 25-35®, vatten - 22-25оі. Placera glödlampor i terrariet med skyddsnät, en akvariumvärmare. Till ditt husdjur lider inte av brist på solljus, hänger fluorescerande lampor. Håll koll på städens renhet. Byt vattnet 1-2 gånger i veckan. En gång i månaden har du en vårrengöring. För den här gången, placera krokodillen i en välventilerad behållare eller i en stram linnepåse.

6

Foder husdjuret bara kött från snabbköpet är intedet kommer att visa sig. Det ger en komplett dietmat nära den som han kan få i det vilda prirode.Molodyh reptiler foder mjölmask eller mygglarver. Kosten för vuxna har stora insekter, fisk, kyckling, nötkött, ostron, grodor och laboratorieråttor, lägg i livsmedel vitaminer. Feed husdjur endast med specialverktyg (pincett, lång pinne) .I natur krokodiler kan matas 2-3 gånger i månaden, äta 10-15 kg. De är bra hungerspelare. Hemma behöver unga individer matas varannan dag, vuxna - 1-2 gånger i veckan.

7

Trots de många berättelserna om den lyckligasamliv av en person och en krokodil kan reptiler inte mata varma känslor till sin herre. Dessa mystiska gamla djur är i bästa fall tacksamma för ett bekvämt boende. Åldern för den separata och ibland ömsesidigt exklusiva existensen av människor och krokodiler gör att vi kan dra slutsatsen att deras kärlek till varandra är mer en fiktion än sanningen.

Tips 2: Varför krokodiler planteras

Fram till nyligen var hundar och katter huvudarternahusdjur. Men de senaste åren börjar konkurrens med dem, som hamstrar med papegojor, alltmer börja göra mycket exotiska djur, till exempel krokodiler.

Varför Crocodile Creeks
Enligt experter, krokodil tamDet är omöjligt, därför är det omöjligt att betrakta det som ett traditionellt husdjur. I detta avseende är det allmänt trott att människor som bestämmer sig för att ha en krokodil vanligtvis vill överraska andra och visa sina möjligheter - eftersom vård och underhåll av sådant djur är en mycket arbetskrävande och kostsam träning.

Krokodil i lägenheten - är det riktigt?

Ibland kan du höra om lusten att ha en krokodili en lägenhet så att han "simmar i badrummet." Människor som är frestade av detta alternativ, måste du komma ihåg att längden på de flesta krokodilarter är från 2 till 5,5 meter. Också, glöm inte att dessa djur är rovdjur, vars offer har upprepade gånger blivit människor.
Oavsett varför en person vill börjakrokodil, köp det bara bättre med relevanta dokument - annars kan avtalet kallas olagligt. Säljaren måste ha alla veterinärintyg och tillstånd.
Det är också viktigt att de relaterar tillklassreptiler eller reptiler, som, även om de spenderar mestadels i vattnet, periodiskt kryper ut på marken. Personer som bor i en naturlig miljö, till exempel, går till grundarna tidigt på morgonen eller närmare på kvällen och tar "sola". Därför, begränsa dig till bara ett badrum kommer krokodil vara ganska svårt.

Växt eller ras: krokodilgårdar

Utomeuropeiska har länge använt krokodiler förcirkusföreställningar, som demonstrerar olika knep. Till exempel, i Thailand håller lokala tränare publiken i spänning, sätter huvudet i munnen på en rovdjur eller slår knäna nästan i munnen. Med tanke på att krokodilen först efter att ha slagit svansarna kan döda sitt offer, kan prestandan kallas en riktig chorr-enhet.
Innan du har en krokodil behöver duta hänsyn till att husdjuret kommer att kräva en hel del fullvärda naturfoder, särskilt fisk och grodor, möss, kycklingar och stora insekter (johannesbröd eller kackerlackor) och mollusker.
Krokodilgårdar, ganska vanliga iett antal länder ökar gradvis popularitet i Ryssland. Bland ryska krokodilfarm ganska berömda Jekaterinburg "Krokodilvil", som ägaren säger att han just nu bor 113 krokodiler och ormar 4-giftiga arter, 5 arter av sällsynta pyton, varaner och några ödlor. Djur kom till honom på olika sätt. Således den kubanska krokodil tidigare bott i en av Moskvas oligarker, som bestämde sig för att göra sig en exotisk pet. Med tiden, men när krokodilen växte, omtänksam bli ganska problematisk - det är en köttätande djur som kräver en hel del vremeni.Razvodyat krokodiler och enbart av praktiska skäl - det är känt att ett antal läger deras kött äter gärna. Enligt experter beror smaken av krokodilkött på vad de åt. Används och huden på krokodiler, såsom alligatorer, som är gjorda av dyra skönhetsprodukter: portföljer, resväskor, bälten och obuv.Odnako på grund av predation av krokodiler i vissa länder under de senaste åren deras antal har minskat kraftigt, vilket omedelbart berörs nivå pirayor - befolkningen har det ökat markant, så att myndigheterna inte bara måste ta miljöskyddsåtgärder, men också att främja utvecklingen av specialiserade gårdar, där inblandade i avels krokodiler.

Tips 3: Hur man gör en krokodil från pärlor

Beading är en spännande aktivitet. Med tillräcklig erfarenhet kan du göra väldigt vackra fakes: smycken, souvenirer, nyckelringar, etc. Om du har liten erfarenhet kan du göra enkla små saker. Till exempel kan man dra från pärlor krokodil och efter användning som en nyckelring på telefonen, nycklar, väska eller ge någon.

Pärlor för vävning av krokodil

Du behöver

  • pärlor med 2-3 färger, band (eller fiskelinje) ca 3 mm tjock och 2 m lång, sax.

instruktion

1

Ta fiskelinjen (eller bandet) och vika den i hälften,för att bestämma mitten. Tie den till en nyckelring eller till något annat föremål till vilket krokodilen kommer att fästas: för att göra detta, vik tejpen i halva för att bilda en slinga, och den måste vara under det föremål som bandet är fastsatt på. Då behöver du bara sträcka trådens fria ändar i den här slingan. Tejpen är fixad, du kan fortsätta arbeta vidare.

2

Sätt på den första pärlan på linjen och den andraradslut hoppa från den motsatta änden. Försiktigt säkra den. Detta blir första raden. I den andra raden, gör samma åtgärder även med 2 pärlor. Nu måste vi göra ögon, Take 3 pärlor, en av de fria ändarna av fiskelina miss först genom pärlan för ögat, då - enligt färgen på kroppen, och sedan - tillbaka till ögat. Den andra änden av fiskelina tråden genom vulsten på den andra sidan. Detta är tredje raden. I de fjärde och femte raderna är 2 pärlor i kroppen färg krokodil.

3

Ta 2 pärlor under kroppens färger och 3 tillsatser avsom kommer att ha ben. Lägg omväxlande pärlor på ena änden av linjen, tryck dem till kroppen så nära som du vill. Sedan passerar samma ände genom de två första kulorna tillbaka (dvs mot huvudet). Placera pressarfoten nära kroppen. Gör detsamma för det andra benet.

4

Bakom benen måste du göra mitten av kroppen krokodil. Om räknas från början av huvudet blir detsjätte raden. Ta 3 pärlor, två under kroppens färg, en av någon annan färg. Sätt dem på fiskelinjen så som de gjorde för de första fem raderna, det vill säga, linjen fiskelinjen från motsatta ändar. Först ordna en pärla av huvudfärgen, sedan en annan färg, och den tredje igen under kroppens färg. För den sjunde raden, ta 4 pärlor av olika färger. Växt på linjen, som i föregående version. Åttonde raden - plantera 5 pärlor av kontrastfärg (vid kanterna placera pärlorna under kroppens färg, i mitten - en annan färg). Den nionde raden - 4 pärlor, den tionde - 3, den elfte - 2.

5

Krokodillen är nästan klar. Det återstår att göra bakben och svans. Benen är gjorda på samma sätt som i det tredje steget. Efter att benen är gjorda, sätt på två pärlor, dra linjen från motsatta ändar.

6

För svansen, ta så många pärlor som du villJag vill. Till exempel, 6. Ordna dem i rad, sträcker sig genom varje pärllinje från motsatta sidor. När svansen når längden du behöver, binda linjen och klippa linjen. Allt är krokodillen klar.