Hur man träffar året 2015 - Trädårets år

Hur man träffar året 2015 - Trädårets årSymbol för kommande 2015 - TräblåGoat. Astrologer rekommenderar att träffa semestern i ett varmt och mysigt företag av vänner och släktingar. Geten är ett djur som är mild och lugn, det gillar inte bullriga och trånga helgdagar. Hur organiseras nyårsfesten korrekt så att det kommande året ger lycka till, hälsa och välstånd till familjen?

Hur man träffar året 2015 - Trädårets år

Hur man dekorerar ett rum

En träget gillar inte stark glitter och glans. Nyttårs dekoration av huset borde vara lika fasthållen och förfinad. Det är lämpligt att köpa saker av trä. Det kan vara figurer, trähantverk, fotoramar eller bordstillbehör.

De faktiska färgerna från 2015 är gröna och blåa. Geten älskar gröna, så du kan lägga inomhus växter till det inre av huset. Föredrag i utformningen av rummet är bättre pastell och diskreta toner.

De mest verkliga juldekorationerna: leksaker av filt, tråd och trä. Nålkvinnorna kan överraska gästerna med handgjorda handduk.

Nästan huvuddelen av det kommande året kommer att vara klockan. Du kan hänga en elegant tamburin ovanför ingången till huset - för lycka till.

Julgran

I år borde julgranen se utnågot ovanligt. Behöver inte hänga på det ljusa och glänsande stora bollar och ljusa glitter. Geten, särskilt träet, är ett mycket reserverat djur. Hon gillar inte show shine. Leksaker av naturmaterial kommer att vara det mest relevanta i år. De kan enkelt tillverkas med egna händer.

Julgranas dekoration ska vara lakonisk och raffinerad. På julgranen måste vara klockor och träleksaker.

Julgran

På nyårets bord borde vara mycket gröna ochfrukter, liksom flera typer av ost. Till efterrätt kan du servera ostkaka. Kötträtter bör inte vara så mycket, och shish kebab från fårkött är i allmänhet bättre inte inkluderade i menyn.

Geten älskar sötsaker, så höjdpunkten på nyårets godis kan vara en mängd olika söta och inte starka alkoholhaltiga drycker och lätta kalori-sallader och snacks.

Huvudvillkoren för detta nyårsafton är inteatt göra en semester till den vanliga absorptionen av mat. Bör vara så kreativ som möjligt för idén om en fest. Förbered ovanliga små presenter för gäster, utveckla ett underhållningsprogram.

Vad du ska ha på nyår

Grundprincipen för nyårsklänningen är naturligtyg och koncis outfit. Det är inte nödvändigt att träffa getens år i en ljus färgstark klänning som är dekorerad med rhinestones och paillettes. Det är önskvärt att kläderna var fasta. Nyttårsbilder kan spädas med tillbehör av trä, päls eller andra naturmaterial.

Årets klädsel Gett kan vara av någon form, gjord av kashmir, sammet, velour, mocka, ull eller läder.

Frisyrer till det nya året kan vara helt annorlunda, men det är ändå önskvärt att curl håret. Alla krullar kommer verkligen att tycka om symbolen för 2015 - trägeten.