Tips 1: Vad ska vara presenter till det nya året 2015

Tips 1: Vad ska vara presenter till det nya året 2015Senast berömde alla amicably offensivenår Häst, nu är det redan ett år gammalt Sheep 2015. Det finns inget överraskande eftersom människor i år kopplar samman nya upptäckter, förhoppningar och framgångsrika företag. Så jag vill älska de älskade med ovanliga gåvor, men samtidigt praktiska och vackra. För att gåvor ska vara lämpliga är det nödvändigt att ta hänsyn till symbolen för det kommande året 2015. Och att tänka på detta i förväg, så att två dagar före festivalen inte behövde skynda sig runt affärerna.

Vad ska vara presenter för det nya året 2015?

Många lägger stor vikt vid horoskop,Det är naturligtvis allas affär att ignorera dem eller inte. Men fortfarande är nyårets östliga symbolik väldigt populär. Glöm inte att 2015 kommer att hållas inom ramen för trägrön får eller get. Lamm är mycket roliga och söta varelser. Det är dags att få ljus, figurer, souvenirer och små mjuka figurer i form av dessa lockiga lilla djur.

För dem som är engagerade i fritidenhantverk, kan du råda dig själv att göra nyårs gåvor, fördelen med år 2015 kvarstår. Gör en original kudde eller broderi med en bild av en get eller sy en får-tilde. Här beror allt på din fantasi och dina färdigheter.

Budgetversioner av gåvor för 2015 kommer att varamagneter i form av en symbol för 2015, naturligtvis kommer sådana i slutet av året att släppas mycket. För tjejen kan du välja ett vackert hängsmycke med en bild av ett ljuvt lamm - sådana smycken är efterfrågan nu.

Kvinnor är väldigt lätta att hämta presenter tillhans familj De kan bli kepsar av gethår, strumpor, tröjor, handdukar. Naturligtvis kommer de saker som visar talisman 2015 att vara faktiska.

I öst menas att geten är ett djurfredlös, tolererar hon inte kupor och våld. Hon kännetecknas av god natur, välstånd, välstånd och stabilitet. Därför ska gåvor till nyår 2015 väljas trevliga och fredliga.

Träd - elementen i det kommande året. Det finns olika träporslin, tallrikar, souvenirer. Försök att se till att dina gåvor inte visar sig vara formella - de ska behaga din älskade och föra familjen tillsammans. En gåva bör bli personifieringen av din vård för familjen!


Tips 2: När kommer påsk firas 2015Påsk är en viktig festival för kristna somcopes sedan antiken. Firandet var Jesu Kristi uppståndelse. Påskdagen beräknas enligt solmånakalendern, därför är det en förbigående semester. År 2015 kommer katoliker att fira påsk den 5 april, ortodoxa kristna - den 12 april.

Påsken år 2015
instruktion

1


För att beräkna datumet för den kristna semesternden grundläggande regeln som säger att påsken ska fira på den första söndagen efter vårmånens vårmånad. Våren är fullmåns första prestation efter 21 mars - equinoxens dag.

2


Om fullmånen kommer före 21 mars, dånästa fullständiga fas kommer att betraktas som påsk. I händelse av att en fullmåne faller på söndagen kommer påsk firas endast nästa söndag. Således, för att beräkna datumet använder vi inversionen av vår planet runt solen (den vernal equinoxens dag) och månens revolution runt jorden (fullmåne). Bara firandetiden är fast etablerad - det här är söndag.

3


Katolska och ortodoxa kristna firarPåsk vid olika tider. Detta beror på att de använder olika Paschalia för att beräkna datumet. Östliga troende använder den Alexandriska metoden, de västerländska använder de gregorianska påskäggen. Katolsk påsk i 30% av fallen sammanfaller med den ortodoxa, 45% - före sju dagar, 20% - i fem veckor och 5% - i 4 veckor. Skillnaderna i tre och två veckor sker inte.

4


Före påsken håller kristna fasten, vilkenslutar på semestern till semestern. År 2015 börjar den 23 februari med den ortodoxa och den 18 februari med katolikerna. Det är det snabba som förbereder den troende för påsken. Stort inlägg varar 40 dagar. Enligt legenden fastade Jesus i öknen i så många dagar. Efter semestern är påskveckan, på den fyrtionde dagen, firar Herrens Ascension, på den femtionde - den heliga treenighetsdagen.

5


Symbolerna på semestern är kakor, måladeägg och stuga ost påsk. Kakor och ägg betyder Liv, Påskbäckar - Förnyelse och Påskbrand - Ljus. Enligt egna mål är äggmålade i olika färger, den traditionella färgen förblir röd. Enligt legenden var det den röda färgen som färgade ägget när Mary Magdalena presenterade det som en gåva till kejsaren Tiberius.

6


På påsknatt går de troende i kyrkan förhögtidlig förgörelse. De bär en mängd mat där för prästens belysning och välsignelse. Lunch bör börja med en tårta. Även krummen i denna paj kan inte kastas i soporna. På den här dagen borde varje kristen hälsas av en annan med orden: "Kristus är uppstånden!" Och tillbaka för att ta emot svaret: "Det är verkligen uppstått!". Omfanget av festligheterna på påskdagen är associerat med den stora lånen, när folket avstod från familjesemester och evenemang.