Vad ska du möta den nya 2015-geten

Vad ska du möta den nya 2015-getenLångt före huvudferienmånga människor, särskilt representanter för den vackra halvan av mänskligheten, börjar pussla över vad man ska ha på nyårsafton. Maskoten år 2015 är den blågröna geten (får) och du måste göra allt för att tacka årets älskarinna. Och eftersom geten är ett djur som är ljust och extravagant kommer det att finnas ett tillräckligt antal outfits.

Årets get i vad man ska träffa

Geten älskar utsökta och dyra kläder. Därför är det nödvändigt att möta den nya 2015-geten i de outfitsna för skräddarsy som använde naturliga tyger. Glitterande klädselar av syntetik kommer sannolikt inte att smaka som en trägetta.

De faktiska färgerna för semestern ärgul, blå, grön och nyanser. Kose mer liknar alla lakoniska och klassiska, så ur festliga kläder är det nödvändigt att helt utesluta olika syrafärger.

Vad ska du träffa 2015 Geit: välj kläder

Geten är ett charmigt och frivolous djur,så var inte för seriös om att välja rätt klädsel, det viktigaste är att du ska vara bekväm i den. En rationell och ekonomisk lösning för ett nyårsafton kan vara en enkel aftonklänning kompletterad med spektakulära tillbehör gjorda i form av getter. Det kan vara en luftduk eller stal, sten och strass.

Get, hon är får, djuret är oförutsägbart För att göra ett plask på nyårsfest, älskare av strikta order, bör föras till gästerna i en ljus, mind-blowing klänning och en kvinna som föredrar ljusa färger i vardagliga kläder, i en elegant klänning ädla pastellfärger.

Festlig klänning, där du kan träffasDen nya 2015-geten måste nödvändigtvis ha en spektakulär höjdpunkt. Detta kan vara en klyvning, en speciell snitt, den ovanliga cut-out eller en elegant öppen rygg. Klädsel för den mest magiska natten kan kompletteras med intressanta detaljer, som görs i form av satinband, bågar och spets skär.

Hur man möter 2015-getter: välj dekorationer

Vilken outfit som valts är det obligatorisktmåste kompletteras med prydnadsföremål. För dessa ändamål är det enligt astrologer värt att välja produkter gjorda av smaragd och bärnsten. Sådana dekorationer kommer att vara ett utmärkt tillskott till toaletten gjord av naturlig siden och ull. Inte mindre lyxigt kommer att se trä smycken och pärlor. Du kan också använda olika broscher gjorda i form av get och klockor.

År av den blå geten: vad borde vara frisyren

Get - mycket hårt arbetande, ren ochgraciöst djur, så det är nödvändigt att träffa 2015 i den ordning som idealiskt kommer att kombineras med smink, manikyr och naturligtvis frisyr. Sminken ska vara så naturlig och begränsad som möjligt.

Från frisyrer är det nödvändigt att välja varianter med korgpigtails, svansar och drakar. Frisyr måste utformas på ett sådant sätt att det lätt kan väva färgstarka barrettes, blommor, värdinna som älskar 2015.

Det nya året 2015 lovar att vara full av ljusa,Oförglömliga händelser, därför, oavsett vilken klädsel du väljer, är det nödvändigt att möta det på lämpligt sätt. På första dagen i det nya året måste du vara med på ett bra humör och med ett uppriktigt leende i ansiktet. Och då kommer hela året att passera för dig enkelt och utan problem.