Hur man träffar årets får

Hur man träffar årets fårMycket snart nyår semester och mångabörja tänka på hur man möter dem. Jag vill att den här magiska tiden inte bara ska komma ihåg länge, men också för hela året gav en uppgift om utmärkt humör. Det är därför som mötet i New 2015 bör förberedas i förväg.

Hur man träffar årets får


instruktion

1


Kommande 2015 hålls under tecknet på ett blått (grönt) träfår. Därför är årets huvudfärger alla nyanser av grönt och blått. De kommer att få lycka till och lycka till.

2


Nyårets bord måste nödvändigtvis vara dekorerat med figurer Får - det kan vara trä eller vanliga mjuka leksaker. I detta fall kommer fåren att botas.

3


Möt året Får kan användas i någon klädsel, till exempeli byxor, en T-shirt, jeans eller en tröja. Det viktigaste är att färgning av kläder ska matcha färgen på det kommande året, det vill säga det måste finnas blå eller gröna nyanser, såväl som turkos, blå eller azurblå.

4


Det kommande året Får bör fira hemma ochbara i familjecirkeln, eftersom detta djur är mycket förtjust i sitt hus och är inhemskt. Men om du måste spendera det nya året på jobbet - oroa dig inte, bara dekorera din arbetsplats med klädsel, kransar, ett litet julgran och ljus.

5


På tröskeln till det nya året, ge alla dina nära och kära,och även till vänner små souvenirer i form av får - de kommer nödvändigtvis få lycka till. Glöm inte poesi, önskemål för deras hushåll. Var säker på att önska framgång i affärer och arbete, god hälsa och lycka. Ett par minuter före det nya året, glöm inte att säga farväl till hästens år, tacka honom för det han tog med - för en minnesvärd semester, utbildning, glada bekanta och även för hälsa hos familj och vänner.