Hur man gör nyttår handgjorda kort

Hur man gör nyttår handgjorda kortVykort handgjorda - ett bra sättgratulera vänner och familj på nyåret. Kom ihåg de goda gamla traditionerna, när alla förpackningar undertecknade vykort och skickade dem via post över landet. Telefonsamtal och sociala nätverk har ersatt dessa gratulationer. Men kom ihåg de gamla dagarna och gör bara nytt år med handgjorda kort, du kommer inte bli svårt.

kak-sdelat- novogodnie-otkrytki- ruchnoi - raboty


instruktion

1


Det enklaste sättet att göra nyårskorthandgjorda - köp en uppsättning för att skapa vykort. Det har flera lakor av dekorativa kartong och papper, silkeband, rhinestones, pärlor och annan inredning. Efter att ha köpt en sådan uppsättning kommer du att göra många nyårskort, som har sparat dig från problemet med att välja materialet i en ton. Tillsammans med uppsättningen köpa ett papper för pasteller. Välj täthet mer. Detta kommer att ligga till grund för dina vykort. Gör papper från nyårsprogram. Låt det vara nyårsleksaker, julgranar, snögubbar. Lim dem på basen, dekorera med strass, dekorativa band, gör inskriptioner med heliumhandtag.

2


Om du inte kan rita, lägg ett ark i halvtjock kartong. För att göra ett nyårskort, ta en stencil. Du kan köpa det i varuavdelningen för en hobby eller göra det själv. Placera stencilen på framsidan av vykortet. Spraya akrylfärgen. Vänta tills färgen har torkat. Topp med en svamp, något som markerar enskilda platser, guldfärg. Efter att färgen har torkat, dekorera kortet med en båge. Gör inskriften en heliumpenna med guldfärg. Det är väldigt lätt att göra nyårskort med handgjorda papper med gamla tidskrifter. Ta en tidning med ljusa bilder. Klipp ut remsorna ur den. Den största remsan blir 10 cm med 1,5 cm. Skär sedan remsorna längs julgrans kontur. Varje nästa stapel blir kortare än den föregående. Och så till kronan på ett improviserat julgran. Limremsor på framsidan av vykortet. Rita en kant runt gränsvykort och snöflingor runt trädet. Gör inskriptionen.

3


Ringer efter hjälp fantasyElochka - traditionellsymbol för det nya året. På nyårsaftonet föreslår kreativa designers att julgranar kommer från olika material. Fantasera och du i den här riktningen. Gör en sillben på vykortet med kaffebönor, ljusa knappar, textilfärger. Eller klippa korken i muggar, klistra in dem på vykortet. Titta runt - göra nytt år handgjorda kort är väldigt enkelt. Det kommer alltid att finnas material som hjälper till att förverkliga alla dina nyårs idéer.