Hur man möter det kommande året Getter (Får)

Hur man möter det kommande året Getter (Får)Det är 2015, Goats år i den östra kalendern. Hur möts detta år, att han bara tog lycka till?

Hur möts det kommande året getter (får)?

Get (får) är ganska fasthållen, räddEtt djur, det är därför inte nödvändigt att ordna bullriga partier och många semester. Markera det nya året med dina närmaste vänner eller släktingar, ha ordnat mysiga sammankomster. Du kan till och med gå på landsbygden, närmare naturen.

På bordet, enligt smakerna av symbolen för 2015,Det är önskvärt att sätta tallrikar av grönsaker och grönsaker. Det är inte nödvändigt att beröva dig själv med de vanliga salladerna, men dekorera dem med gröna bättre. Sätt också ost och en ostmassa.

Kom ihåg att det kommande året är Blue årTrä get (Får), använd denna färg och material för att dekorera rummet, skapa din egen bild. Du kan till exempel lägga blå eller blå servetter på bordet, klippa ut och klistra på ett fönster snöflingor av blått eller blått papper, flickor plockar upp chicblå eller gröna klänningar och män - blå skjortor eller slipsar. Också lämpliga är blå jeans eller mjuka tröjor av god ull.

Med elementet "träd" kan du bara spela -livs levande julgran, träleksaker, tecken, trä prydnadsföremål och en snidad trälåda som en gåva, alla passar, om det är tänkt och gjort med själen, liksom elegant utseende, eftersom Goat (Sheep) mer nyckfull, konstnärlig, har en god smak.