Vad ska nyttårs tabell 2015 se ut?

Vad ska nyttårs tabell 2015 se ut?Nytt år närmar sig. Hästens år är ersatt av årets blåträ. Enligt östra kalendern, innan du börjar tänka över festmåltiden och dekorera bordet, måste du bekanta dig med de tecken som är karakteristiska för symbolen för det nya året 2015.

Vad ska nyttårs tabell 2015 se ut?

Hur man dekorerar ett bord för det nya året 2015

Så det festliga bordet ska vara dekorerade ordentligt,så att inte förolämpa get - beskyddare av det närmaste året. Det första du bör tänka på är naturen hos de material som du kommer att dekorera bordet med. Välj till exempel en duk, servetter och handdukar gjorda av lin. Dessutom är det önskvärt att använda olika produkter från trä - salladsskålar, vaser, etc.

På festbordet 2015 ska gröna och blåa färger råda. Var noga med att komplettera bordet med dekorativa ljus (deras form spelar ingen roll) - de kommer att skapa en festlig atmosfär.

Produkter för nyårsbordet

Geten är en växtätare. Följaktligen borde bordet vara tillräckligt olika gröna och grönsaker. En av disken kan dekoreras i form av en get - det blir mycket symboliskt. För detta ändamål räcker det från någon färdig sallad på en vacker stor maträtt för att bilda en kontur av get eller får. Separat placera en stor maträtt med alla slags gröna. Mycket opportunt kommer att komma vanliga sommarsallader från färska grönsaker, klädd med vegetabilisk eller olivolja.

Nyttårsmenyn 2015 bör också innehålla mejeriprodukter, recept med keso, gräddfil, ost. Det kommer att vara lämpligt att ha en ostskiva, och från det söta kan serveras en klassisk flerskiktad Tiramisu.

Hur man spenderar ett år på en häst

Med övergångsåret är det nödvändigt att dela vackert ochtacka symbolen för 2014 - häst. För detta kan du laga mat från havre - en favorithästmat. Dock är en maträtt av havregryn lämplig.

Hästar är mycket förtjust i äpplen, så varför inteatt laga mat på ett nyårsbord en utsökt äppelpaj? Du kan också laga bakade äpplen med honung och kanel - aromen blir oslagbar! Hästen kommer att vara nöjd och kommer att ge hyror regimen av årets nya symbol.