Hur gratulerar vi till det nya året på Internet

Hur gratulerar vi till det nya året på InternetFör närvarande har många människor en betydandeEn del av kommunikationen är via Internet. Du kan chatta med någon på Skype eller e-post, få nyheter från hans liv, samt att gratulera semester.

Hur gratulerar vi till det nya året på Internet


Du behöver
  • - e-post
  • - Yandeks.Otkrytki, Rambler-Cards, VirtualCard;
  • - Julkort eller foto
  • - Konto i det sociala nätverket "Vkontakte";
  • - Skype.
instruktion

1


Om du känner till e-postadressen till den person du vill gratulera till ny året via Internet kan du skicka honom en färgstarkett musikaliskt kort. Gå till en av de tjänster som tillhandahåller denna tjänst (Yandex.Otkrytki, Rambler-Cards, VirtualCard). Gå till avsnittet om semesterens tema (i ditt fall är det nya året) och enligt förhandsgranskningen väljer du ett vykort som du vill skicka. På sidan som öppnas fyller du i informationen om avsändaren och mottagaren. Skriv en gratulationstext och dekorera det vackert, välj färg, teckensnitt och storlek. Välj sedan den melodi som mottagaren kommer att höra när han öppnar ditt brev. Ange tid och datum för avgång och klicka på "Skicka" -knappen.

2


Du kan skicka ett kort via e-post.post, utan att använda tredjeparts servrar. Hitta ett vackert nyårs foto eller ta ett foto själv (det kan vara ett julgran, nyårs tillbehör, som du förberett för semestern, packade gåvor). Om du har minsta färdigheter med att arbeta med Photoshop, skriv i bilden "Gott Nytt År!". Gå till din brevlåda, klicka på "Skriv ett brev". När du har skrivit in avsändarens adress och ämnet i brevet väljer du "Bifoga en fil" och sätter in ditt vykort. Skriv i texten i brevet dina önskemål till adressaten, klicka sedan på "Skicka"

3


Om du är en populär användaresocialt nätverk "Vkontakte", då kan du gratulera dina vänner via webbplatsen. Välj ett vykort eller ett nyårs tecknad, ladda upp det till ditt foto eller videoalbum och markera på vänners dokument. Efter att de kommit in på webbplatsen kommer de att bli underrättad om att de har markerats på video eller foton. Efter länken kommer de att se grattis.

4


Om du har ett varmt och vänligt förhållande medDen person du tänker gratulera på nyåret, begränsar dig inte till att skicka vykort. Om både du och gratulanten har Skype, ring ett videosamtal och sjunga en av de berömda julkollekarna. Det spelar ingen roll om du har enastående ljuddata, förvisso din vän kommer att vara glad.