Tips 1: 7 effektiva masker för hårväxt hemma

Tips 1: 7 effektiva masker för hårväxt hemmaLångt och vackert hår är drömmen om vilken tjej som helst. I butikerna hittar du många hårvårdsprodukter, vars producenter lovar efter ett tag för att göra kunderna kvinnor med eleganta frisyrer. Att göra masker för hårtillväxt hemma från naturprodukter är dock mycket billigare och effektivare.

7 effektiva masker för hårväxt hemma

Mask för hårväxt från senap

I en metallskål, 2 matsalarskedar av senapspulver, 2 tsk socker, 1 äggula, 2 matskedar kosmetisk olja. Alla ingredienser ska omröras väl, gradvis hälla varmt vatten i blandningen för att få en massa som liknar konsistens med fettsyror. Den beredda masken gnids i hårets rötter och hålls i 20 till 60 minuter, sköljas med varmt vatten och schampo. Efter senapspasta är det möjligt att applicera andra hårväxtaktivatorer. Tillämpningsförloppet är en till två månader. För oljigt hår rekommenderas det att applicera en senapsmask för hårtillväxt 1 gång om 5 dagar, normalt - varje vecka, på torr - var 10: e dag.

Mask för förstärkning och tillväxt av hår med olivolja

Två matskedar olivolja blandas meden tesked citronsaft, den resulterande massan upphettas i ett vattenbad till 40 ° C och gnids sedan i hårets rötter. Huvudet blir till en cellofanfilm och insvept i en handduk i 2-3 timmar. Att tvätta av olja från huvudet är bättre än barnens tvål och sedan schampo. Denna procedur utförs för torrt och normalt hår inte mer än en gång i veckan och för fett - 2 gånger mindre.

En enkel mask för tillväxt av hår från yoghurt

I ett glas kefir värmd till 40 ° C blandas en matsked honung. Den resulterande kompositionen appliceras på fuktigt hår i 2 timmar, sedan tvättas håret i varmt vatten.

Lökmask för hår

En medellampa bör gnidas påliten rivare till vattnet och tillsätt honung till det i ett förhållande mellan fyra och en. Den erhållna blandningen gnids i hårets rötter och hölls i ungefär en halvtimme, sköljdes med varmt vatten, tvättades med schampo.

Broth av nässla för tillväxt och stärka håret hemma

100 gram färskt näsblad är nödvändiga0,5 liter sex procent ättika och samma mängd vatten. Nettle kokas i en lösning av vatten och ättika i ungefär en halvtimme. Den resulterande blandningen i stället för schampo dagligen i 10 dagar tvättas hår. Som ett resultat accelererar deras tillväxt. Användning av avkoket är möjligt tillsammans med användning av andra masker.

Mask för tillväxt av hår från lök och konjak

Juice av en lök blandas med åsen ochavkok av burdockrot i ett förhållande av 4: 1: 6. I en vecka gnids den resulterande kompositionen i rötterna i håret och hårbotten. Håll masken på håret i ungefär en timme, skölj med varmt vatten utan att använda tvättmedel.

Användbar mask för hårväxt från aloejuice och konjak

I lika stora mängder måste du blanda saftenlöv av aloe, honung, konjak och äggula. Den resulterande blandningen ska fördelas jämnt över hela längden av vått hår, skaka huvudet med cellofan och värma det med en handduk. Efter en timme kan masken tvättas av med hjälp av schampo. Ansökan av dessa masker kan bytas ut och ersättas en gång i månaden.

Tips 2: Senapsmask för snabb hårväxtFör att håret ska växa snabbt, intevar noga med att köpa konstgjorda förberedelser, du kan göra hem hår masker. För snabb tillväxt passar senapsmaskor perfekt, eftersom senapet brinner huden, så strömmar blodet till huvudet, aktiverar hårsäckarna och håret växer snabbare. Hem hår masker är mycket användbara och effektiva.

Senapsmask för snabb hårväxt
Du behöver
  • - 2 matskedar torr senapspulver,
  • - 2 matskedar varmt vatten,
  • - 1 äggula,
  • - 1 tsk honung,
  • - 2 matskedar olivolja,
  • - 2 tsk granulatsocker
instruktion

1


För att förbereda en hårmask från senap, måste du häll senapspulver med vatten, tillsätt socker till det, rör om till homogen och lämna lite i vila.

2


Piska äggula i en separat behållare, lägg sedan tilli det, smör och honung, blanda bra. Därefter måste du blanda 2 blandningar och skaka dem bra. Hårmaskan ska vara homogen, utan sockerklumpar.

3


Applicera en mask för snabb tillväxt av håret på rötterna, med en pensel för färgning av hår. Smörj jämnt alla delar av huvudet, men applicera inte på håret själv.

4


Sätt ett uppvärmningslock på huvudet och handduk över det. Håll masken för att accelerera hårväxten inte mer än 15 minuter.

5


Tvätta senapsmasken med varmt vatten och tvätta sedan huvudet med en mild schampo.
Tips 3: Långt hår i en vecka: sätt, maskerade receptI genomsnitt växer håret med 1,5-2 cm per månad,och den här indikatorn beror på årstiden, hälsan och den korrekta vården av ditt hår. Odla samma kort hår till skulderbladen i en vecka är endast möjligt genom att bygga eller med hjälp av överliggande trådar. Men om du har tålamod, genom effektiva salong rutiner och naturliga hem masker kan avsevärt påskynda tillväxten av hår.

Långt hår i en vecka: sätt, maskeras receptEtt av de mest effektiva sätten att läka håroch accelerationen av deras tillväxt betraktas som mesoterapi. Under ett sådant salongförfarande injicerar kosmetologen under hårbotten en terapeutisk cocktail bestående av vitaminer, mikro- och makroelement, samt aminosyror och andra biologiskt aktiva tillsatser. Dosering väljs individuellt. Behandlingskursen är i regel 8-10 procedurer. Under denna tid får hårsäckar ett komplex av värdefulla ämnen, blodtillförseln förbättras och därför börjar håret intensivt växa. Dessutom kommer ampuller för hårväxt med ett koncentrat av biologiskt aktiva och näringsämnen att bidra till att uppnå önskat resultat. Tack vare användningen av detta mirakelhjälpmedel förbättras de metaboliska processer som förekommer i hårsäckarna, hårfödningens växande fas blir luscious.
Minimipassagen för ampuller är 2 månader. Läkartrigologen måste korrekt välja denna åtgärd.
Stimulera hårväxt med hjälp av laserkammar. Denna procedur kan utföras i en trichologisk eller kosmetologiklinik, såväl som hemma. Dessutom kommer professionell kosmetika att bidra till att påskynda hårväxten. En erfaren trichologist hjälper till att välja rätt läkemedel som aktiverar hårväxten. Oftast är de toniker, serum, krämer, masker och schampon. Sådana kosmetika, penetrerar hårbotten, förbättrar blodcirkulationen, accelererar processen med att få hårsäckar näringsämnen och aktiverar hårväxten. För att snabbt växa hår på kort tid, använd tidtestad effektiv folkmedicin. Ett utmärkt resultat ger användningen av en stimulerande mask, beredd enligt följande recept: - 4 delar honung; - 1 del av jordad rödpeppar. Komponenterna blandas noga, sedan placeras kompositionen på ett vattenbad i 3-5 minuter. Den färdiga produkten appliceras på våta rena strängar och hårbotten, och gnuggar blandningen i basalsystemet. På toppen av huvudet insvept i en matfilm och insvept i en handduk. Efter 38-40 minuter tvättas den stimulerande hårväxtblandningen av med varmt vatten. Med en stark brinnande känsla tvättas masken av tidigare, och nästa gång den används används mindre röd peppar i blandningen. Läkemedlet som prepareras med ett sådant recept är så effektivt att resultatet är synligt efter den första veckan av dess användning. Rekommenderad frekvens av medicinsk behandling: två gånger i veckan.
För att påskynda hårväxten rekommenderas det att ta regelbundet bryggarsjäst.
Stärka också håret och accelerera deras tillväxt kommer att hjälpa tillåterställa ett hårhår en kosmetisk blandning bestående av följande komponenter: - 1 tsk. gelatin - vatten - schampo. Jelatin hälls med lite varmt vatten och lämnas för att svälla, sedan injiceras lite schampo i blandningen. Komponenterna blandas grundligt och appliceras på bassystemet, och toppen läggs på huvudet med en cellofanpåse. Håll denna mask i 27-30 minuter, skölj sedan med varmt vatten.
Tips 4: Recept på hårmask med dimexid hemmaMasker med dimexidum är ett vanligt och effektivt medel för förebyggande och behandling av alopeci, liksom restaurering av skadat hår och förhindrande av förlust.

Recept på hårmask med dimexid hemmaMasker för hår med dimexidom

Att förbereda en mask för att aktivera tillväxtenhår, grundligt blanda i lika delar citronsaft, dimexide, oljelösningar av vitamin A och E. intensiva rörelser gnugga struktur hårrötterna och låt stå i 1 timme, skölj sedan med schampo. För att uppnå det önskade resultatet tillbringar minst 8 sessioner - 2 gånger i veckan. Under exponeringen mask du kan känna en lätt stickande känsla. För att förbereda maskerna från håravfall, behöver du: - 1 tesked kardborre olja - en tesked ricinolja - 1 tsk olja lösning av vitamin A - 1 tsk olja lösning av vitamin E - 1 tsk Dimexidum - 4- 5 droppar av eteriska komponenter masla.Vse blanda ordentligt, applicera masken på hårrötterna och låt stå i 30 minuter, förpackade huvud med plastfolie och en handduk. Tvätta håret med mycket varmt vatten. För bästa effekt av användningen av masker, oljor, som ingår i dess sammansättning, är det nödvändigt att värma upp en bit i vattenbadet. I det här fallet måste du ange dimexide poslednim.Maska med Dimexidum är ett utmärkt verktyg för den utmattade och skadat hår. Blanda 1 matsked smörade lösningar av vitamin A, B6 och E, kardborre och ricinolja med en matsked Dimexidum 1 äggula. Den resulterande blandningen sattes på torra, rena hår och wrap huvudet med en handduk. Håll i 1-2 timmar, skölj sedan. Om ditt hår är skadad tungt, upprepa proceduren minst 1 gånger i veckan under 2-3 mesyatsev.Maski för hår Dimexidum kommer endast att vara effektiv när problemen är relaterade till de negativa effekterna av miljö- och andra yttre faktorer, snarare än en brist på vitaminer eller närvaro sjukdomar hos vissa organ.

Kontraindikationer för användning av masker med dimexid

Applicera masker med dimexid för hår, kom ihåg,dimexide det är i första hand en drog, och det har några kontraindikationer. Avstå från att använda masker med Dimexidum nödvändigt för människor som lider av njur- och leversvikt, glaukom, grå starr, svår åderförkalkning, och så vidare. Dessutom är sådana masker kontraindicerat för hår gravida och ammande kvinnor samt personer med aktivt läkemedel allergi, torr hud, och kontakteksem.