Tips 1: Andnings kraft

Tips 1: Andnings kraftLäkare i Gamla öst var säker på attTack vare rätt andning kan du förlänga livet, fylla kroppen med energi och bli av med många sjukdomar. Om du lär dig att andas korrekt, blir luften din assistent i kampen mot många sjukdomar.

Andningsförmågan


instruktion

1


Klar hud Hudtillståndet är direkt relaterat tilllungans tillstånd. Om de inte klarar av sin utsöndringsfunktion antas det av huden. Till följd av att det finns en överflöd av skadliga ämnen på det kan det vara utslag, prissjukdom, prematura rynkor. Med problemet kan buken andning städa. Ligga på ryggen eller sätt rätningen. Lägg en hand på magen och den andra på bröstets botten. Andas nu så att bröstet inte rör sig, men bara magen. Styr rörelser med hjälp av händer. Gör denna rörelse 2-3 gånger om 10 minuter.

2


Från sömnlöshet Ljuga i sängen, försökslappna av, kör bort utomordentliga tankar. Sätt dina palmer på botten av magen. Långsamt och djupt andas in genom näsan. Magen måste vara uppblåst. Andas ut genom munnen. Övning bör ske utan spänning, upprepa det 10-15 gånger.

3


Från huvudvärkSätt på en stol, räta ryggen. Kläm näsan till näsan med tummen på höger hand. Ta djupt andetag och andas ut genom vänster näsborre. Utandning bör vara längre än inandning. Upprepa sedan övningen med vänster näsborre. Gör med varje näsborre i två minuter. Efter ett tag kommer smärtan att minska.
Tips 2: Orsaker till andfåddhet i ett 1-årigt barnSvårighet att andas i ett ettårigt barn förekommer ganska ofta. Detta kan orsakas av en normal fysiologisk funktion, liksom en allvarlig sjukdom.

Orsaker till andfåddhet hos ett 1-årigt barnOm barnet inhalerar luft med ansträngning och samtidigtvifta i armarna, och under inandningen ser du dra av smidiga ställen på bröstet, troligtvis har din baby svårt att andas. Men skynda inte till panik, först titta på hans allmänna skick. Barnet är roligt och skrattar under den arbetade andningen och skrattar och äter ivrigt och har en hälsosam dröm, det finns ingen temperatur och rinnande näsa, vilket innebär att arbetad andning kan orsakas av malo-deformerade muskler nära andningsvägarna.
Vanligtvis tar det 2 år och kräver ingen medicinsk intervention.

Orsaken till andfåddhet - kors och allergisk ödem

Men orsaken till andfåddhet i ett år gammalett barn kan inte bara vara oförvecklade muskler, men också spannmål, vilket är en minskning av passagen i luftvägarna. Croup kan uppstå på grund av en virusinfektion, i de flesta fall påverkas den av akut respiratorisk virusinfektion, vilket leder till andningssvårigheter. Om förutom andnöd ditt barn har feber och hosta, kontakta omedelbart en läkare. Innan läkare uppträder bör du inte ge några läkemedel till ditt barn. Ge honom en bättre varm vätska, ta honom i armarna och gå ut med honom i frisk luft, han behöver syre i det här fallet.
Om din baby lugnade sig och somnade i frisk luft, stanna där tills doktorns ankomst.
Också orsaken till andfåddhet i ett år gammalett barn kan vara allergiskt. Ett sådant problem i ett ettårigt barn är möjligt på grund av minskningen av luftvägarna på grund av inflammation i larynxens slemhinnor. Om ett barn är svårt att andas luft, men han är inte sjuk med ARVI, tänk vad som exakt kan orsaka allergi. Det kan enkelt bli en reaktion på droger, mat eller till och med hushållsartiklar. I det här fallet behöver du ringa en ambulans. Och innan doktorn anländer ska barnet ges suprastin eller Tavegil och gå ut med honom i frisk luft för att stoppa kontakten med allergenet.

Anledningen är ett främmande föremål

Svårighet att andas barn kan uppstå ochpå grund av det faktum att i hans andningsorgan fick något främmande föremål. Som ett resultat börjar barnet att hosta, andning blir svårt och kvävning uppträder. För att hjälpa barnet första hjälpen, försök hjälpa honom att rensa föremålet. För att göra detta måste du trycka på barnets bröst och mage till bordet och sedan kraftigt och kraftigt slå mellan axelbladet. Om motivet inte tagit fart, måste du vänta på läkaren, inte ge barnet att göra plötsliga rörelser, så att den främmande kroppen inte trycks glubzhe.V alla fall om du ser att ditt barn ger andningssvårigheter obehag, kontakta läkare omedelbart, eftersom endast en läkare kan sätta en noggrann diagnos och ge lämplig hjälp.

Tips 3: Hur man använder tankegångenTankens närvaro, förmåga att tänka är den viktigaste sakenskillnaden mellan man och djur. Det finns en enorm mängd kraft i denna förmåga. Sinnet är dock både en vän till en man och en fiende. Ofta blir en person ett gisslan av hans medvetande. Att förvandla tanken till den rätta kanalen hjälper meditation.

Hur man använder tankegången
instruktion

1


Välj för meditation en tyst lugn plats, varingen och ingenting du inte kommer att störa. Rummet du väljer för meditation ska vara varmt och mysigt. Acceptera något bekvämt läge, slappna av.

2


Försök att stoppa "chatter" av tankar iditt medvetande. Spridda har en störd sinne ingen makt, det är inte avsiktligt söka lösningar på problem. Lugna ditt sinne, lyssna på den inre tystnaden i dig själv.

3


Koncentrera sig på en sak. Till exempel, på hans andetag, på alla känslor av hans kropp; om ämnet som du ser inför dina ögon eller på det ljud du hör. Du kan fokusera på en viss uppgift som du måste lösa inom en snar framtid. Allting kan bli ett objekt av meditation.

4


Efter att ha valt objektet för koncentration håller duuppmärksamhet på det. Koncentrationen av uppmärksamhet över en lång tid kräver disciplin i sinnet, vilket utvecklas efter ett visst antal träningssessioner.

5


Om ditt sinne är distraherad, klamrar sig tillnågra fåfängda tankar, låt dem bara simma. Föreställ dig att du sitter på älvstranden och se du flyter förbi fallna löv: de helt enkelt existerar, men de ändrar inte dig. Låt dina förgäves tankar bara vara, utan att ändra din kärna.

6


Förvänta dig inte något från meditation. Meditation läker, men du behöver inte ta det som ett piller. När du börjar med meditation börjar du en inre dialog med dig själv. Denna inre koncentration läker i sig.

7


Kontrollera din andning medan du mediterar. Gör det lugnt, uppmätt. Tillsammans med din andning kommer din hela kropp att lugna sig.