Hur kommer dödsfall från lungcancer?

Hur kommer dödsfall från lungcancer?Ur fysiologins synvinkel är lungorna ett organ,hjälper till att genomföra gasutbyte av organismen med den yttre miljön. Kroppen absorberar syre och avger koldioxid, så det kan leva och blomstra. Det händer också att detta viktiga organ utsätts för sjukdom, klarar inte sina funktioner, och som ett resultat dör en person.

Post mortem som det är

Det finns många lungsjukdomar. Men en av de första platserna är cancer. Dessutom är det lungcancer bland de andra cancerformer som är mest kända.

Varför cancer

Det är allmänt trott attOnkologiska sjukdomar i lungorna orsakas av rökning. Tobaksrök, som inandar en person, innehåller cancerframkallande ämnen som kommer in i lungorna, och sedan med blodflöde - till alla organ och vävnader. Detta är dock inte den enda anledningen. En ogynnsam ekologi kan få en mycket negativ inverkan på människors hälsa. Avfall från kraftverk, kemiska anläggningar, bilutsläpp och många produkter av en persons tekniska verksamhet hamnar i miljön och sedan in i en persons lungor. Varje sådant ämne kan utlösa en negativ process för utseende av maligna neoplasmer. När de agerar på ett komplext sätt, är den negativa påverkan kraftigt ökad. En person utvecklar lungcancer eller andra organ. Om sjukdomen detekteras i tid är risken för återhämtning hög. Men ju längre en person tar med ett besök till en läkare, desto gynnsammare blir andelen helande mindre. Och det är ett dödligt utfall.

Lungcancer eller post mortem look

När sjukdomen är i ett tidigt stadium, nejdet finns inga yttre symptom. Men med utvecklingen av cancerceller kan en mängd olika manifestationer associeras. Först och främst torr hosta. Patienterna brukar inte bråttom till läkaren och själv försöka bota sjukdomen, med tanke på det banala prostudoy.- Med spridningen av metastaser i stämbanden kan uppstå hripota.- expektorerat sputum kan vara pus eller svullnad krovyu.- När fångar matstrupen, kan störa funktionen av att svälja. - metastaser i hjärnan kan orsaka huvudvärk eller försämring zreniya.- Förr eller senare, det finns starka stickande, skarp smärta. Först uppträder de i hypokondriet och sprider sig sedan till kroppen. - Mannen börjar tröttna snabbt försvagas och utveckla deprimerad sostoyanie.- ytterligare metastaser går till revbenen, naturligtvis, lungsäcken. Eventuell smärta i axelbladen, axlarna, armbågarna. De blir mycket starka och stoppas inte nästan av vanliga analgetika. - Patienten slutar sova utan starka mediciner, det är en känsla av förkylning, ibland läggs muskelatrofi. - Beroende på cancerhastigheten, det förr eller senare andnöd, problem med arbets serdtsa.- lungor upphör att fungera, kan de ansamlas zhidkost.- I senare skeden finns det kräkningar, ileus kishechnika.- Dödsfall oftast kommer från blödning i lungorna, hjärna, tarmar. Antingen långsamt, varar besväret, när valet mellan droger och tortyr är mest brådskande.

Hälsosam livsstil

Om en person inte röker, dricker inte, bor inte på ett ställemed en ogynnsam ekologi kan han fortfarande få cancer. Fördjupning till det kan vara ärftligt. I ett antal fall, även om det är vetenskapligt och inte bekräftat, kan cancerproblem uppstå även från dåligt humör om det håller tillräckligt länge. En hälsosam livsstil och en positiv inställning är de bästa drogerna som inte sparar men skyddar mot problem.