Är det möjligt att amma en glass

Är det möjligt att amma en glassAmning är något som strävar efteromtänksamt mamma. För att undvika ytterligare problem med barnets hälsa måste en ammande kvinna följa en diet under den första månaden och försöka överge livsmedel med högt innehåll av färgämnen, smaker, förtjockningsmedel och andra kemikalier.

Är det möjligt att amma en glass

Glass med amning: "för" och "mot"

"Är det möjligt att amma en glass?"Är en fråga som de flesta unga mammor frågar. Svaret beror i stor utsträckning på glassens kvalitet och kvantitet. Enligt tanken bör glass bestå av mjölk och socker. Dessutom kan det tillsättas frukt och bärpuré, choklad och andra smakämnen. Alla dessa komponenter i en liten mängd, kommer in i din bröstmjölk, kan inte skada en baby över 1 månad gammal. Men tyvärr är många moderna tillverkare inte alltför intresserade av sina konsumenters eventuella hälsoproblem. Och de flesta av dessa företag bryr sig om att förlänga produktens hållbarhet, ersätta de naturliga ingredienserna med konserveringsmedel, färgämnen och andra lågkostnadskomponenter. Utgående från detta är det lämpligt för vårdmor att avstå från denna typ av glass eller helt enkelt köpa produkten av endast tillverkaren som har etablerat sig som en kvalitetsprodukt.
Dessutom kan hemlagad glass med högt näringsvärde öka mängden mjölk och förbättra dess sammansättning.
Och det perfekta alternativet blir glass, vilketberedd hemma. Genom att använda uteslutande naturliga produkter kommer du inte bara att förbereda dig för en "kall behandling" utan också ge ditt barn via bröstmjölk vitaminer, friska fetter, aminosyror och mineralsalter.

Hemlagad Glass Recept För Nursing Mothers

Att göra glass hemma, duVi behöver följande ingredienser: - 375 gram mjölk - 375 gram kräm - 100 gram socker - 2-3 banana.S en mixer eller gaffel chop bananer mos staten. Tillsätt mjölk, grädde och socker, rör och sätt blandningen att simma på en långsam eld. Koka inte, lägg till kokkärlet och låt svalna. Efter att massan har svalnat, överför den till formarna och skicka den till frysen i 2-3 timmar. Efter 2-3 timmar kan du säkert prova ditt kulinariska mästerverk.

Regler för användning av glass för omvårdnad

Men innan du presenterar glass i din kost,Amningkvinnan bör ta hänsyn till att samma produkt har olika effekter på barnens kropp. Håll din bebis och följ följande regler: Dela del av glass i två delar: en för morgonen och den andra för kvällen.
Om 2-3 timmar efter att ha ätit glass matade du barnet, och då började han plötsligt bli lurad, det är bäst att ge upp den här typen av godis.
Kom ihåg att maten som ätas av moderen faller inSammansättningen av bröstmjölk efter 2 timmar. Ät glass inte mer än 2 gånger i veckan. Studera innehållet i den köpta glassen och titta alltid på tillverkningsdatumet.