Hur man går ner i vikt med 1 kg om 1 dag

Hur man går ner i vikt med 1 kg om 1 dagÄven om du alltid tittar på din vikt, alltDet finns också en risk att en gång äter på fest eller under en god middag. Och nästa dag väntar du på en obehaglig överraskning i form av ett par extra pund. Men oroa dig inte, det finns en dagsdieten, tack vare vilken du snabbt kommer att bilda.

Hur man går ner i vikt med 1 kg om 1 dag

Förbereder sig på en dagsdjup

En dag bör kosten förberedas. På dagen för avslag på middag. Även på natten, dricka en kopp kamomill avkok, lyssna på den tillbakalutade och enkel viktminskning och ta en varm avslappnande bad. Detta hjälper dig att enkelt och effektivt genomföra en diet.
Tack vare en dagsdjup kan du förlora ca 1 kilo vikt.

Dietmeny för 1 dag

Drick 1 glas varmt omedelbart efter uppvaknandetvatten och ta en cool dusch. Ha 1-2 gröna äpplen och en kopp otätad örtte. Till middag, koka 150 gram kycklingbröst, förbered en portion grönsaksallad med en liten mängd vegetabilisk olja. Till middag, äta 200 ml tomatsoppa med persilja. Mellan huvudmåltiderna kan du ordna snacks med gurkor eller äpplen. Under dagen, var noga med att dricka så mycket som möjligt av mineralvatten - minst 2 liter.

Ris en dagsdiet

Ris är en utmärkt rengöring,Det hjälper till att avlägsna flytande, skadliga ämnen och toxiner från kroppen. Efter en dag på en risdiet kan du gå ner i vikt med 1 kg, bli av med svullnad, huden blir renare och flätig. Din dagliga meny består av 250 gram ris, 2 liter vatten, 2 matskedar honung, 1 liter höfter. Ris bör förberedas i förväg - på kvällen. Häll rumpan med kallt vatten, skölj och häll 1 kopp kokande vatten på morgonen, sätt på långsam eld och koka tills det är klart. Del 250 gram av den resulterande risgröt i 6 lika delar. Det här blir din dagliga kost, där du också kan lägga till 2 matskedar honung och 1 liter rosa höfter.
Dessutom, under dagen, drick mineralvatten fortfarande.

Apples endagsdiet

Med denna metod för viktminskning kan duRensa din kropp perfekt och normalisera ämnesomsättningen. Dessutom är äppel kost bra förebyggande BERIBERI, eftersom sammansättningen av dessa frukter inkluderar vitaminer B, E, A och C. Dessutom de är rika på fosfor, magnesium och natrium. Att sköta en äppel diet 2 kg äpplen, dela upp i 6 måltider och äta under dagen. Överge viktminskning på äpplen bör människor som lider av sjukdomar i mag-tarmkanalen, som frukten kan orsaka försämringen. Efter kosten, försök att inte luta sig på fet och söt mat, ge företräde åt frukter, grönsaker och bär.