Hur man äter, gör träning, steg aerobics

Hur man äter, gör träning, steg aerobicsSport och näringinkompatibla, för att uppnå framgång med att bygga en vacker, harmonisk kropp, räcker det inte bara med att träna träning eller göra aerobics. Det är viktigt att inte överdriva, men för att få tillräckligt med kalorier för intensiv belastning, äta hälsosam mat och äta regelbundet med jämna mellanrum.

Hur man äter, gör träning, steg aerobics

Näringsregler för träning eller träklubb

Fitness och aerobics har många skillnader, men iPå grundval av dem är de samma, eftersom de representerar aeroba träningspassar i en intensiv takt som belastar hjärtat och lungorna och bidrar till viktminskning. Under sådana lektioner försvinner en betydande mängd kalorier, vilket är mycket viktigt att fylla på. Om du inte äter tillräckligt, kommer personen inte att ha tillräckligt med energi för full belastning. Den grundläggande regeln att äta under sporten (och inte bara) är att äta regelbundet, med vissa intervall men i små portioner. Det är väldigt viktigt att inte sakna frukost: ett tillräckligt antal proteiner, kolhydrater och fetter på morgonen gör det möjligt att normalisera metabolismen och ge energi, gott humör och muskelton för en fullständig arbetsdag. Är önskvärt ofta, var tredje timme, men i små portioner, varav de flesta bör vara frukt och grönsaker.
Följ inte den gemensamma regeln att inte äta efter sex: en fullständig middag är också nödvändig, men i inget fall övermålat på natten.
Innan träning är det lämpligt att inte äta i två timmar,så att hela magen inte stör fysisk aktivitet. Men längtar på att svälta innan träningsklasser eller steg aerobics är inte värt det, har övningskvaliteten inte tillräckligt med styrka. Det finns en gemensam åsikt att du inte kan äta efter sport, om du vill gå ner i vikt. Men erfarna nutritionists bevisar motsatsen: det är mycket viktigt att fylla de förlorade kalorierna efter en sådan stress som träning. Om en bit att äta i en halvtimme efter träning, då din ämnesomsättning kommer att återgå till det normala, kalorier inte skjuta upp i midjan och andra problematiska områden, och fettförbränningen blir lättare, eftersom kroppen inte kommer att undermedvetet rädd för sådana påfrestningar.

Vad du behöver äta, träna eller träna på aerobics

Idag vet bara det lata det inteOrsaken till överskott av fett är konsumtionen av ett stort antal fettfria och i första hand kolhydrater. Men att utesluta kolhydrater från kosten är mycket orimligt, eftersom det här är de främsta energikällorna, som är speciellt nödvändiga för dem som är engagerade i fysiska övningar. Du måste välja rätt kolhydrater: De flesta av dem ska vara de så kallade långsamma kolhydraterna - flingor, grönsaker, frukter.
Kolhydrater med hög stärkelsehalt bör minskas.
För sport är det mycket viktigt att konsumeraett tillräckligt antal proteiner, som är byggmaterialet för kroppen. Välj fettsyror med hög proteinhalt: stekt ost, fisk, yoghurt, tofu, kycklingbröst. Det är viktigt att det finns användbara fleromättade fetter - avokado, vegetabiliska oljor, linfrön, feta marina fiskar. Fetter som ingår i fett, kött, mejeriprodukter, gynnar inte kroppen.