Diet från Elena Malysheva

Diet från Elena MalyshevaEn av de mest populära dieterna idag ärProgrammet som erbjuds av Elena Malysheva, det ledande TV-programmet "Health". Dess särdrag består i avsaknad av allvarliga restriktioner i mat, men i kroppens rensning, antagandet av regler för en hälsosam livsstil.

Diet från Elena Malysheva

Dieten av Elena Malysheva är baserad på fraktionerad näring. Mat bör ätas i små portioner fem gånger om dagen. Det är nödvändigt att överge hungersnöd, eftersom det kommer att skada kroppen, och de avlämnade kilorna kommer snabbt tillbaka.

Funktioner av kost av Elena Malysheva

Fem måltider kan inte slösas bortkroppen, känner sig bekväm. Och för att inte äta för mycket, enligt kost av Elena Malysheva måste man räkna med kalorier. På en dag behöver en person konsumera ca 1200 kcal för normal hälsa, med en sådan diet kommer fettavlagringar gradvis att gå iväg. Om förlusten är aktivt engagerad i sport, måste kaloriernas norm ökas.
När du lagar mat på Elena Malyshevadet är nödvändigt att använda ett minimum av salt eller att överge det helt och hållet. Prioritet - kokta eller stuvade rätter, värmebehandling bör vara minimal.
Den obestridliga fördelen med denna diet är en slätövergång till en diet byggd på principerna om hälsosam ätning. Att hålla sig till Elena Malyshevas diet för att märka förändringar är minst två månader nödvändig. Tillsammans med förlusten av övervikt kommer det att finnas en förbättring av välbefinnandet, en ökning av humör. Under kosten är det nödvändigt att äta så få produkter som möjligt med en stor mängd stärkelse. Dessa sötsaker, potatis, du måste ge upp alkohol, bakning, djur, vegetabiliska fetter.

Förespråkare av Malyshevoy diet

Äta med Elena Malyshevas diet kvarstårdiverse, men för att göra en detaljerad diet är bättre med hjälp av en personlig dietist. Det rekommenderas att äta frukost klockan 8, helst äta fettfri stekost, yoghurt, kefir eller gröt på vattnet. Vid den andra frukosten förutsätter den ungefärliga menyn användningen av frukter, till exempel apelsiner eller äpplen. Lunch på kost av Elena Malysheva bör innehålla mycket protein. Det är bäst att äta kyckling, kokt ägg eller ångad fisk, annat magert kött. För ett mellanmorgon mellanmål måste du återfå frukt, middag ska äts till 19.00. Sallat och curdled mjölk, det kokta ägget är det bästa valet.
Cirka beräkna mängden mat för en mottagning kommer att hjälpa regeln av ett glas - det är i den här kapaciteten bör passa en servering.
Ready-made uppsättningar diskar för kost av Elena Malyshevakan beställas via Internet. I två lådor, designade för en månad, hittar du mat för varje mottagning. Du kan stanna på en uppsättning som låter dig gå ner i vikt eller hålla din vikt. Lådor utvecklas inte bara för friska människor utan också för personer med diabetes, hypertensiva sjukdomar. Exceptionella nycklar: 5. Olt 6. Olt 7. Grunt 8. Småbarn 9. En diet