Så här öppnar du plugins

Så här öppnar du plugins

plugin-program Du kan göra webbläsaren mer arbeteeffektivt, skydda mot virusets penetration, expandera funktionell. Efter installationen från användaren krävs nästan ingen extra åtgärd. För att installera, visa, aktivera och inaktivera insticksprogram måste du veta var du ska leta efter dem.

Så här öppnar du plugins

instruktion

1

För att installera plugin-programmet, gå till webbplatsenmjukvaruleverantör och klicka på "Download" -knappen (Ladda ner eller "Installera") framför modulen du behöver. Vänta på att åtgärden ska slutföras och om nödvändigt starta om webbläsaren.

2

Installerade plugin-program kan aktiveras ochkoppla av vid viljan. För att komma åt dem i Mozilla Firefox-webbläsaren, välj alternativet "Verktyg" i den översta menyraden och klicka på "Add-ons" -alternativet i snabbmenyn. På den öppnade sidan, klicka på knappen "plugin-program"På vänster sida av skärmen. Innan du ser en lista över alla installerade moduler med kort information om dem (status, version).

3

För mer information omintresserad av modulen, klicka på länken "Mer detaljer" bredvid den plugin du behöver. För att avaktivera modulen, klicka på "Inaktivera" -knappen för att aktivera - "Aktivera" respektive. När du har aktiverat eller inaktiverat ett plug-in kan du behöva starta om webbläsaren. I vissa fall kan modulerna orsaka problem med webbläsarens stabilitet eller säkerhet. Varningar om detta finns också i plugin-linjen.

4

För åtkomst till plug-ins i webbläsarenExplorer på den övre menyraden, hitta objektet "Verktyg" och välj "Tillägg" i rullgardinsmenyn. I fönstret som öppnas kommer du att kunna hämta information och utföra alla nödvändiga åtgärder för de installerade plugin-programmen. För att återgå till normalt arbete i webbläsaren, klicka på "Stäng" -knappen i tilläggsfönstret.

5

I andra webbläsare, tillgång till modulerär gjord analogt. Om du inte ser översta raden i menyn i webbläsarfönstret, se till att du inte aktiverar helskärmsläge. För att avsluta det, använd F11-tangenten. Om menyraden inte visas efter det, högerklickar du på webbläsarpanelen och ser till att markören är placerad i snabbmenyn mittemot menyraden (menyraden).