Tips 1: Så här hittar du gratis bilder

Tips 1: Så här hittar du gratis bilder

Antalet webbplatser på Internet ökar,och de behöver bilder som skulle följa med texten. Det finns också ingen brist på bilder, men lagen förbjuder användning av andra bilder skyddade av upphovsrätt, utan tillstånd. Problemet löser sig genom att köpa foton på betalda foton. Om dina resurser är begränsade kan du ta bilder på fria fotobankar.

Så här hittar du gratis bilder

Du behöver

  • - Tillgång till Internet
  • - adresser på webbplatser med gratis bilder
  • - E-post för registrering på vissa fotobokar.

instruktion

1

När det gäller bilder på gratis fotonvissa regler gäller. Använd bilden en eller flera gånger, men som regel är det tillåtet att göra det endast för icke-kommersiella ändamål. Du har inte rätt till dem, du kan inte sälja dem, använda dem i utformningen av produkter till salu, multiplicera och distribuera etc. Bilder kan inte användas som en logotyp eller en del av det. Du kan inte använda foton på resurser som bryter mot lagen på något sätt. På vissa platser är en av villkoren författarens angivelse av fotot. Det händer också att författaren lämnar sina krav under varje bild, och du kan bara använda den om dessa krav är uppfyllda.

2

Att ladda ner gratis bilder på.com-register på webbplatsen. Endast de första 50 nedladdningarna är gratis tillgängliga. Vidare, om du vill ta bilder från det här avloppet måste du betala en betald prenumeration. På freerangestock.com, registrera dig för att kunna ladda ner bilder. Det är inte nödvändigt att ange en författare, men detta uppmuntras. Bilder från freephotosbank.com använder med källans webbplats, och vid behov kontakta författarna för tillstånd. Gratis bilder efter registrering finns också på 123rf.com, photogen.com och andra.

3

Utan registrering kan du ladda ner bilder på webbplatsen openphoto.net, samtidigt som du anger författaren och källans webbplats. Också utan registrering nedladdning bilder på stockvault.net, turbophoto.com, freedigitalphotos.net, freefoto.com - enligt villkoren för dessa avlopp måste du sätta en länk till källans webbplats. Webbplatsen sxc.hu kräver författarens indikation, och ibland meddelandet om hans användning eller kvitto för tillstånd. Till webbplatser utan registrering är morguefile.com.

Tips 2: Var hittar du gratis bilder på din dator

Om datorns skärmsläckare är trött, och den nyainga bilder - det här är inte orsaken till sjukdomen. När allt är på internet kan du hitta väldigt snygga bilder som inte bara kommer att bli en bra dekoration för skrivbordet utan också hjälpa dig att utarbeta något dokument, meddelande, presentation.

Var hittar du gratis bilder på datorn
Du kan söka efter en bild i första hand.gäller för sökmotorns resurser. Till exempel finns det en speciell sektion på Yandex, Mile.ru och andra sökmotorer. För att göra detta är det tillräckligt att hammar i sökparametrarna ordet "bilder" eller "ladda ner bilder". Eller omedelbart gå till adressen images.yandex.ru (för användare av Yandex) eller go.mail.ru (för användare av Mile.ru). För att hitta en lämplig bild snabbare i sökrutan är det bäst att ange vad du letar efter. Till exempel blommor, djur, natur, dator tapeter etc. I "Yandex" är det mycket praktiskt att ställa in och andra parametrar av bilder: små, stora, medelstora, färska, alla. Liknande egenskaper har "Mail.ru", "Rambler" och andra sökmotorer. För att söka efter bilder på "Rambler" i listan över tillgängliga funktioner från toppen, klicka på "Mer" länken och välj objektet "Bilder". När ett nytt fönster öppnas med de webbplatser som matchar din förfrågan, kan du omedelbart öppna resursen eller spara en förstorad kopia av bilden. För att göra detta klickar du på fotot och väntar tills det öppnas helt i fönstret. Närliggande kommer att visas tillgängligt för denna bildstorlek. Öppna bilden i önskad storlek i det här eller i ett nytt fönster. För att göra detta, högerklicka på webbplatsadressen och välj alternativet "Öppna länk i ny flik" eller "Öppna länk i nytt fönster". När bilden öppnas högerklickar du på den och väljer "Spara bild som". Därefter måste du byta namn på bilden (eller du kan lämna namnet redan tillgängligt för fotot) och ange destinationsmappen, som följs av spara bilden. Du kan också söka efter bilder på olika platser. Om du vill fylla på bilderna för skärmsläckaren på skrivbordet, specificera i sökparametrarna "Bakgrund" eller "Skärmsläckare". Många bilder för datorn presenteras på platserna med programmen. Och du kan ladda ner bilder från sådana resurser en i taget eller med en arkivmapp. Mycket användbart kommer att hittas på utkanten av sociala nätverk, där det finns olika intressegrupper. I det här fallet söks bilderna bäst i grupper relaterade till datorn eller bildbehandling. Tja, och naturligtvis, glöm inte bort dina vänner och bekanta. De har verkligen något intressant. Be dem att dela bilder med dig.

Tips 3: Hur man laddar ner gratis bilder till datorn

Standard desktop design passarinte varje användare, och individuell design innebär användning av ursprungliga ikoner och bakgrunder. Man vill ha en dator på datorn från de bilder du vill, andra behöver texturer för genomförandet av kreativa projekt. Allt detta är kopplat till grafiken. Och bilder är enklaste att hitta och ladda ner till en dator från Internet.

Hur man laddar ner gratis bilder till datorn

instruktion

1

Ladda ner gratis bakgrundsbilder till PCOm några sekunder tar det mer tid att söka efter önskad bild. Om du vill installera en ny tapet till skrivbordet eller hitta en tematisk illustration anger du motsvarande fråga i sökmotorn. En lista med resurser kommer att skapas på den. De är oftast gratis. Gå igenom länken du är intresserad av och öppna bilden du vill visa i full storlek.

2

Klicka på bilden med höger musknapp ochvälj "Spara bild som" på genvägsmenyn. I den dialogruta som öppnas anger du katalogen där du vill spara grafikfilen. Om det behövs kan du byta namn. Klicka på "Spara" -knappen. Sök sedan efter bilden i den mapp du just angav. Installation av nya bakgrundsbilder görs med hjälp av komponenten "Screen".

3

I vissa fall kan du spara bilder tilldin dator kan använda "Download" -knappen (om den tillhandahålls i utformningen av den resurs som du hämtar filen från). När du har klickat på knappen anger du sökvägen för att spara filen och väntar på att nedladdningen ska slutföras.

4

I vissa situationer kan man fotograferaden bild du gillar För att göra detta, se till att bilden är helt placerad på skärmbilden på din bildskärm och tryck på tangenten på tangentbordet PrintScreen. Starta bildredigeraren, skapa en ny duk. På Redigera-menyn klickar du på Klistra in för att flytta innehållet i Urklipp till det skapade arket. Du kan också använda tangentbordsgenväggen Ctrl och V eller Shift och Insert. Spara filen. Installera en applikation för att fånga en bild hjälper dig att göra processen att "fotografera" skärmen lättare.

5

Om du hittar en samling bilder inpackadearkiv, spara filen i .zip eller .rar-format till din dator på vanligt sätt, öppna mappen som du angav vid starttiden. Klicka på arkivet med höger musknapp och välj uppackningsmetoden från rullgardinsmenyn.

Tips 4: Så här hittar du gratis kartor online

Mest moderna gratisKartläggningsprogrammet fungerar direkt i webbläsaren. Detta gör att du inte kan installera andra program på din dator. Om det till exempel förändras namn på en gata eller byggandet av ett nytt hus, görs alla nödvändiga ändringar på kartan av webbplatsens administration eller till och med av besökarna.

Så här hittar du gratis kartor online

instruktion

1

Se till att datorn där du ärdu vill använda kartografiska onlineapplikationer, anslutna till Internet utan gräns. Starta webbläsaren och kontrollera om javascript-support är aktiverat. Om det behövs, aktivera det här alternativet.

2

Navigera till en av följande webbplatser. Vänta tills sidan är fullt laddad. Om din stad identifieras med en IP-adress kommer du att se ett kortfragment som motsvarar området. Om din plats inte är definierad ser du en karta över hela världen.

3

På vänster sida av kartan är en skaloregulator. Genom att flytta musen, kan du zooma bilden och flytta ner - zooma ut, liknar hur det är gjort, respektive tangenterna W och T på kameran med transforkatorom. Lägg märke till hur när man närmar sig bilden blir suddig i början, och sedan som det hämtar filer från servern erhåller detalj.

4

Flytta muspekaren till valfri plats på kartan, tryck på vänster knapp och flytta sedan musen medan du håller den. Du kommer att upptäcka att hela kartan har flyttats i samma riktning.

5

Ovanför kartan eller till vänster om det är ett inmatningsfältsöksträngar. Ange gatunamnet eller adressen i den och tryck sedan på Enter. Efter att ha laddat resultaten, visas de på vänstra sidan av skärmen. Välj bland dem du vill, och motsvarande fragment hämtas automatiskt. Skalan kommer också att väljas automatiskt. Om det behövs kan du manuellt ta bort eller flytta kartan för att bestämma till exempel var den närmaste tunnelbanestationen är.

6

Som standard är kartan skapad avdatorgrafikverktyg. Om så önskas, istället för det, kan du se bilder som tagits från satelliten i samma skala. För att göra detta, välj "Satellit" eller liknande i menyn längst upp på kartan. Med en stark inställning på vissa platser istället för dem visas ännu mer detaljerade bilder från flygplanet. Om tillvägagångssättet är för starkt, kanske det inte finns så detaljerade bilder på servern. Zooma ut efter att ha sett lämplig varning.

7

Men i läget "Satellit" visas inga namngator, husnummer och annan information som är obekvämt. "Hybrid" -läget hjälper dig att undvika detta. Välj den i samma meny och alla angivna data visas ovanpå bilderna. Sant kan deras kontrast vara låg. Om det inte passar dig, välj "Map" -läget i samma meny och skärmbilden försvinner.

Tips 5: Hur man ser CTC live

Serien "Daddy's Daughters" och "My Fair Nanny"sketch show "6 skott" och, vetenskapliga och pedagogiska program "Galileo", intellektuell game "den smartaste" Tina Kandelaki och programmet "Cinema i detaljer" Fedor Bondarchuk "Ge ungdomar!" - detta är bara en del av vad som kan placeras på visitkortet för underhållningskanalen STS. Convenience översättning av tv-nätet, och omfattar åtta regionala TV-stationer, och du kan titta på nätet, om den tillåter hastigheten på din Internet-anslutning.

Hur man tittar på CTC live

instruktion

1

På internet finns webbplatser som specialiserar sigpå sökandet efter olika källor till tv-apparater och radiomottagare. Sådana webbresurser är praktiska genom att de gör det onödigt att söka självständigt och kringgå länkar via sökmotorer. Dessutom är tv-kanaler ofta representerade av flera länkar, som varje gång använder sin källa och sänds med olika bildstorlekar och bildkvalitet. Detta låter dig välja det alternativ som bäst passar din Internetanslutning.

2

Vart och ett av dessa tjänster väljer självständigtspelare för att visa tv-sändningar på webbsidor - det finns ingen singelstandard. En länk till en av de resurser som ständigt sänder STS-kanalen ges nedan. Den använder en av de typiska spelarna, utförs av flashteknik och låter dig justera de två huvudparametrarna - för att ändra volymen och rotera bilden till helskärmen. Två ytterligare kontrollelement gör det möjligt att stänga av ljudet och stoppa sändningen. På samma sida finns ett schema över tv-kanals sändningar.

3

Förutom de spelare som är inbäddade i webbsidan finns det ocksåoberoende program för att titta på tv-kanaler, sänds via Internet. Sådana applikationer kan fungera utan att binda till någon webbplats, och valet av önskad TV-kanal utförs i menyn i själva programmet. Till exempel kan det vara gratisapplikationer TV Player Classic eller All-Radio. Det är självklart här möjligt att justera inställningarna i ett större område, inklusive att ändra utseendet på gränssnittet i själva applikationen.

4

Separata utgåvor av populära TV-program, TV-program ochProgram av god kvalitet kan ses på TV-kanals hemsida "hemma". De finns i avsnittet "Video" (länk till det nedan) efter att de sänds.