Så här vidarebefordrar du ett meddelande

Så här vidarebefordrar du ett meddelande

Mottaget på lådan eller i det sociala nätverket meddelande Behöver du skicka till en vän eller kollega? Inget problem. Ett par klick - och ditt brev skickas till rätt mottagare.

Så här vidarebefordrar du ett meddelande

Du behöver

  • Dator eller telefon med möjlighet att komma åt Internet.

instruktion

1

skicka meddelande till en annan adressat orsakar inte särskilda svårigheter. Om du får ett mottaget meddelande i det sociala nätverket måste du först öppna avsnittet "Mina meddelanden". Vanligtvis anges det med "kuvert" -ikonen. Välj den användare från vilken du mottog meddelande. Välj först texten med vänster musknapp,Kopiera sedan det genom att välja rätt knapp alternativ eller genom att använda tangentbordsgenväg Ctrl + Ins. Öppen korrespondens med den adressat du behöver skicka meddelande. Ställ markören i arbetsområdet och sätt inden tidigare kopierade texten. Detta kan göras genom att högerklicka (Klistra in) eller genom att samtidigt trycka på tangenterna Ctrl och V. Nästa steg är att skicka meddelandet. För det, beroende på webbplatsen, använder du Enter-knapparna eller knappen Skicka meddelande".

2

E-postanvändare kan också enkelt omdirigera meddelande Den önskade adressaten. Gå till din brevlåda, med tidigare inloggning och lösenord för att komma in på webbplatsen. På huvudsidan, där du hittar all information om mottagna och skickade meddelanden, skräppost och papperskorgen, hitta den önskade mappen med meddelandem, som ska reposteras. Sökbokstaven finns till exempel i inkorgen. Klicka på länken för att läsa meddelande. Välj sedan önskad text, kopia, välj "Skriv" och sätt in önskat meddelande. Därefter, i adressfältet ange adressen till meddelandets mottagare (eller söka efter den i "Adressbok") och klicka på "Skicka".

3

I det fall du vill skicka allt meddelande helt, du behöver bara klicka på länken "Vidarekopplad" (den är i början av brevet och i slutet), ange mottagaren och skicka brevet. Om nödvändigt kan texten korrigeras. efter meddelande kommer att skickas, kommer du att se en sida med en leveransrapport.

4

Från telefonen skicka sms-meddelande Du kan använda det speciella alternativet "Vidarekoppling" och välj numret på önskad mottagare.