Tips 1: Hur skickas ett kort med animering

Tips 1: Hur skickas ett kort med animering

Hur coolt att skicka animerade kortvänner och hur trevligt det är att få sådana kort på din telefon eller e-post. Sådana meddelanden är alltid roligare, de kan säga något som inte kan förmedlas i ord (till exempel att erkänna att älska). Vykort från animering mycket mer intressant än bara en bild - var säker på att de kommer att uppskattas.

Hur man skickar ett kort med animering

Du behöver

  • - dator med internetuppkoppling

instruktion

1

Det finns flera sätt att skicka vykort från animering, och tack dina vänner med din uppmärksamhet. Här är de mest tillgängliga. Skapa själv eller sök på specialiserade webbplatser (till exempel http://gifzona.com/postcards.htm) animerade bilder som passar dig om ämnet. Var uppmärksam på formatet: skicka bara bilderna "GIF". skicka vykort via e-post i form av en bilaga.

2

Placera bilden på foto värd,kompatibel med "GIF" formatet. Hämta en länk till den animerade bilden och skicka den till mottagaren på något sätt, inklusive i ICQ-meddelandet. Animerade bilder av detta format stöds av nästan alla webbläsare. Men om du skickade vykort en person till ett mobilnummer, det kan öppnas som en stationär.

3

Fråga din vän eller flickvän att installera UC-webbläsaren på din telefon. På hans telefon visas en animerad bild, om än med att hoppa över några ramar.

4

Om bilden inte alls föreliggerMottagarens mobiltelefon stöder inte "GIF" -formatet. Animerade bilder av "SWF" -formatet är mer uttryckliga. Förutom animering innehåller de både ljud och interaktivitetselement.

5

Kontrollera att spelarens eller telefonnummeret till mottagaren är Flash Player. Utan det kommer ett vykort i "SWF" -formatet helt enkelt inte att öppnas.

6

hitta vykort på en av de webbplatser som specialiserar sig på liknande tjänster. Kopiera bilden och skicka den till mottagaren på något bekvämt sätt för dig.

7

Tänk på att din vän inte kommer att kunna se vykort i det här formatet, helt enkelt genom att klicka på det. För att öppna en sådan fil måste du spara den på disken och sedan skriva in sökvägen till den sparade filen i adressfältet. Endast på detta sätt kan du se bilden skickad.

Tips 2: Hur skapar du en GIF-animation själv

Engagera sig i utvecklingen av animerade GIF-ritningarkan finnas i en mängd olika grafiska redaktörer. Men enligt många experter är CorelDraw det bästa för detta. Dess omfattande funktionalitet gör att du kan skapa GIF-animering av anständig kvalitet även till amatördesignern.

Komma igångDu kan skapa animering i CorelDraw av vilken version som helst. Kör det här programmet och öppna en ny fil i den. Skriv in något ord i det, till exempel - kärlek. För att göra detta klickar du på knappen Textverktyg på grafikpanelen och ställer in muspekaren direkt i dokumentfältet. Därefter trycker du på vänster musknapp och skriver kärlek. Då måste du konvertera ordet du skrev till kurvor. För att göra detta, välj Konvertera till kurvor från menyn. Nästa, försök ändra färg på inskriptionen kärlek. Välj den, klicka på fyllfönstret och välj den färg du vill ha. Efter att ha gjort det, klicka på OK-knappen.

Så här skapar du en GIF-animering

Efter att ha valt en färg, gör sju kopior från denna inskriptionoch ordna dem horisontellt i en rad. I det här fallet ska du expandera varje kopia från den andra till den åttonde med en skillnad på 45 grader med vinkeln. Det här hjälper dig att skapa en GIF-animering med rörelseffekt. Därefter spara varje fragment i en separat GIF-fil. Således har du åtta delar av den framtida animationen i form av GIF-bilder. Nu kommer du att vara kvar för att sätta dem ihop, till ett helt animerat objekt.

För att göra en GIF-animering, använd GIFCon32

För att fortsätta utveckla GIF-animering, körGIFCon32-programmet. Skapa ett nytt dokument i det och lägg till bildmodulen med kommandot Insert-Image. Därefter väljer du den allra första GIF-filen från åtta i fönstret som visas och klickar på OK. Sätt sedan omkopplaren till Använd en lokal palett för den här bilden. På exakt detta sätt lägger du till de återstående 7 GIF-filerna. För att göra GIF-animering kvarstår det ganska lite. Innan Image1-modulen, sätt in kontrollmodulen genom att välja Loop-modulen och utföra kommandot Insert-Control. Sätt sedan på de 7 återstående kontrollmodulerna på samma sätt. Efter att ha ändrat egenskaperna hos alla kontrollmoduler, välj en av dem och kör kommandot Blok-Redigera. I ett nytt fönster klickar du på Transparent färg och klickar på färgen som blir helt transparent. Ställ sedan in bakgrunden i raden Ta bort och sätt in fördröjningsfältet till 20. Klicka på OK och upprepa proceduren för alla återstående kontrollmoduler. Nu behöver du bara ändra egenskaperna hos alla bildmoduler. För att göra detta, välj den första modulen och klicka på kommandot Blok-Redigera. Ställ in parameter 0 för bild vänster och 40 för bildstorlek. Klicka sedan på OK och upprepa hela proceduren för de återstående 7 bildmodulerna. Det är det, GIF-animering är klar!

Tips 3: Hur skickar du vykort till din telefon

Skicka brev och vykort via post är en fråga från förra seklet. Idag använder de flesta Internet för detta ändamål och telefon. Dessutom finns det ett tillräckligt antal webbplatser på webben med ett stort urval av hälsningar på semester. MMS med en ljus bild är säker på att behaga dina nära och kära. Men hur man gör det rätt?

Så skickar du vykort till din telefon

Du behöver

  • Telefon, dator och Internetanslutning.

instruktion

1

Att skicka ett vykort till din mobiltelefontelefon, ange operatören för kommunikation av abonnenten, som du kommer att gratulera med. Och också specificera vilken typ av telefonmodell som han måste ta reda på upplösningen på telefonens skärm.

Så skickar du <strong> vykort </ strong> till din telefon

2

Då behöver du söka på Internet för webbplatser som tillhandahåller sådana tjänster. För att göra detta skriver du bara in söksträngen i sökmotorn ordet "vykort"och välj en av de många sidorna medgratulationer. Idag erbjuder sådana resurser ett brett utbud av animerade hälsningar som matchar olika festliga datum och teman: födelsedag, 8 mars, nyår, påsk, etc., kärleksdeklarationer, önskemål om en bra dag och humör och erbjudanden om vänskap. När du har valt önskad kopia måste du fylla i följande uppgifter: telefonnummer, transportör, avgångsdatum och text. Då måste du välja skärmens upplösning på din mobiltelefon och skicka ett gratulationsmeddelande.

3

Du kan också kopiera ett vykort från Internettill din mobiltelefon och skicka den till en älskad med hjälp av ett multimediemeddelande. Om du vill skicka via MMS måste du förbehandla bilden, justera den till skärmstorleken på mobilen till abonnenten till vilken meddelandet kommer att skickas och kontrollera även filen för virus, för att inte skada antingen din telefon eller mottagarens telefon.

Så skickar du <strong> vykort </ strong> till din telefon

Tips 4: Hur man gör ett animeringskort

Kommunikation via Internet blirmer bekant för många människor. De skriver e-post till familj eller vänner, kommunicerar med en webbkamera. Men ibland vill jag behaga mina kära med något ovanligt, inte bara ett brev eller talat med webbkameraet med påsatta fraser. I det här fallet kan du skicka dem en animering vykort, gjord av egna händer.

Hur man gör ett animeringskort

Du behöver

  • Personlig dator, Nature Illusion Studio

instruktion

1

För att göra det, ladda ner eller installera från skivanprogrammet Nature Illusion Studio. Försök att installera verktyget på datorns systemskiva. Generellt finns det många program för att skapa animeringar. Principen för deras arbete är något liknande. Därför skapar vi animering med hjälp av det angivna programmet.

2

När du har installerat programvaran väljer du den bild eller bild som du kommer att göra vykort. Du kan lätt ändra det i Photoshop, om det är installerat på din dator. Du kan ladda ner den på Internet.

3

Kör programmet. Ett fönster öppnas, där olika animeringsalternativ presenteras. Välj den du vill ha. Dess demonstration kommer att börja. Det kommer tydligt att visa hur och hur man färgar de platser som kommer att förändras.

4

Välj borststorlek och färg. Därefter målar du de nödvändiga platserna. När du målar, gå ibland till fliken "Förhandsgranskning" för att undvika misstag och lämna inga målade områden.

5

Det förberedande arbetet är klart. Välj nu animeringen. Det kan vara vågor, regn, flygande fåglar och andra effekter. Anpassa animeringens parametrar: hastighet, frekvens och andra. Till animeringen kan du också lägga till ljud genom att välja dem från lämplig meny.

6

Det är bara för att spara animeringen. Du kan göra detta på många sätt. spara vykort som video (avi) eller i gif-format. Du kan göra en skärmsläckare ur den, spara som scr.

7

Skapat av dig själv, ett animeringskort kommer att glädja dig och dina nära och kära. Genom det här programmet kan du alltid skapa olika animerade bilder eller redigera befintliga.

Tips 5: Hur skickar en vän en animation

För att behaga en vän och gratulera honom till en viktig händelse kan du inte bara skicka texten. Du kan skapa ett brev med en animerad bild och skicka den på ett av de tillgängliga sätten.

Hur skickar en vän en animation

Du behöver

  • - dator med tillgång till internet
  • - redigeraren av bilder av formatet GIF eller SWF.

instruktion

1

Använd en av flera tillgängligasätt att skicka animeringar för att behaga vänner. Du kan välja en bild med animering på en specialiserad webbplats eller skapa det själv i en grafikredigerare. Ladda ner eller spara animeringen i "GIF" -formatet, eftersom det i det här fallet visas korrekt och tar lite plats på hårddisken. Skicka ett kort till en vän via e-post, via ett socialt nätverk eller på annat sätt efter vilja.

2

Placera bilden du valde påphotohosting, som stöder "GIF" formatet. Kopiera länken till den nedladdade animationsbilden och klistra in den i ditt meddelande till en vän. De flesta moderna webbläsare kan hantera öppningen av sådana bilder utan problem, men vissa modeller av mobiltelefoner och surfplattor stöder inte dem. I det här fallet kan du be en vän att installera en UC-webbläsare på sin enhet, som måste klara av den här uppgiften.

3

Välj ett annat format för vykortet som ska skickas,om det finns en möjlighet att en vän inte kan få en "giffka". Till exempel är bilder i "SWF" -format ganska attraktiva. Förutom animering kan de innehålla ljud och olika delar av interaktivitet. Observera att en väns dator eller telefon måste ha ett förinstallerat Flash Player-program för att spela upp dessa filer.

4

Särskilda funktioner för att skicka animeringarbyggdes i olika sociala nätverk, applikationer, mobila tjänster och andra tjänster som kan vara både betalda och gratis. Var försiktig när du hämtar bilder från okända källor, eftersom de kan innehålla virus eller andra skadliga element. Kontrollera också e-post och filer med ett kort, om du skickade henne en okänd avsändare.