Tips 1: Hur man ökar antalet ciders

Tips 1: Hur man ökar antalet ciders

Med ökningen av antalet nya ljud och videoprodukter och antalet personer som vill ha en kopia av filmen, skivan, albumet ökar. P2P-program (peer-to-peer) är till stor hjälp för att sprida sådana kopior. Det är värt att nämna att inte alla filmer och ljudinspelningar som distribueras på detta sätt är piratkopierade.

Hur man ökar antalet ciders

Du behöver

  • P2P-program
  • bra och stabil Internetanslutning

instruktion

1

För snabb nedladdning från spåraren med ansökanett av peer-to-peer-programmen (till exempel μTorrent eller BitComet) kräver att någon ger det här programmet. Eftersom hela P2P-punkten är att användare faktiskt hämtar kopior av filen från varandra från informationsbäraren. I det här fallet kan distribution av denna eller den här filen vara flera.

2

När du hämtar en torrentfil (i vilkeninnehåller all information som du vill ladda ner, den måste köras med ett P2P-program), var uppmärksam på hur många personer som distribuerar en viss fil. Det händer att det kommer att finnas en stor skillnad mellan två nästan identiska filer i detta avseende. Ju mer mängden limning (såmaskiner), desto bättre.

3

Personer som helt laddat ner filen, och nu helt enkelt distribuerar den, brukar kallas ciders. Under nedladdning - fest.

4

Att öka antalet medarbetare är ofta tillräckligti kommentarerna under torrentfilen lämna en förfrågan med en begäran att sitta (ge). De som är gratis, inte ta bort filen och just nu inte ger en hel del andra filer som kan svara på din förfrågan.

5

Du kan också helt enkelt vänta på att antalet kollegor minskar och antalet sidor ökar. Det vill säga när folk hämtar filen och börjar distribuera.

6

Fråga dina vänner ellerliknande smaker ladda ner den här filen och stanna på distributionen. Detta är sant om anslutningshastigheten är högre och för nedladdning tar det inte lång tid.

7

Du kan hitta en liknande fördelning med sammakontrollsumman för torrentfilen. Det är exakt samma innehåll på andra trackers. Denna torrentfil bör också läggas till P2P-programmet. Detta ökar antalet sidor. Denna metod fungerar emellertid endast på offentliga spårare. På privat, där du måste registrera, kommer det inte att fungera.

8

Observera att det finns begränsningar på antaletsamtidigt anslutna kunder genom P2P-programmet. Således om platsen Sådd 100 användare, det betyder inte att de kommer att ge bort för dig.

Tips 2: Hur ökar du i sidled

Under behovet att öka sidled närladda ner filer (ökar antalet "distributörer") innebär vanligtvis en ökning av nedladdningshastighet. Öka nedladdningshastigheten till det maximala, eventuellt med DHT (Distributed Hash Table) - en klass av specialiserade distributionssystem som tillhandahåller en söktjänst. I synnerhet, med hjälp av DHT-nätverket i programmet BitTorrent är det möjligt att hitta bittorrent-klienter utan deltagande av trackers.

Hur man ökar sidledes

Du behöver

  • Personlig dator (bärbar dator, netbook) med BitTorrent installerad, tillgång till Internet.

instruktion

1

Välj från den allmänna listan i arbetsfönstretdet program du behöver distribuera, med vilket du laddar upp den nödvändiga filen. Och längst ner i fönstret finns sju menyflikar. Välj den andra, som heter "Trackers".

2

Klicka på den första, i listan som visas, föremålet - "DHT". Kolumnen "Status" anger status för DHT: (inaktiverad / körning). Om systemet är avstängt måste det startas.

3

Klicka på DHT-status med höger musknapp. Markera rutan i den visade genvägsmenyn mittemot fliken "Använd DHT". Statusfältet ändras till "av" för "meddela".

Tips 3: Hur man ökar antalet kunder

Du är ägare till en blygsam litenföretag, som regelbundet ger dig inkomst för flera år. Ja, bara döda inte konkurrenter alls. Och här har du en ganska konkret uppgift - att öka antal permanent klienter.

Hur ökar antalet kunder

instruktion

1

Gör en analys av dina konkurrenters arbete, deras tekniker och sätt att locka uppmärksamhet. Lär dig deras styrkor och svagheter. På den senare ägna särskild uppmärksamhet.

2

Gör en studie av din egen målgrupp. Försök att förstå själv vad som lockar regelbundna besökare och kunder i dina tjänster.

3

Tillbringa din styrka, tid och pengar på läsande reklam. Låt dem prata om dig i varje hörn. Du kan dåligt, men viktigast, att prata.

4

Läs önskemål från både permanent och tillfällig klienter. Överväg dem alla om möjligt.

5

Börja tillämpa alla de attraktiva metoder som framgångsrikt används av konkurrerande företag och företag.

6

Rusa inte för att slå ner priserna.Skynda dig att introducera olika rabattsystem som fungerar i speciella timmar. Bestäm lämplig tid, beroende på vad du vill fokusera på - närvaro eller payback. I det första fallet ska du säkert ange den föredragna klockan för den tystaste tiden. Sanningen i detta fall är en ökning av antalet klienter kommer att vara högst 2%. Om du anger rabatt i de mest eftertraktade produkten för din tid, på grund av ökning av den totala godsomsättning och lockade ett stort antal klienter Du kommer att få ett betydande (upp till 40%) tillägg till målgruppen.

7

Ange rabatt och olika privilegier för permanent klienter. Låt konsumenterna av din produkt sträva efter att bli en av dem.

8

Ge presenter och olika trevliga trivia.Även en billig anteckningsbok från en exklusiv fest beställd av ditt företag kan locka en kund. Om du äger ett café eller restaurang, så kommer notebook-datorns roll att lyckas med alkohol.

9

Ge två varor till priset av en. Ange bara en gräns på cirkeln av dem till vilka produkten kommer att presenteras på sådana villkor.

10

Håll ömsesidig respekt och rusa inte till leriga de som är din konkurrent.

Tips 4: Hur man ökar antalet kunder

Ökningen av antalet kundbas påverkar positivt affärsutvecklingen. Att attrahera nya kunder ger ökad vinst och stärker företagets ställning på marknaden.

Hur man ökar antalet kunder

instruktion

1

Producera kvalitetsprodukter. Hiccups of new klienter mycket lättare om din produkt talar för sig självför dig själv. En person som har varit nöjd med din tjänst kommer i de flesta fall att dela med dig av dina vänner eller bekanta. Och det betyder att de kommer att bli dina nästa kunder.

2

Genomföra undersökningar bland köpare som produceratsprodukt eller tjänst. Som ett resultat bör du ha en tydlig bild av alla fördelar och nackdelar med produkten. Försök att ta hänsyn till alla önskemål och anmärkningar. När du har förlorat en klient, förlorar du betydligt mer: förtroende, respekt, potentiell vinst. Om köpare kommer märka att du försöker producera sådana produkter som skulle uppfylla alla deras önskemål, kommer de att vara mer engagerade för dig.

3

Annonsera din produkt.Ofta är det genom bra reklam att du kan uppnå otrolig framgång. Detta framgår tydligt av en snabbkedja. Alla vet att att ta mat i stora mängder kan skada din hälsa, men du kan nästan alltid se köer i denna restaurang, medan i närheten finns det många caféer, kanske med mer god och hälsosam mat.

4

Öva PR. Kompetent organiserad PR som syftar till att förbättra företagets image som helhet kommer att locka ett stort antal klienter. Konstant arbete med massmedia och målgrupper hjälper till att skapa den nödvändiga inställningen till din organisation.

5

Starta en aktiv aktivitet på Internet.Företaget, som vill öka antalet köpare för sin produkt, bör det finnas en personlig webbplats där man kunde hitta all nödvändig information. Naturligtvis, för att locka till sig en stor antal klienter med hjälp av Internet måste du försöka, men resultatet är värt det.

6

Stanna inte där. attraktion klienter bör inte vara en engångsåtgärd. Tänk på att konstant arbete med publiken, noggrann övervakning, noggrann övervägning av kritik hjälper dig att locka ett mycket större antal klienter.

Tips 5: Hur man ökar antalet kollegor

Frågan om att öka antalet fester är relevant i två fall.Först om du skapar en distribution och vill att din fil ska få så många sökningar som möjligt. För det andra, om du hämtar torrenten själv, och du behöver hög hastighet. Ju desto mer fester, de fler fragmenten av filen dupliceras på nätet, och desto mer stabila nedladdningen.

Hur ökar antalet kollegor

instruktion

1

Hur kan du beskriva filen mer detaljerat, tillhandahålla denen vacker skärmdump för att locka användare till din torrent. Även om filen är väldigt nödvändig och sällsynt, laddar folk ofta inte ner den, om beskrivningen är vag och en skärmdump av dålig kvalitet eller saknas. Det är emellertid inte värt att gå för långt, beskrivningstexten ska inte likna spam "brev av lycka".

2

Försök att annonsera din distribution, gelänka till fältet på tematiska forum, prata om det på sociala nätverk, som "In Contact", "Classmates", "My World", "Twitter". Det är möjligt att dina likasinnade vänner kommer att vara glada över denna fördelning, blir nya fest och senare sidami.

3

Berätta torrenten till kompisar som kanskeskulle vara intresserad av filen. Detta hjälper dig med ICQ, Agent, Email, även att skicka sms och telefonsamtal. Ju fler människor lär sig om filen, desto mer kommer den att hämtas, och ju högre nedladdningshastigheten för varje enskild användare.

4

Om du själv är intresserad av någon form av torrent, fråga folket på spåraren att spendera mer tid på distributionen. När allt är nytt fester lockar en antal såmaskiner. Detta uttalande är sant och förutsatt att filen "översvämmade" av dig. Att fråga sidi om att distribuera filen under en längre tid kan fortfarande vara i färd med att skriva en beskrivning till torrenten.

5

Om du inte skapade en distribution, men bara hämtadtorrent, brådska inte för att ta bort den från din klient efter arbetets slut. På så sätt ökar du ditt betyg på nätverket. Dessutom ger du möjlighet att ladda ner filen till fler personer. Det enda undantaget är när du använder mobilt Internet med begränsad trafik. I det här fallet har du inte råd med en sådan lyx.

Tips 6: Vem är sidorna och festarna i torrenten?

Att använda torrent trackers kommer inte att vara bekvämt om nedladdningshastigheten är mycket låg. För att undvika detta är det nödvändigt att veta vem som är sidor och fest i torrenten.

Vem är seare och fester i torrenten?

Sida

Sidom (eller sidor) är användarentorrent, som helt nedladdade alla filer från en viss distribution. Efter att ha laddat ner dem kan det börja distribuera till de användare som inte redan har gjort det. Sid har rätt att begränsa hastigheten för alla nedladdningar eller specifika, om han i det ögonblicket behöver en ledig Internet-kanal. För att bli en sida behöver du inte ladda ner 100% av de obligatoriska filerna och distribuera dem sedan. Du kan skapa din egen unika distribution, det viktigaste är att kvaliteten på dess design uppfyller kraven för en specifik tracker. Många torrent trackers har betyg av de mest avancerade sidorna som distribuerade mest information. Dessa data är emellertid inte alltid verkliga. Många av cidersna får sina betyg, eftersom den bästa platsen ger spårningsanvändaren olika alternativ och möjligheter. Denna fusk är strängt straffbar.

fester

Fest (eller lychees) är de som hämtar filen närhjälp torrent. Så snart peer hämtar 100% av informationen från den aktuella torrenten blir den en sit. Möjligheten att dela information från distributionen har både sidled och fest. Endast de senare inte har den fysiska förmågan att distribuera data torrent, så de ger en imeyuschiesya.Piru bör använda brandväggar och antivirusprogram för att känna sig trygga under dataöverföring. Ibland förklädd till ofarliga filer i fördelningen av dolda virus som kan skada din dator. På många torrent trackers finns en hämtningsgräns. Så snart det är uppnått måste användaren distribuera informationen för att kunna ladda ner igen. Antalet sådana trackers är dock mycket litet, de flesta är utomlands.

Förhållandet mellan haven och festerna

Ju mer sidled och färre kamrater i en visstorrent, desto högre är nedladdningshastigheten för dess data. På grund av detta infördes begreppet kvalitet av en torrent. Användare har sitt eget individuella betyg på varje enskild torrenttracker, där det finns en registrering. Denna bedömning bildas inte bara utifrån mängden information som överförts till andra användare utan också baserat på hur aktivt det pumpar information från andra. Detta kallas förhållandet. Om förhållandet> 1, distribuerar användaren mer information än skakningar. Om förhållandet <1, sedan vice versa.

Tips 7: Vad är sidor och Litchi?

En ny omgång av utvecklingen av fildelningsnät har blivitutseendet av torrent trackers (torrent-tracker), genom vilket användare kunde byta filer från varandras datorer, med hjälp av speciella program som heter torrent-klienter. Användare i denna process kan vara sidies eller lich. Det är värt att ta reda på vem de är och vad är deras skillnader.

Sid spelar rollen som en server, och lichen fungerar som en klient.

Sida

Sid (eller sidor) är användarentracker, som har 100% av den elektroniska informationen som tilldelas en specifik torrent. Det finns två sätt att bli ett sid. Den första (klassiska) är att hämta hela mängden data som är kopplad till distributionen på en torrenttracker. Den andra är att bli författare av distributionen och vara, på ett sätt, förälder till alla framtida frön som laddar ned data på torrenten. Den andra metoden är ganska mödosam och kräver kunskap om alla regler för redigering av distributioner, som är individuella för varje torrenttracker. Dessutom bör man inte glömma upphovsrätten, eftersom många filmer eller program är skyddade av gällande lag, så att skapa en distribution med sådant innehåll kan innebära straffrättsligt ansvar.

lichee

Lagen (eller personen) är användarentorrenttracker, som endast hämtade en del av informationen som motsvarar en viss distribution. Efter att ha laddat ner 100% av informationen blir det Syd, men det kan dela information om denna torrent och vara en lich, eftersom torrent trackers i princip tillåter delning av datafragment saknas från varandra.

Kvaliteten på torrenthänder

Sidor och litchi, som är de enda medlemmarnautbyta information om torrent trackers, bestäm kvaliteten av distributionen. Det varierar från 0 till 1 (ovan - sällan, men möjligt). Om antalet seeders och lich är detsamma, så är kvaliteten 1. Om mindre är kvaliteten mindre än en. Sidov kan vara mycket mer än en lich, när distributionen är extremt populär. På kort tid blir personen en sida och börjar dominoliknande fördelning. Så fort hype sänks börjar distributionskvaliteten att fluktuera omkring 1 eller något mindre. Ju mer information distribueras fröet desto högre är dess betyg. I analogi med torrentens kvalitet, om fröpumpen är mindre än den distribuerar, är dess betyg större än 1 och vice versa. Många torrent trackers uppmuntrar användare med höga betyg genom att ge dem några materialpriser eller användarbehörigheter (rätten till måttlig data, administrera, utbetalda inbetalningar osv.). Allt detta ledde till att många användare började fuska sin rating , artificiellt överskattar mängden data som överförts av olika fördelningar. Fusk är i regel straffbar enligt reglerna för torrent trackers och straffas av ett förbud.

Tips 8: Hur ökar hämtningshastigheten utorrent

Många internetanvändare använderutorrent för nedladdning av filmer, musik, datorspel och andra stora filer. Nedladdningshastigheten av torrents av flera orsaker kan dock vara ganska låg. Du kan öka nedladdningshastigheten genom att följa några enkla steg.

Hur man ökar hämtningshastigheten utorrent

Du behöver

  • - utorrent
  • - Internet.

instruktion

1

Utorrent är det mest populära programmet förladda ner filmer, musik och andra filer. Dess väsen ligger i det faktum att nedladdningen sker via ett speciellt protokoll BitTorrent. Denna typ av protokoll skiljer sig från de andra eftersom nedladdningsfilen inte finns på en särskild server eller lagring, men fungerar på ett P2P-system eller från fest till fest. Enkelt uttryckt tillåter det här systemet att överföra filer från en användare som redan har hämtat den här filen tidigare. Den som "laddat upp" filen till den allra första i utorrentprogrammet och skapade distributionen blir automatiskt en fest. All information om filen som kommer att hämtas lagras i torrentfilen. Det kan särskiljas av förlängningen .torrent. Förutom den grundläggande informationen lagras information om distributionsdeltagarna i den här filen.

2

Utforska den webbplats där filen du behöver erbjudsför distribution. Förutom kamrater indikerar det antalet utsäde. Sidor är användare som redan har laddat ner filen helt och distribuerat den. Det är antalet kollegor och seeders i distributionen som bestämmer nedladdningshastigheten utorrent. Ju högre deras nummer anges på sajten desto snabbare blir nedladdningen. Välj endast de nedladdningar som anger det högsta antalet av dessa indikatorer. Tyvärr är det omöjligt att påverka antalet kollegor och frön. Om det inte finns några alternativ med ett högre antal obligatoriska indikatorer måste du vara nöjd med en låg nedladdningshastighet.

3

Medan du hämtar en fil på en torrent, begränsar duInternetanvändning. Surfa inte på Internet, titta inte på filmer online och slå inte på musiken. För att påskynda nedladdningen av filer på utorrent spelar du inte onlinespel och låt inte datorn hämta uppdateringar vid nedladdningstillfället. Titta, kanske i bakgrunden, gör några nedladdningar eller program som absorberar trafik är öppna, vilket för närvarande inte är obligatoriskt. Stäng icq och skype-programmen. Det är tillrådligt vid nedladdning att inte använda andra enheter för att komma åt Internet. Förutom alla ovanstående för att öka nedladdningshastigheten utorrent kan du ansluta Internet inte via Wi-Fi, men direkt via kabel. Då ökar anslutningens tillförlitlighet, vilket innebär att Internet kommer att användas vid full kapacitet.

4

Om samma användning av webbläsarennödvändigt, optimera sedan visning genom att ställa in den för snabbast surfing. Inaktivera laddning av bilder och applikationer samt ladda upp popup-fönster. Du kan också använda Opera Mini-webbläsare. Dess specificitet ligger i det faktum att uppgifterna skickas till din dator i komprimerad form, som passerar genom proxyservern opera.com.

5

Använd speciella program för att ändraInställningar för anslutning till Internet. Windows-användare kan använda TCP Optimizer för att optimera sin Internetanslutning. Ägare av operativsystemet Mac OS X kan använda programmen Cocktail, Mac Pilot.

6

Vänta lite.Torrent-klienter föredrar de kamrater som distribuerar nödvändiga delar av filen. När du börjar ladda ner en ny torrent, har du helt enkelt inget att erbjuda till andra kunder, och därför tjänar du dig på en återstående basis. Var därför inte förvånad om nedladdningshastigheten för en ny torrent först blir mycket låg. Detta ändras så fort du hämtar delar av torrenten som kan distribueras, hämtningshastigheten ökar.

7

Om du laddar upp flera filer samtidigt,Internetanslutning fördelas jämnt mellan dem. Följaktligen påverkar detta nedladdningshastigheten. För att snabbt ladda ner en specifik fil, lägg den i prioritet. För att göra detta, välj nedladdningsfilen, vars nedladdningshastighet inte passar dig och högerklicka. I menyn som visas, sväng markören över linjen "Hastighetsprioritet" och placera en markör bredvid parametern "Hög". Det bör noteras att denna metod ökar nedladdningshastigheten för en enda fil, men påverkar inte den totala nedladdningshastigheten utorrent.

8

Begränsa antalet samtidigt nedladdadefiler på utorrent. För att göra detta väljer du "Programinställningar" i toppmenyn "Alternativ". Du kan ange avsnittet "Preferences" genom att samtidigt trycka på tangenterna Ctrl + P. Hitta "Queue" -delen i vänstra menyn. Vidare, i sekvensinställningarna, sätt nummer 1 framför "Maximal samtidiga nedladdningar" och tryck "ok". Nu i utorrentprogrammet kan flera filer inte laddas ned samtidigt, vilket innebär att nedladdningstiden kommer att minskas betydligt. Här kan du också ändra portinställningarna så att nedladdningen sker direkt från fröarna, istället för att passera genom brandväggen. För att göra detta, gå till avsnittet "Anslutningar" i den vänstra menyn och markera kryssrutan bredvid alternativet "Vidarebefordra UpnP" i portinställningarna.

Hur man ökar hämtningshastigheten utorrent

9

Du kan försöka öka nedladdningshastigheten,ökar maximal mottagningshastighet. Detta menyalternativ anger den tillåtna mottagningshastigheten. Även om nedladdningshastigheten kan vara högre, kommer utorrent helt enkelt inte att tillåta maximal användning av denna funktion. För att avlägsna denna begränsning är det nödvändigt att dubbelklicka på den nedladdade filen med vänster musknapp och i fönstret som öppnas, klicka med vänster musknapp mittemot etiketten "Maximal nedladdningshastighet". Nu behöver vi ändra värdet. För att göra detta, skriv helt enkelt den hastighet som du tillåter vara maximal. Om det bara är viktigt för dig att nedladdningen sker så fort som möjligt, skriv sedan 999999999999999 eller någon annan kombination av nummer. Det viktigaste är att hålla den så hög som möjligt. Därefter klickar du på "OK".

Hur man ökar hämtningshastigheten utorrent