Tips 1: Så här hittar du ägaren till lådan

Tips 1: Så här hittar du ägaren till lådan

Ditt e-postmeddelande kommer från okäntmeddelanden från olika elektroniska lådor. Nu finns det många scammers som försöker använda alla slags knep för att spricka användarnas e-postmeddelanden och "lösa upp" dem för pengar. Innan du öppnar ett brev måste du noga studera uppgifterna om personen som fått meddelandet. Hur kan jag ta reda på boxens ägare?

Så här hittar du ägaren till lådan

instruktion

1

Om du behöver veta ägaren till en visse-postadress, sök efter information om det i sådana sökmotorer som "Yandex" eller Google. Ange bara önskat e-mail i sökrutan. Och du kommer bli förvånad när systemet visar dig en stor mängd data. Om en sådan postadress någonsin registrerats på Internet, åtminstone en gång, så kommer systemet givetvis att ge dig dessa förfrågningar. Det finns andra möjligheter att hitta den information du söker.

2

Fråga användare på forum ompostadress av intresse. Kanske kommer det att finnas människor som har stött på en sådan låda. Kanske är det något slags nyhetsbrev, så du är inte den enda som fick de relevanta bokstäverna. Om du åtminstone hittar information om den önskade adressen kan du göra en begäran till den officiella tjänsten, som kommer att ge ett domännamn för posten.

3

Försök skriva till en brevlåda någrameddelande, så du svarade. Så snart kommer att få ett brev från den önskade användaren kan du se hans IP-adress från vilken du skickar meddelandet och sedan hitta den plats där ägaren bor önskad box. Och i detta avseende bör listan över användare med adressadressen minskas.

4

Hitta ägaren till e-postadressen medsociala nätverk, eftersom det finns ett stort antal användare. Så om brevlådan är registrerad på mail.ru-servern kan du söka efter ägaren till e-postadressen med hjälp av projektet "My World". Och om du är registrerad på "Yandex", letar du efter den rätta personen i nätverket "Ya.ru". Du kan gå till sociala nätverk som VKontakte, Odnoklassniki.ru, Facebook. För att göra detta måste du använda den inbyggda sökningen.

Tips 2: Så här hittar du ägaren

Sälja egendom kan bara henneägare. Därför när man köper, se till att innan du är ägare av fastigheten, inte skurkar. Registrering av transaktioner som sker i enlighet med den federala lagen 122-F3 på grundval av den förteckning över dokument, som inte tillåter att vara ganska säker på att i en efterföljande transaktion påverkas inte. Att erkänna transaktionen ogiltig kan vara i domstol på gl.24 RF APC och artiklarna 2965 och 3075 i civillagen, där andras rättigheter kan återhämta sig, kommer de att behöva återvända lägenheten, och få tillbaka sina pengar kommer att ha flera års delar.

Så här hittar du ägaren

Du behöver

  • -pasport
  • -provitetscertifikat
  • -Expand från EGRP
  • - Information från bostadsavdelningen, skatteinspektion, cadastre center
  • -aktivering av privatisering
  • konsumtionsavtal, intyg om arv, gåvaavtal, beroende på övergångsrätten

instruktion

1

Först och främst måste du noggrant undersöka ditt pass ägare. Ställ några frågor angående propiska,födelsedatum. Om dokumentet är förfalskat kan en person göra ett misstag i svaren på registreringen eller andra krav i dokumentet. Förutom att kontrollera passdata kan du kontakta FMS, skriva ett uttalande som anger orsaken som ledde till intresse för den här personen. Du kommer att få ett svar på alla intressanta stunder av dokumentets äkthet och dess anslutning, registrering etc.

2

För det andra, kontrollera rättighetsintygetfastighetsägande och jämföra datumet för kvittot och det datum som anges i titeldokumenten på grundval av vilket egendomen registrerades. En stor skillnad i dessa datum bör varna. Eftersom dessa avvikelser kan indikera att tredje parter har rätt till fastigheter. Detta händer när du registrerar ett arv, med sena kvitto av egendomsrättigheter utan att involvera alla rättighetsinnehavare i denna procedur etc.

3

Be säljaren att ge ett fullständigt utdrag från EGRP och läs noggrant lägena av överföringen av fastigheter från en ägare till en annan. Extraktet kommer att indikera alla ägare som har varit i fastigheten de senaste åren.

4

Om bland ägarna fanns detminderåriga, oförmögen eller svårt personer, begära ett intyg från det federala registreringscentrets arkiv om tillgången till kopior av skyddsansvarets och förvaltningsmyndigheternas beslut om tillstånd att sälja fastigheter. Detta måste ske, för även om det efter många år inte finns några begränsningsbestämmelser, när fastighetsägare flera gånger har bytt ut sina rättighetshavare kan en person stämma och erkänna sina egendomsrättigheter. Till exempel, om en mindre, inkompetent eller begränsad kompetent medborgare var i en psykiatrisk klinik eller andra medicinska institutioner.

5

Ta reda på alla nödvändigheter ägare Fastigheter kan vara i skatteservice, eftersom överföringen av rättigheter till fastigheter där rapporteras inom en vecka, för bedömning av nya ägare.

6

Läs privatiseringslagen om lägenheten var kommunal. Kontakta bostadsunderhållsavdelningen och be om information om ägarex och alla registrerade personer.

7

Om du köper en tomt, all information om ägarex finns på Federal Center for Registration of Land Plots, Cadastre och Cartography.

8

Efter att ha kontrollerat alla ovanstående dokument kan du vara säker på att fastigheten säljs av dess rättmätiga ägare.

Tips 3: Ta reda på namnet på brevlådan

E-post möjliggör obegränsad kommunikation, vilket inte stör avståndet eller några andra hinder. Om du behöver veta namn post låda använd en av följande tips.

Så här hittar du namnet på brevlådan

Du behöver

  • - Tillgång till internet

instruktion

1

Om du ber om en postadress låda obekvämt av någon anledning (till exempel,tveka att lära känna honom från den tjejen du gillar), hitta en ursäkt för "business" korrespondens. Fråga personen vars e-post du behöver, för att skicka en del information till dig om din fråga. Efter att ha mottagit ett sådant brev kommer du att se avsändarens adress och målet kommer att uppnås.

2

Introducera dig själv till den som utfören social undersökning för någon psykologisk forskning, och be respondenterna att svara på några mindre frågor. Vid slutet av undersökningen, be om kontaktuppgifter, till exempel e-post. Människor är mycket mer benägna att rapportera postadressen låda, än telefonnumret.

3

Engagera sig i att hitta rätt information i sociala nätverk.nätverk. Till exempel "VKontakte" eller "My World" kan data vara offentligt tillgängliga. Och till exempel i projekten "My Circle" och liknande är e-postadressen ett offentligt alternativ för feedback.

4

Om du känner till platsen för studie eller arbeteDen person vars e-postadress du letar efter kontaktar personalenheten eller dekanskontoret med begäran om att meddela dig arbetstagarens eller studentens e-post för överföring av viktig information. Om du har gemensamma vänner, fråga dem om deras adress.

5

Leta efter information om den person du behöver genom att skriva den namn och efternamn i sökprogrammet. Om han publicerade på någon av sidorna i öppen åtkomst de uppgifter du är intresserad av hittar du dem.

6

Om du är intresserad namn post låda någon officiell person eller organisation,gå till lämplig plats som hör till objektet du är intresserad av. I avsnittet "Kontakter" eller "Kontakta oss" kan det finnas en e-postadress.

7

Använd onlinetjänster som söker information om en person (till exempel find-baza.com). Observera att dessa tjänster är avgiftsbelagda.

Tips 4: Hur känner du igen ip-brevlådan

Det finns situationer när det är nödvändigt att lära avvilken IP-adress fick du ett e-postmeddelande. Denna information är inte hemlig, och för att kunna känna till det är det inte nödvändigt att vara ett datorgeni.

Hur man känner igen ip-brevlådan

instruktion

1

Genom den fullständiga versionen av webbgränssnittet, gå till din brevlåda och öppna meddelandet vars avsändares IP-adress du vill ta reda på.

2

Om du använder Yandex e-post,klicka på "Avancerat" och sedan "Egenskaper för bokstaven". Om ditt e-postkonto är registrerat på Mail.Ru-postservern, klicka på "Mer" -menyn längst ner på sidan och sedan på alternativet "Service headers". Om du är inloggad via Gmails webbgränssnitt klickar du på nedåtpilen som ligger till höger om knappen Svara och väljer sedan alternativet Visa original. I andra posttjänster hittar du motsvarande föremål själv, som regel ger det inga problem.

3

Efter det kommer du att se en lång text isom finner linjen: Mottagad: från domainn.ame (domainn.ame [nnn.nnn.nnn.nnn]), där nnn.nnn.nnn.nnn är IP-adress för avsändaren av meddelandet.

4

Om det finns flera sådana linjer, IP-adressenavsändare i den första av dem. Ett undantag är endast om det anger en lokal adress, till exempel från 192.168. Då kommer den riktiga IP-adressen att vara den som ligger i den andra linjen.

5

Skriv om adressen eller kopiera den till anteckningsboken på din stationära dator och avsluta bara den elektroniska låda.

6

Om meddelandet du mottog innehåller hot,Berätta för avsändarens IP-adress på "K" -kontoret för Riksdagsministeriet. Men ändå, glöm inte att det kunde ha skickats via en anonym proxyserver eller via någon annans dator vars ägare inte ens misstänker att hans teknik är infekterad med ett datavirus.

7

Under inga omständigheter engagera sig i offentliggörandeInformationen du fick om IP-adressen till avsändaren av e-postmeddelandet, och använd inte den för att utföra destruktiva handlingar av något slag.

Tips 5: Hitta en IP-ägare

När du ansluter en dator till vilket nätverk som helsten specifik IP-adress tilldelas. Eftersom datorn döljer en mycket riktig person, är det den IP-adress som används för att hitta passdata om användaren, som orsakade dig någon skada.

Hur man hittar en IP-ägare

instruktion

1

Om du har ett brådskande behovhitta den här personen, bestäm först värdet av hans IP-adress. För att göra detta beräkna vilka resurser som oftast besöks av ägaren till IP-adressen och skriv ett meddelande till administrationen. I olika forum kommer det att bli en moderator, som måste motivera orsakerna till att du behöver veta en av deltagarnas IP-adress. I onlinespel måste du skicka ett mail till serverns administratör, vilket också motiverar orsakerna till din begäran om en IP-adress. Eller använd en mängd olika användarprogram som är utformade speciellt för detta online-spel.

2

Efter att ha läst värdet av IP-adressen identifierar du den nodennätverk, genom vilket datorns ägare kontaktade. Det kan vara antingen en leverantör som tillhandahåller Internet-tjänster eller ett proxyserverprogram som maskerar nätverksanvändare. I något av dessa fall använder du en av de webbplatser som identifierar leverantörerna och proxyservern och anger IP-adressen i motsvarande cell. All befintlig information om nätverksnoden visas på skärmen.

3

Om kommunikationsnoden är identifierad somInternetleverantör, hitta företagets e-postadress i företagets datalista och skriv ett brev. I det här bokstaven berättar du om skador som du fått av IP-adressens ägare, ger bevis och begär att skicka passdata från brottslingen.

4

När du definierar en kommunikationsplats som en proxyserversituationen är mycket mer komplicerat, eftersom de anställda i de företag som tillhandahåller proxy programvara för att komma åt nätverket, har ingen rätt att avslöja anonymitet sina kunder. I detta fall, kontakta brottsbekämpande myndigheter, som bekräftar giltigheten av din ansökan, det vill säga ge de data som pekar på den skada som orsakats till dig eller för att utföra olagliga handlingar mot dig.