Tips 1: Hur man betalar för en film

Tips 1: Hur man betalar för en film

bio För varje smak skjuter de med otrolig fart,så filmgäster har alltid mycket att välja mellan. Men bås och butiker med DVD-skivor blir allt mindre populära och mer och mer populära online-butiker. Om du aldrig har använt dem kan du dock ha frågor om betalning för varorna.

Hur man betalar för en film

instruktion

1

Betala för filmer med hjälp av SMS. Ett ganska vanligt system, när för nedladdade filmer betalar för att använda en mobiloperatörs tjänster. För att börja, registrera dig på nätbutikenes hemsida, om det behövs.

2

Välj filmen du gillar och klicka på "Betala" / "Köp" / "Lägg i varukorgen". Välj sedan ditt land och mobiloperatören.

3

Skicka filmkoden till numret på webbplatsen. Du får ett SMS med ett lösenord som du måste ange i orderformuläret. Det är också nödvändigt att ange adressen till ditt e-postmeddelande, till vilket du kommer att skickas en länk för att ladda ner filmen. Det brukar fungera för en begränsad tid (cirka tre dagar), så du måste ha tid att ladda ner filmen till din dator.

4

Betala för filmen i kontanter. Om du inte köper en länk för att ladda ner en film, men en DVD-skiva, då finns det i vissa butiker möjlighet att betala pengar till kuriren. Placera en order som anger alla nödvändiga uppgifter, enligt instruktionerna på webbplatsen, vänta på kuriren med disken och ge honom vanliga papperspengar.

5

Betala filmköp med kontanter vid leveranspost. Om du får en film på det fysiska mediet, som i föregående steg, men inte från kurirens händer, men på postkontoret, så är det möjligt att betala kontant vid leverans. Beställningssystemet på webbplatsen är ungefär som i andra fall, men var uppmärksam på att adress och postnummer fylls i korrekt. För att ta emot varorna, kom till postkontoret och betala din beställning. Det är värt att notera att med hjälp av postvaror inte når mycket snabbt.

Tips 2: Hur man fyller i en datingsida

På World Wide Web hittar du rätt produkt ochbetala för det, titta på filmen och ens hitta den andra halvan. Dessa ensamma människor får hjälp av många datingwebbplatser. Deras sortiment är så stor att ibland rinner sina ögon ut. Med Virtual Office dating kan du träffa både rysk medborgare och en utlänning, och inte bara för relationen, men även för vanliga resor eller hyresrätt. I det här fallet begär de flesta webbplatser en standarduppsättning av information om användare. Din uppgift är att sticka ut bland miljoner identiska frågeformulär.

Hur man fyller en online dating profil

Du behöver

  • Först och främst behöver du kvalitet ochvackra bilder. Oftast är det bilderna som lockar uppmärksamhet. Dessutom bör du spendera lite tid och visa uppfinningsrikedom och resursförmåga för att skapa ett riktigt intressant frågeformulär.

instruktion

1

Först och främst måste du förstå syftet med din bekanta. Om du bara vill få en enkel affär, bör du välja roliga och intressanta bilder. För seriösa intentioner kommer inte snapshots av en halv nakna kropp eller underkläder att göra. Dina samtalare kan missförstå dig. Dessutom tar de flesta webbplatser bort bilder av frivolous content.

2

Var noga med att fylla i information om dig själv. Det borde inte vara så länge. Fram till slutet av det kommer få att läsa. Försök att inte använda vanliga tankar eller andra människors citat. Se texten i frågeformuläret för en potentiell partner.

3

Det är önskvärt att fylla i så mycket information som möjligtom sitt eget utseende. Ange din höjd och eventuellt vikt. Den virtuella samtalspartnaren måste representera din verkliga storlek, för de flesta användare är detta av stor betydelse. Var noga med att ställa in sökparametrarna, så att alla som är intresserade av dig förgäves inte tar tid för korrespondens.