Frysa konto

Frysa konto

Om din sida är i någon av de socialanätverk hackade eller om du bara inte vill använda den längre har du möjlighet att ta bort det tillsammans med alla poster och foton. Du kan också återställa konto under en viss tid efter deaktivering.

Frysa konto

Du behöver

  • Internet.

instruktion

1

Gå till "Mina inställningar" på din webbplats Vkontakte.ru. I botten av fönstret som öppnas ser du raden "Ta bort sida". Klicka på den, din konto kommer att raderas. Utvecklare Vkontakte.ru ger möjlighet att återställa konto och alla dess innehåll när som helst. Den här funktionen gäller ca 6 månader efter att sidan är låst.

2

Välj hur du tar bort din sida från webbplatsenFacebook.com. Utvecklare av webbplatsen erbjuder två av dem: med möjlighet att återvända utan det. För att radera en sida med möjlighet att återvända, öppna din konto, "Inställningar kontoa ". På sidan som öppnas, välj "Avaktivera konto"," Ta bort ". Välj anledningen till att du lämnar de föreslagna alternativen. Klicka på "Bekräfta".

3

Ange lösenordet från kontooch på Facebook.com och ange den föreslagna verifieringskoden. Klicka på "Skicka". Dessa är de nödvändiga försiktighetsåtgärder som byggs av webbplatsutvecklare för att skydda kontos användare från hacking.

4

Ändra statusen för din Live Journal från "aktiv"att "raderas". Du kan göra detta på fliken "Hantering". Klicka på Spara. Tidningen med alla dess inlägg och kommentarer till den kommer att blockeras. Utvecklare ger en månad för att återställa tidningen. Om användaren efter denna tid inte aktiverar loggen kommer användaren att raderas permanent.

5

Ta bort alla poster som gjorts av dig i LJ-grupper och kommentarer kvar i andra tidskrifter. För att göra detta, på Status-sidan kontoa "Markera rutorna i lämpliga rutor. Klicka på "Spara".

6

Ta bort din sida på Odnoklassniki.ru. För att göra detta, gå till profilen. På den presenterade listan över möjliga ändringar, välj "Ta bort profil". Klicka på den här raden. Du kommer att bli ombedd att ange ett lösenord från din sida. Gör detta genom att trycka på Ok. Sidan raderas omedelbart.