Tips 1: Så här sätter du in en lång status

Tips 1: Så här sätter du in en lång status

statusar i sociala nätverk återspeglar stämningen och tankarnaanvändare. Men ofta i de sätta 160 tecknen är det omöjligt att sätta allt som intresserar och exciterar den som uttryckte dem. Det finns två enkla sätt att öka statusens längd.

Så här sätter du in en lång status

instruktion

1

Starta Opera-webbläsaren. Med den öppna den nödvändiga sidan i det sociala nätverket.

2

Logga in på det sociala nätverket med ditt inloggning och lösenord.

3

I det öppnade kontot hittar du länken "Status" eller klickar på fältet "Status" direkt på den sociala nätverkssidan med vänster musknapp. Statusfältet ska bli aktivt för redigering.

4

Högerklicka på bredvid statusfältet. Ett popup-fönster visas där du hittar raden "Källkod". Klicka på den funna raden.

5

I fönstret "Källkod" som visas, hitta frasen«MaxLength». Om du inte kan hitta den visuellt, använd kommandot Ctrl + F och skriv in sökfrasen. Tryck på Enter för att bekräfta sökningen.

6

Efter det att denna fras har hittats,du måste ta bort texten "maxlength =" 160 ". Den här taggen anger statusens längd till 160 tecken, inklusive mellanslag. Klicka sedan på knappen "Apply Changes", längst upp till vänster.

7

Fönstret "Källkod" kan stängas. Efter den utförda operationen, öppna "Status" -fönstret och ange statusen du är intresserad av. Dess längd kan nå 250 tecken.

Tips 2: Så här gör du serverns status

display status server På vissa tjänster som inte stöder PHP kan det vara ett allvarligt problem för spelare som vill se tillgängligheten server i realtid. Detta problem är emellertid helt lösligt.

Så här gör du serverns status

instruktion

1

Använd den specialiserade tjänsten för att skapa status behövs server, som tillhandahålls av status-servern. Leta reda på följande rader: IP / DNS: Port: Kryptera data: Få status! Ange värdet på din IP-adress server i fältet IP / DNS. Skriv portnumret för den valda porten i fältet Port och använd kryssrutan till fältet Kryptera data. Bekräfta kommandot genom att trycka på knappen Get Status! och välj önskad ikon status i den öppna dialogrutan.

2

Ring på snabbmenyn för den valda ikonen med höger musknapp och klicka på kommandot "Kopiera kod". Gå till din webbplats för att läggas till status gaming server, och högerklicka på ledigt utrymme på sidan för att ringa till dess snabbmeny. Ange kommandot "Infoga kod" för att slutföra visningsförfarandet status server.

3

Skapa en separat status för spelarens inloggning. För att göra detta anger du värdet 2106 vid inmatning av nödvändiga data. inloggning server, i portfältet, utan att ändra de återstående värdena. Kopiera den mottagna koden och klistra in den på önskad sida på din webbplats. Upprepa ovanstående steg, men ange ett värde av 7777, dvs. spel server, i portfältet. Åter vänta tills länken ska tas emot och klistra in den på din webbplats. Denna åtgärd visar de två nödvändiga spelstatuserna. server.

4

Använd samma algoritm för åtgärder när du väljer en alternativ skapande tjänst status gaming server - Övervaka eller ladda ner och installera på datorn en specialiserad applikation för visning status server Lineage 2 - L2Hint.

5

Försök ladda ner den önskade bilden ellermeddelande på Flash för att direkt få tillgång till en speciell script status.php till spelservern via loadmovie: _root.loadMovie ( "http: mmorpg-devs.ru/status.php ip = 89.204.4.92 & port = 2900 & type = 1");.