Tips 1: Hur man tittar på kanalen

Tips 1: Hur man tittar på kanalen

Ofta inte alla har möjlighet att ansluta kabel-tv eller till och med köpa en TV för att se deras favorit ryska och internationella kanaler. I det här fallet kan du använda den vanliga Internetanslutningen.

Hur man tittar på kanalen

Du behöver

  • - dator;
  • - Tillgång till Internet.

instruktion

1

Installera Google Chrome-webbläsaren, som denmycket snabbare än andra liknande applikationer. Detta kommer att påskynda flödet av videobilder, samt undvika olika problem som uppstår när du öppnar webbplatser.

2

Gå till webbplatsen för en av de största TV-kanalernaland - 1tv.ru. Det är ett omfattande sändningsnätverk. Denna resurs sänds live, och har också repor och register över de viktigaste händelserna i Ryssland och utomlands. Dessutom har varje underavdelning av webbplatsen för olika ändamål olika alternativ som kan uppmärksamma dig. Välj något som passar dig och titta på ditt nöje.

3

Ställ in online-sändning av kanalen "Ryssland" -andra i betydelse i landet. Du kan titta på live-tv på takoekino.com /Rossiya.html. Nackdelen med denna resurs är bristen på förmågan att visa sändningsrepetitioner, endast liveutsändningar visas här. Kvaliteten på bilden och ljudet här är dock ganska hög, och det finns inga problem med hastigheten.

4

Anslut till "First Independentkanal "(NTV) på ntv.ru. Den officiella webbplatsen för kanalen utöver den direkta sändningen av program erbjuder tittarna upprepningar, meddelanden och diskussioner om alla utställningar som sänds. Allt detta hjälper dig att snabbt hitta vad som finns på kanalen nu eller kommer att visas inom en snar framtid.

5

Se upp för internationella och ryskatävlingar i idrottsvärlden på den inofficiella platsen för TV-kanalen "Ryssland 2": seelisten.narod.ru /Rossiya_Sport.html. Denna resurs visar sändningar med bra bild och ljud, men det finns inga repetitioner och programschema. Alla tävlingar kan bara ses live.

6

Lyssna på musik och ta reda på de senaste nyheternavisa affärer på kanalen Muz-TV. Det är nog att skriva in i webbläsaren tvfy.ru/blog/muz_tv_onlajn/2011-04-21-339 och njut av visning. Tyvärr har denna resurs inte en programguide, men den har ganska acceptabel bild- och ljudkvalitet.

Tips 2: En användbar kanal för fans från Indien

Connoisseurs av indisk film kan titta på Bollywoods klassiska filmer, samt premiärer av moderna tv-serier och filmer på kanalerna "India TV" och "Zee TV".

En användbar kanal för fans från Indien

"India TV" är en av de tolv kanalerna på innehavet "Red Media" och den första ryska tv-kanalen om Indien. På kanalen är det telecasts om Indien, musik och nyheter.

Varje dag på kanalen sändsvetenskapliga och kognitiva filmer och dokumentärer om ekonomi, politik, kultur, arkitektur, turism. På "India TV" kan du se hälsoprogram om yoga, stil och skönhet, de senaste nyheterna från Bollywood.

Klassiska indiska danser och musik, konstband och serier är alla "Indien TV". Kanalen sänder program av egen produktion:

- "Vecka i Bollywood",

- "Biografi av idoler"

- "Indisk lycka"

- "Indiska kökets hemligheter".

Kanalens logotyp är vit-orangeIndisk blomma, under den en inskription av ljus orange färg i indiskt manus. Under sin existens fick tv-kanalen professionellt erkännande. År 2007 tilldelades han titeln pristagare för den europeiska satellit-TV-priset HOT BIRD TV Awards.

2008 Kanalen tilldelades ett hedersdiplom på Indiens ambassad i Ryssland - för popularisering av indisk kultur. Diplomet mottogs av chefen för tv-kanalen V. Shevardenidze personligen från händerna på den indiska ambassadören, herr Prabhat Prokash Shukla.

Också populär bland fans från Indienunderhållning TV-kanal "Zee TV" - det ses i mer än 160 länder, i Indien är det en av de främsta underhållningskanalerna. I Ryssland började Zee TV sändas 2007, som sänder på flera plattformar - Eurobird 9, Express-AM2, Intelsat 906.

TV-kanalen skapades 1992 av en affärsman SubshahChandra. Vid lanseringen var detta den första privata kanalen på hindi. För de ryska sändningsprogrammen dupliceras vid fyra specialiserade studior i Mumbai.