Tips 1: Välja ett kökshuvud

Tips 1: Välja ett kökshuvud

Det finns många principer som vi väljerSituationen i köket: både skönhet och kostnad, storlek och funktionalitet. Vi är alla hemmafruar, och vi vet att vårt arbete inte bara är gott och användbart att mata, vackert serverat, men också tvättat och rengjorts, torkas av och slipas, sveps och tvättas. Vårt huvudkriterium är enkelhet av vård, sparar tid och, naturligtvis, bekvämlighet.

Välja en köksuppsättning

Du behöver

instruktion

1

Pennor I idealet borde de inte vara alls. Dörrarna är öppna när du rör dem med fingrarna. Och bara nära. Tvätta dem är ett nöje! Det ser lite ovanligt ut, men bara första gången. Du kommer utan tvivel att uppskatta bekvämligheten med detta system. Mekanismen genom vilken dörrarna öppnas utan handtag är något dyrare än handtagen själva. I alla fall är det upp till dig. Om pennorna i ditt kök är ett oumbärligt element, vet att den mest olämpliga för tvätt är ett så populärt alternativ som de P-formade handtagen. Välj knoppar av stål, aluminium eller slät plast. Låt formen vara den enklaste, strömlinjeformade. Sedan för att få dem så att du behöver inte mer än ett par minuter.

2

Headsetet på benen ser väldigt utvacker. Särskilt om du inte kommer ihåg hur obehagligt det är att sopa och tvätta under dem. Och hur många intressanta saker kan du hitta där! Och om du ofta lagar mat från grönsaker, om du hjälpas av barn (och det finns helt enkelt barn i huset), eller om du inte tror ditt liv utan ett husdjur, så tittar under headsetet får du mycket intryck. Men han tar en ordentlig tid med sig. Välj en uppsättning inte på benen, men med en bar. Och det är bättre, om det är tillverkat av metall, kommer det att vara längre.

3

Förkläde headset.Nu kommer de så kallade förklädenna in i mode. Detta utrymme mellan bordsskivan och de övre skåp. Det är inte nödvändigt att dekorera det, men det är mycket önskvärt för våra praktiska ändamål. Om väggen framför arbetsytorna inte är av kakel, utan av sömlöst material, får du några minuter mer istället för rengöring. Materialet är nästan inte viktigt, det kan vara en dyr konstgjord sten eller glas och billigt faner, i extrema fall - en självhäftande film. Huvudförhållandet är en solid yta, inga sömmar. Och självklart bör förklädet vara fri från alla de små sakerna som samlar damm och sot. Inga potholders, sprit och krukar av kryddor. Deras plats i ett rationellt organiserat lagringssystem. Det moderna förklädet är ett självförsörjande konstverk.

Tips 2: Köksuppsättningar för ett litet kök

Varje älskarinna drömmer om ett stort och rymligtkök, där du kan placera alla nödvändiga föremål för kulinarisk kreativitet, titta på TV och värd dina gäster. Men vad händer om rummet är för litet? Du kan lösa detta problem genom att korrekt välja en uppsättning för ett litet kök.

Köksuppsättningar för ett litet kök

Öka köket med hjälp avkompakt arrangemang av möbler, det är därför valet av ett köksaggregat kräver ett speciellt tillvägagångssätt och rationalitet. Innan du går till affären, tänk på förhand vilken typ av hushållsapparater du planerar att använda - konventionell eller inbyggd, vilken typ av arbetsytor du behöver, hur många hyllor och skåp du behöver, etc.

skåp

Det är skåp som skapas i köksuppsättningenspecifik stil. När du väljer ett headset för ett litet kök måste vara uppmärksamma på att storleken på skåp och det material som de görs. Skåp kan vara golv och upphängda. För små rum är det bäst att använda båda alternativen för att frigöra utrymme för matlagning. Behållare i skåp bör enkelt och smidigt dras ut. Idag headset för ett litet kök, kan du välja absolut alla interna innehåll: med korgar av kryddor, avdelare, hållare för mössor, etc. Skåp är bättre att välja med speciella korgar för redskap och andra ytterligare element.

Bord och stolar

Moderna möbelproducenter geralternativ för alla tillfällen. Så, älskare av stora fest kommer att närma sig ett hopfällbart bord av massivt trä, och för dem som föredrar att äta i en smal familjecirkel, kan du välja ditt val på ett litet bord med en bordsskiva i glas. Också, för att spara extra utrymme i ett litet kök hjälper du små hörnbord. Särskild uppmärksamhet förtjänar vikstolar - de är lätta att lagra, de tar inte upp mycket utrymme och kommer alltid att vara användbara när du behöver sätta gästerna vid bordet. Glöm inte avföringarna, vilket är ett idealiskt alternativ för små kök - de är bekväma, lätta och kompakta.

tillbehör

Designers hävdar att hemligheten av en mysigInredningen ligger i detaljerna. Fyll ditt kök med vackra rätter och praktiska tillbehör. Så, för ekonomiska och praktiska hemmafruar erbjuder moderna tillverkare hela system för förvaring av kryddor, spannmål, frukt och grönsaker. Glöm inte textil - köksgardinerna, dukar och handdukar, tack vare vilket ditt kök inte bara är funktionellt och bekvämt, men också mysigt.