Rolig lycka-berättande på datorn

Rolig lycka-berättande på datorn

Naturligtvis är förtrollande en allvarlig fråga och bör närmar sigDe måste vara ansvariga, men ibland vill du bara ha kul och lära din framtid med hjälp av icke-traditionella metoder för förutsägelser, vilket ibland ger mycket noggranna förutsägelser om framtiden.

Rolig lycka-berättande på datorn

Gissa i framtida makeens namn. För denna spådom måste du gå till ett chattrum och fråga namnet på den första unga mannen som kommer över. Man tror att det här är hur de förmodligen kommer att ringa din framtida make.

Gissar för framtiden. För denna typ av förmögenhet berättar, måste du gå tillnågra populära filmwebbplatser. Tja om din fråga och slumpmässigt öppna en sida med filmen. Movie genre, beskrivning, budget och även recensioner av åskådare och kommer att vara svaret på din fråga.

Ibland kan spådom att förutsäga mycketmycket intressant. Till exempel på flickans fråga "Hur kommer mitt förhållande till killen att gå vidare?", Ett mycket underhållande svar mottogs: "Denna äventyrsfantaserie med oväntade snoddar av historien har redan tagit sig till publiken. Du väntar på seriernas nya otroliga äventyr ... "

Om din fråga handlar om pengar, måste du ritauppmärksamhet på filmens budget. Du är på en blockbuster med en plundring på flera miljoner - det betyder att allt är bra, pengar kommer att bli, om det inte finns någon skönhet på en lågklassig tredje klassfilm.

Gissa på låtar. Förbered en lista med låtar i förväg. Det är önskvärt att de var många och olika genrer. Öppna spelaren på din dator, formulera din fråga mentalt, stäng dina ögon och vrid mushjulet fram och tillbaka. Klicka nu slumpmässigt. Ljudet av låten kommer att vara svaret på din fråga.

Gissa på sökmotorerna. Öppna vilken sökmotor som helst på din dator. Tänk på den fråga du vill få svar på. Stäng nu dina ögon och slumpmässigt gå in i söksträngen tre eller fyra tecken. Den första bilden som motsvarar din förfrågan och kommer att vara svaret på din fråga.