Hur man gör ett päls-trädleksak av papier-mache

Hur man gör ett päls-trädleksak av papier-mache

Papier-mache - plast och mycket lätt påtorkmaterial som det är ett nöje att arbeta med. För att överraska sina nära och kära för det nya året kan du göra söta leksaker med egna händer, som kommer att dekorera alla träd.

Hur man gör ett päls-trädleksak av papier-mache

Du behöver

  • För massan av papier-mâché:
  • - papperssubstrat från under ägg eller toalettpapper
  • - varmt vatten
  • - lim PVA-M;
  • - Sandpapper.
  • För leksaker:
  • - pappersklämmor;
  • - Akrylfärger och vita
  • - glitter
  • - vaxad tråd eller satinband

instruktion

1

Hur man gör massa Gör det själven massa papier-mache, blötlägg under-äggsubstraten i en timme i varmt vatten eller koka dem i en halvtimme. När vattnet svalnar, vrider du mycket noga ut den resulterande vattnet och lägger gradvis PVA-limet i det, parallellsträckning. Som ett resultat bör du få en plastmassa som håller formen väl och stannar inte i händerna.

2

Det är möjligt att göra det enklare - att suga på en toalettrullepapper i en liten mängd vatten, vrider också ut och lägger på lim. Från den föregående massan blir detta mer homogen. Från det kan du göra små leksaker på en ram med en fin utarbetande av funktionerna.

3

Det mest kreativa och fascinerande scenen -faktiskt gjutning. Eftersom du ska göra julleksaker, måste du tänka på hur de kommer att hålla fast vid julgranen. Det enklaste sättet är att använda ett vanligt klämma, unbolt det så att två öron kommer från motsatta ändar. En liten öga måste drunkna i en leksak, och en stor kommer att bli en slinga för att binda tråden.

4

När leksaker bildas är det nödvändigt att låta dem torka. Det är bäst att göra det på ett varmt batteri - så det tar inte mer än en dag. Vid torkning ska produkten vara mycket lätt.

5

Nästa steg är slipningsprodukter med sandpapper. Du måste starta huden med ett stort spannmål, som gradvis ersätter den tunnare.

6

Inte övermjuk - lite grovhet ger leksaker en speciell charm. På bilden finns det två leksaker - den första är beredd att rita, den andra är kvar som den är.

7

Innan du dekorerar produkten av papier-mache, är det nödvändigt att primera. I rollen som en primer är samma PVA-M lim som användes för att skapa massan. Låt torka.

8

Ett viktigt steg är att täcka leksakerna med vit färg så att mönstret appliceras på toppen är särskilt ljust.

9

När leksaken är polerad, primerad och belagd med vitvatten, kommer den att förbli att dekorera den efter vilja.