Hur man satsar på ringen

Hur man satsar på ringen

Dessa enkla och effektiva nog förtrollandehjälpa dig att lyfta slöjan av sekretess och försöka se på framtiden. Ringar har länge använts i förmögenhet förutsägelser och är en kraftfull energibärare. För att utföra dessa ritualer krävs ingen särskild träning. Det viktigaste är att observera några enkla regler, så att resultaten av spådomandet blir mer exakta.

Hur man satsar på ringen

Fortune Tellers

För denna spådom behöver du en ring somdu bär ofta, du kan ta ett engagemang. Häll vatten i det genomskinliga glaset något till brädan. Vattnet som används vid spådom bör strömma. Du kan också använda smältvattnet, men i alla fall är det omöjligt att hälla vanligt vatten från kranen, även filtreras. Det är en död vatten, som inte bär någon information, så resultaten kommer inte att vara exakt spådom.

Ta ett glas fyllt med vatten och pressa in ipalmer. Koncentrera och tänk på vad du är mest bekymrad över, koppla av, reflektera över livet, ta din tid. Sänk försiktigt ringen i glaset och ta den ut på gatan på en frostig natt.

Resultatet av spådom kommer att vara klart när vatteni ett glas fryser det. Kolla nu på ytan av det frusna glaset. Om det förblir jämn, så kommer du snart i ett lugnt och molnt liv. Allt kommer att bli bra. Om det finns höjder på ytan väntar du på tillsatsen i familjen.

Du kan ofta se på en frusen ytafigurer av djur, brev och till och med människors ansikten. Dessa symboler hjälper dig att förstå vad som väntar på dig inom en snar framtid. Vem ska vara rädd och vem kan jag vända mig till för hjälp i svåra stunder.

Spådom för framtida äktenskap

För denna spådom behöver du en förlovningsring,som tillhörde din nära släkting och ett glas vatten. Lös upp håret och ta av alla smycken. Med din vänstra hand sänker du förlovningsringen till botten av glaset och kollar noggrant in i mitten av ringen. Man tror att det är där att du nödvändigtvis kommer att se ansikte eller silhuett av din framtida make.

Fortune-telling med hjälp av en pendel

För denna metod är ringen bäst lämpad,gjord av guld eller silver. Det måste höra till dig. Tja, om du har långt hår, då kan du göra en pendel från ringen som kommer att hängas på ditt hår. Om detta inte är möjligt kan du använda den vanliga tråden av vit, svart eller blå.

Skriv på pappersarket "ja", "nej" och "siffror från noll till nio. Ta pendeln i din högra hand och börja ställa de frågor du är intresserad av, samtidigt som du sakta och försiktigt trycker din hand med pendeln över pappersarket. Pendeln börjar svänga vid en viss punkt, vilket indikerar svaret. Pendeln kan svara "ja" eller "nej" till specifika frågor. Att svara på frågor som "När ska jag gifta mig?" Kommer att behövas siffror.

Ibland erhålls svaren med hjälp av en pendel,helt enkelt förbluffa med deras äkthet, så denna typ av förmögenhet berättar bör behandlas mycket noga och inte tillgripa denna metod bara för underhållningens skull.