Magneter på kylskåpet med egna händer

Magneter på kylskåpet med egna händer

Magneter på kylskåpet är de element som mångaAnvänd för att dekorera kylskåpet, några för att använda dem för att bifoga anteckningar med påminnelser om några viktiga saker. Gör magneter på kylskåpet är inte svårt, det tar lite tid att göra dem: från en halvtimme till en timme.

Magneter på kylskåpet med egna händer

Magnet på kylskåpet från saltad deg

Du behöver:

- ett glas mjöl

- 1/2 kopp salt (grunt);

- 1/4 kopp vatten

- gouache;

- färglös lack

- kartong;

- handtaget

- lim (till exempel superlim);

- En bit magnetband två centimeter lång och en centimeter bred.

Den första sak att göra ett test för ett formstycke, för denna plats i en skål mjöl, salt och vatten och blanda (bör få en ganska tjock elastisk massa, liknar konsistensen lera).

Rul sedan den resulterande degen med en vals tilltjocklek på ca en centimeter. På kartongen ritar du en form av vilken form du vill göra en magnet, till exempel ett hjärta. Skär ut arbetsstycket, applicera det och rulla ut degen, klippa försiktigt ut samma deg med en skarp kniv. Klipp ut figuren på en varm plats i ca 24 timmar.

Vid slutet av tiden, färga framsidanBillets gouache av någon färg eller på en gång med flera färger. Låt färgen torka helt och täck sedan figuren med en färglös lack. Efter lacken torkar, lima magneten till superlimet på den felaktiga sidan av arbetsstycket. Magneten på kylskåpet är klar.

Magnet på kylskåpet av polymerlera

Du behöver:

- polymerlera

- hett lim

formade formar (du kan t.ex. använda formar för cookies);

- tandpetare

- en bit magnetband

- rhinestones eller pärlor.

Ta i hand en bit av polymerlera,rulla det i ett skikt ca 0,5-0,7 centimeter tjockt. Kommer på den resulterande skiktformade figuren och trycker på. Erhöll ett ämne av polymerlera.

Använd sedan en tandpetare för att skapa en prydnad på arbetsstycket. Om du använder en form i form av ett djur för att skapa en magnet, behöver du en tandpetare för att forma ditt ansikte.

Placera arbetsstycket på en keramisk tallrik och skicka den till en förvärmd ugn till 120-130 grader i 20 minuter och låt sedan svalna vid rumstemperatur.

Med det självhäftande pastan till undersidan av den tomma tejpremsa, då den främre sidan av dekorera magnet kristaller eller pärlor (som kan sättas på kanten av figuren).

Magnet på kylskåpet från kaffebönor

Du behöver:

- kaffebönor

- kartong;

- lim

- handtaget

- magnetband

- En vacker knapp;

- Ett ljust satinband 10 cm långt och 0,5 cm bredt.

På kartongen ritar du en hjärtformen diameter på ca 10 cm och skär den. Lima försiktigt kaffebönor till ena sidan av den resulterande förformen, placera dem så nära som möjligt till varandra. På den motsatta sidan av figuren lim en liten bit magnetband.

Från satinbandets vikböjning, limma den på magnetens framsida, sedan i mitten av denna båge en ljus knapp. En magnet tillverkad av kaffebönor är klar.