Hur man gör nyårsbollar, dekorerade från insidan

Hur man gör nyårsbollar, dekorerade från insidan

Inte så mycket tid kvar innanen vacker semester som heter New Year. Och det betyder att det är dags att ta hand om hur och vad du kommer att dekorera huset och träd. Om du ville skapa något originellt, så jag erbjuder dig ett glas jul bollar målade inuti. En sådan prydnad kan till och med göras av ett barn.

Hur man gör nyårsbollar, dekorerade från insidan

Du behöver

  • - En uppsättning av glasgenomskinliga bollar;
  • - Akrylfärg av olika färger;
  • - en tesked
  • - Tom förpackning från ägg.

instruktion

1

Ta en tom låda med ägg, sätt in denupp och ner glas nyår bollar, efter att ha tagit bort dem från metall "caps". Kolla sedan på hur de bosatte sig - bollarna skulle inte störa varandra.

2

Ta nu den första glasbollen och hälli det en akrylfärg med en tesked, som endast fylls på den för en fjärdedel. På samma sätt lägger du till en annan färg i bollen. För att få en original julklapp är det bättre att kombinera minst tre olika färger.

3

Hälla i en glasboll en färg av olika färger,börja försiktigt att vrida den i en riktning, sedan en annan. Således målar du den inre ytan på nyårets leksak. Observera att denna procedur bör startas omedelbart efter att bollen fyllts med färg. Annars kommer det att tjockna, vilket gör det svårare att sprida sig över dekorationens väggar. Förresten, om denna mängd färg inte räcker, kan du lägga till den så mycket du behöver.

4

Helt dekorera glasbollen från insidan, häll ut överskottsfärgen om det behövs i en förberedd behållare. Gör detsamma med de andra juldekorationerna.

5

Målade bollar tas i rutan för äggpå exakt samma sätt som de stod före det, det vill säga upp och ner. Tack vare detta blir dekorationerna till julgran ännu vackrare och intressant. På grund av gravitation kommer färgen att sprida sig bättre inuti produkten och skapa unika mönster. I detta tillstånd bör de dekorerade glaspärlorna stanna minst 4 timmar eller tills de är helt torra.

6

Efter fullständig torkning av akrylfärgen kan dusätta på ett julgran leksak en metall "cap" som togs av innan du började arbeta. Nyårskulor, dekorerade från insidan, redo att hängas på julgranen!