Vad ska vara botten av båten PVC?

Vad ska vara botten av båten PVC?

När du väljer ett fordon för att flyttaPå vattnet uppstår frågan oundvikligen: vad borde vara i botten av PVC-båten. Det är viktigt att ta hänsyn till alla fördelar och nackdelar att båten var maximalt hanterbar, stabil, inte rädd för oavsiktlig förstärkning eller skarpa stenar och samtidigt blev inte en outhärdlig last på din vandring.

Botten på båten är PVC

PVC båtar med uppblåsbar botten

Uppblåsbara botten används oftare i båtar,Detta är det bästa alternativet för små vandringar för att fiska eller gå längs vattnet. Den uppblåsbara botten kan vara av lågt eller högt tryck. Den första är fylld med luft med en vanlig pump och kan jämföras med en simmadrass. Den är lätt extruderad under en persons vikt. Den största fördelen med en uppblåsbara botten med lågt tryck är möjligheten att öka båtens bärkraft, låg värmeledningsförmåga, vilket är viktigt vid fiske under den kalla årstiden.

Den uppblåsbara botten av högtrycket ärstyv konstruktion. Det trycker nästan inte genom belastningen, det är ett solidt och lätt däck. En sådan botten av PVC-båten kan vara avtagbar och förstärkt med ytterligare profiler längs kanterna. Längdgående sömmar utför stiffeners roll och bildar en stark ram. Köp botten för båten PVC kan också vara att öka dess manövrerbarhet och stärka deadrise.

Pvc hårda botten båtar

Hård botten ökar väsentligt stabilitetenbåt och dess hantering. Den kan vara gjord av plast, mindre ofta av aluminium. Dess främsta fördel är tillförlitlighet och utmärkt skydd från inredning, slumpmässiga naglar eller skarpa vassar som finns i någon damm. Till skillnad från PVC-båtarna med uppblåsbar botten laddas dessa modeller inte nödvändigtvis för att uppnå stabilitet och förbättra sjögärdigheten.

I en sådan båt är det möjligt att stå i full tillväxt och medDet här är att kasta växeln. De flesta modeller är inte rädda för frost, de kan fiska rätt fram till början av frysningen. Nackdelen med en PVC-båt med en plastbotten är en relativt stor vikt, den måste bäras av två eller tre tillsammans, och för att nå platsen endast med bil.