Tips 1: Poker: Tecken och overtro

Tips 1: Poker: Tecken och overtro

Spelande människor är oftast mycket vidskepliga. Bland spelarna finns många tecken som enligt deras mening bidrar till att locka förmögenhet åt deras sida. Inte bara är bra att känna till reglerna för poker - det är också nödvändigt att i de avgörande ögonblicken av turen är på din sida. Spelkort är kopplade till personer med något magiskt och hemligt. Naturligtvis kan du vara skeptisk till det faktum att vissa åtgärder som inte är anslutna direkt med spelet, kan påverka resultatet av spelet, men ibland människor står inför en rad oförklarliga sammanträffanden, när någon börjar ta otroligt spel.

Poker: Tecken och overtro

De vanligaste tecknen

Under matchen kan du träffa människor somhar med sig olika amuletter och talismaner. Vissa spelare går till och med så långt som att tillgripa tjänsten av förtrollare och häxor för att locka lycka till deras sida. Det finns fall där en otur spelare plötsligt börjar bära, och han börjar vinna regelbundet. Oförklarligt, i det avgörande ögonblicket kommer till honom önskad karta och spelet situationen börjar dyka upp för honom väl. Skeptiker kommer att säga att en maskot ger honom självförtroende och vidskepliga spelare börjar tro på den mystiska kraften i charmade amuletter.

Nästan varje spelare har sin egen favoritkort. Oftast är det ett kort av låg värdighet. Att förstå logiken efter eget val till en utomstående är omöjlig. Som regel är det bakom detta "ovanliga" kort en hel historia, när hon i en nästan hopplös situation var den som lärde sig spelaren och hjälpte honom att bryta mot banken. Många Texas Hold'em-spelare tror att om ett favoritkort kommer till dem, måste de bara spela det. Det är extremt svårt för dem att kassera ett sådant kort. Det menas att denna speciella talisman plötsligt "förolämpade" på dem och lycka kommer att vända sig oåterkalleligt.

Överstatiska spelare korsar aldrig sina armar ochben. Det antas att ingången är stängd i den här posen. Denna vidskepelse är först och främst kopplad till det faktum att en person som sitter med armarna korsade eller ben, stänger sig från alla runt. På teckenspråket kallas denna position av benen "förvaringens hållning". Tydligen tror vissa spelare verkligen att om du kasta din fot på benet kommer du säkert att förlora. Här lyckades lycka komma, men kunde inte - mannen på fel tid korsade armarna och lade låset.

En separat historia är närvaron av utomståendemänniskor under spelet. Människor som inte är involverade i spelet, men titta på spelet, irritera nästan alla spelarna, särskilt när de står bakom dem. Denna vidskepelse har en enkel logisk förklaring: tomgång observatörer störa fokus, avleda uppmärksamheten från spelet och helt enkelt agera på de nerver som när man spelar dåligt ansträngda.

Vissa spelare håller aldrig med sin vänstra handkort, pengar och chips. I den kristna religionen tros det att bakom vänster axel är djävulen, och bakom höger är skyddsängeln. Det visar sig att vänsterhänder att följa denna regel är mycket svårare, men för att locka tur och vinna är det värt att försöka.

Lyckliga kläder är också en av de viktigasteattribut som säkert kommer att hjälpa till att vinna. Outfit, där en gång tur i spelet, kommer säkert att ge lycka till i framtiden. Förresten, det rekommenderas inte att radera "lucky outfit" - du kan tvätta dig själv med förmögenhet.

Att släppa ett kort eller chips är ett dåligt tecken. Det visar sig att providence själv inte tillåter spelaren att satsa.

Sällsynta tecken

Några särskilt vidskepliga spelare tror detlånas från en mer framgångsrik motståndare kommer objektet säkert att locka lycka till. De kan tillfälligt be en kollega att ha en cigarett eller en lättare vid bordet, och de kommer att försöka lämna "farcuffen" hemma.

Tomma rätter kan också orsakaförlust, men samtidigt anser vissa spelare att alla saker ska förbli på sina platser (feng shui), inklusive tomma koppar, cigaretter och askkoppar. Vad händer om det finns människor vid samma bord som tror på motsatta tecken - det är svårt att föreställa sig.

En lycklig plats vid bordet kan också orsaka en stor seger. Det är nödvändigt att ta exakt den strategiska positionen, där en gång redan hade det tur.

Faktum är att han kommer att ta vidskepelser från spelfolkväldigt mycket. De är extremt olika och vissa av dem kan orsaka förvirring bland oinitierade människor. Spelarnas värld är dock mycket specifik och ibland kan de mest otroliga handlingarna bidra till att tro på sig själv.

Tips 2: Vad är tecken och vidskepelser om kärlek

Att älska ses sällan som en vetenskap snarareuppfattar det som ett villkor som är förknippat med högre materia. Därför hänför sig olika attityder till relationer och känslor. Ett gott tecken kan öka ditt humör och uppmuntra dig, eller tvärtom får dig att tänka. Därför finns det viss mening i detta.

Vad är tecken och vidskepelser om kärlek

Hushållsbeständelser

Var inte förolämpad av dina vänner om de plötsligtbörjade ihållande föreslå att du byter frisör. Det är bättre att använda bra råd. Sedan antiken har det antagits att en kvinna, efter en frisör, ändrar sitt liv till det bättre. Och det kan mycket väl vara det, tillsammans med en ny frisyr, får du en bra man. Bli inte irriterad av din egen frånvaro. Trots allt, enligt populär tro, som snubblar på väg till ett datum, betyder det en lyckad fortsättning av romanen. Men fallet på samma väg, tvärtom, varnar för att det är värt att avstå från nya relationer. När du skriver ett brev till en älskare, försök att avsluta det före midnatt. Förresten, för att skriva, enligt tecknen, kan du bara använda blått bläck eller en enkel skifferpenna. Och skicka aldrig pappersmeddelanden till jul och 29 februari. Om du släpper brevet innan du skickar, var försiktig, du kan förvänta dig ett skäligt samspel med din älskare. Undvik att stå ihop på trappan, och ännu mer så att kyssa. Försök att inte hylla romantiska möten under månen. Det är en dålig omen. Man tror att den bästa amuletten för älskare kommer att vara en turkos sten eller en prydnad med den, eftersom den blå färgen är en symbol för trohet och konstantitet. Men för att ge en klocka är inte knivar och handskar det värda. Det är allmänt trott att dessa saker leder till separation. Men en annan vidskepelse säger att problem kan undvikas om man frågar säljaren att lämna över små mynt och räkningar.

Månens tecken

Det finns många kärleksskyltar somär associerade med vissa månfaser. Till exempel, på en nymåne kan man inte göra och acceptera ett äktenskapsförslag, annars kommer familjen inte att vara stark och glad. Spilled vid denna tid, profeterar saltet en tidig separation. Men om en fågel flyger in i fönstret till tjejen, är äktenskapet inte långt borta. Om du vill vara den främsta i familjen, laga mat på brudens öra, där fisken kommer att vara med huvudet. De säger att efter detta kommer mannen alltid att lyssna på den utvalda. Om den första kyssen av älskare händer på fullmånen, kommer deras familjeliv att vara lång och lycklig. Om de störde, skulle samma tjej länge titta på månen i det öppna fönstret och kamma håret med naturliga material. Efter det ska killen komma tillbaka. För att inte dela med älskare, är det nödvändigt att knyta en av sina strumpor tillsammans på fullmånens natt och lägg under din kudde. Men på natten före jul från spådomandet bör överges, om den här dagen faller på fullmånen. Annars kan du skrämma bort din kärleks lycka.