Hur man dekorerar ett julgran för det nya året

Hur man dekorerar ett julgran för det nya året

Våra förfäder trodde att julgranar kanatt rädda de onda andas hus, för att införa fred, lugn och kärlek i den. När folk gick till skogen, tog de alltid med sig ett julgran, som var dekorerat med bröd, bakade äpplen, päron och andra hemgjorda delikatesser. Vkusnyatina, enligt förfaderna, var ett offer till trädets ande som senare skyddade huset.

Hur man dekorerar ett julgran för det nya året

Över tiden har denna tro förändrats, men desskalven upplevs i dag. En gång om året, sätter vi trädet huset, som försöker vackert dekorera. Verkligen underbara dekorerad julgran erhålls när du gör idé, helt enkelt, stilizuete sin gröna skönhet.

Sillben i en marin stil

Havstema har länge varit förtjust i tjejer som följer de senaste trenderna. Varför inte du klär inte ditt julgran på den sista squeakmode? Blå bollar, leksaker i form av havsstjärnor (du kan försöka göra dig själv) och annat tillvägagångssätt med temat havet - allt detta kommer att spela. Om du kommer att fira det nya året i varma länder kommer det här juleträdet att vara väldigt symboliskt.

Shebbie Schick

Denna stil är inte populär bland alla. Han har både en massa fans och en folkmassa av dem som inte gillar alla dessa "nådgillar". Färgerna som du måste ta dig i bruk är alla nyanser av rosa, vit, pastellgrå, beige. Som dekorationer, använd boa, fjädrar, ljus, pärlor, blomsterknoppar. Den som ser dig har ett julgran i denna stil, kommer säkert att bli förvånad.

Sillben i stil med Tiffany

Sillben, inredd i denna stil, ser väldigt utreserverad och elegant. Tiffany är ett känt varumärke som producerar smycken som är populära över hela världen. Nyligen, mycket många Organisera födelsedagar och bröllop i stilTiffany. Ett särdrag i stilen är dess speciella färg, som kombinerar nyanser av turkos, mynta och akvamarin. Välj julbollar i sådana nyanser. Mycket snyggt, se alla dessa dekorationer på ett snövit julgran.

Bestäm vilken stil som ligger närmast dig. Kanske är det chic chic, country or vintage? Titta på olika julgranar på internet och inspirera, gå och köp smycken.