Hur man gör mysiga strumpor

Hur man gör mysiga strumpor

Ull - mångfacetterad i egenskaper och förmågormaterial, det kan tillverkas som en liten leksak och mysiga strumpor, som blir en fashionabel och praktisk gåva till släktingar. Strumpor kan göras av vilken storlek som helst, längd, färg, kompletterad med spets, broderi, band. Det viktigaste är att dina barns ben kommer att värmas och omges med omsorg.

Hur man gör mysiga strumpor

Du behöver

  • - 40 g ull;
  • - linjal
  • - hushållssoppa
  • - myggnät (tulle)
  • - luftbubbelfilm (2 delar - 50 * 50 cm);
  • - rullande stift
  • - svampen;

instruktion

1

Förbered en tvållösning. Gnid en tvålstång på en grov grovhäll, häll 2 liter kokande vatten. Blanda regelbundet tills fullständigt upplöst tvål, låt för att infusera i ca 2 timmar, lösningen bör tjockna.

2

Gör två mönster av strumpor från filmen. Börja lägga ut kappan ovanpå axeln.

3

I arbetet ska du vara uppmärksam på trådens tjocklek, riktning och inställning av händerna. Från mitten av skaftet fortsätt fördelningen av ullen i en mörk nyans tills du täcker hela mönstret.

4

Lägg ut det andra lagret, ljusrosa håret låses vertikalt och mörkt - i en vinkel på 90 °. Dessutom lägger du en rad garn längs den nedre gränsen vinkelrätt mot kanten.

5

Täck arbetsstycket med tulle (net) och fukt pälsen (genom tullen) med en varm tvållösning. Fortsätt att stryka i ca 1 minut.

6

Ta bort nätet, böj överkanten med 1 cm,Fixera det genom att jämna ut pälsskiktet vertikalt. Täck nu delen med en luftbubbelfilm, vänd den över till den andra sidan så att filmen är på botten.

7

Wrap alla utskjutande håret på templaren,räta ut alla rynkor och furor. Upprepa de tidigare stegen, lägg ut först ett ljusrosa garn, sedan en mörk. Efter täckning med ett andra lager, upprepa proceduren för operationen med ett nät och blötlägg arbetsstycket med tvålvatten.

8

Täcka med en bubbla wrap, gå med en rulla medlätt tryck i 2 riktningar. Utför rullande verkan med en valsstift på andra sidan. Därefter rulla "rullen" med rörelserna "från dig själv till dig", efter att du lindade produkten på rullstiften ca 10 gånger. Upprepa detta steg fyra gånger i olika riktningar: från ovan, från hälen, från sulan.

9

Ta bort filmen, försiktigt stryka kappan överkant. Lägg lite tvål så att dina händer glider över föremålet som behandlas. På samma sätt, upprepa operationen på andra sidan genom att vända halvfabrikaten över.

10

Ta bort mallen, sätt framtida sockan på armen och gå igenom alla vikar, sprida alla slags veck. Om nödvändigt sträcker du produkten långsamt under proceduren.

11

Upprepa strykstegen, bara utanrullar, rulla rullen 50 gånger. Sammanfoga socken i ett rör i 4 riktningar och rulla över bordet 30 gånger på varje sida. Räta regelbundet kanterna. Gradvis börjar garnet sitta ner. Gör en andra socka.

12

I linjans sista skede kontrollerar du storlekenstrumpa och uppnå det önskade värdet genom följande steg: kom ihåg produkten lite, knäda den som en deg, snurra den som en boll, gnugga på filmen.

13

Sprid sedan, skölj noggrant, så att det inte finns någon tvål kvar. Tryck, utan att vrida. Forma strumporna, försök på foten, låt torka. Gör färdiga strumpor på egen hand.