Förpackning för nyårsgåva

Förpackning för nyårsgåva

Vad är förknippat med den mest magiska semestern iår? Mandariner, trevlig fåfänga, julgran och naturligtvis gåvor! Föreställ dig att du kan välja en av två praliner: den första är insvept i en vacker omslag, beredd speciellt för dig, och den andra är i förpackningen. Vilket väljer du? Det är därför att packa nyårets gåva är inte mindre viktigt än gåvan själv!

Förpackning för nyårsgåva

Förpackningsgåvor är inte bara en ansvarsfull yrke, utan också mycket spännande.

Gamla gammal saga

Mode slutar aldrig, eftersom det går i en cirkel. Vad var modernt för länge sedan, nu igen i högt intresse.

Gör förpackningen "antik". Det vanligaste pergamentpapperet för bakning hjälper dig. Du kan helt enkelt sätta ihop en present till henne eller bygga en låda från den enligt ordningen nedan. Dekorera ditt mästerverk följer byggnadslinan, flätad i en grisstång, liksom cederkonar. Du kan också lägga till en liten namnetikett med de mest uppriktiga orden.

Mysig present

Det nya året är en hemmafru, de säger detta på varje hörn. Därför kommer presenten i paketet, från vilken den andas med värme, hemma, att vara mycket symbolisk.

De första föreningarna med komfort - det här, som regel,något varmt, mjukt, stickat. Vik din gåva i matt papper och dekorera med band i flätat, stickat spets. Olika sticklingar från tidningar eller tidningar kan användas.

Minimalism är sättet för de vise

Många gillar inte onödiga detaljer, som är så färgglada på gratulationskort och förpackningar. Sådana människor adore enkelhet, för att de tror att det lagrar all huvud betydelse.

Täck lådan från under skor med färgat papper. Välj matt nyanser, eftersom som regel supportrar minimalism är inte särskilt förtjust i glans och paljetter. Dekorera den resulterande produkten med bara en eller två snöflingor, som du skär ut av vitt papper. Upp kan fästa en festlig båge.

Ge utlopp till din fantasi. Var inte bara begränsad till dessa idéer! Arma med karamellpinnar, frimärken, flätor, julleksaker och skapa ett riktigt mästerverk.