Skydd för pall "Solros"

Skydd för pall "Solros"

Det unattractive utseendet på den gamla pallarna kan omvandlas till en snygg möbel genom att göra ett original solroslock för det.

Skydd för pall "Solros"

Du behöver

  • - Gult garn (halvull);
  • - Stickat tyg (en gammal tröja);
  • - Nonwoven;
  • - sintepon;
  • - skumgummi
  • - Grön tröja;

instruktion

1

Tie kronbladet för solens blomma. Beräkna antalet petals genom avföringens diameter. Diametern är i detta fall 38 cm, 18 stycken av 6 * 15 cm bitar behövs. För att de färdiga kronbladen inte ska vikas, bör deras kanter vara gjorda med ryggstygn.

2

För kronbladet, skriv 12 slingor, två av demkant. I varje udda nummer stickas: 1 ansiktsslinga, 8 purl, den sista - 1 ansikts. Alla jämntal är bundna med framklingorna. Fortsätt sedan aktiviteten med 14 rader.

3

Att runda kronbladet i varje 2: a radbinda två loopar med den felaktiga. I framtiden stänger du de återstående 4 slingorna. Totalt producerar 18 kronblad. Alla element är lite ångad med järn.

4

Förbered mitten av blomman. Klipp ut ett stickat tyg från baksidan av en gammal tröja med en diameter på 42 cm. Vik kanterna manuellt eller manuellt för att inte smula. Gör ett cirkulärt mönster av kartong med en kaliber på 24 cm.

5

Klipp ut mönstret 2 skivor från tjock sintepon. Kärn fasten interlining (d -24 cm) så att banan inte är sträckt och bibehöll formen. Fäst sintonet runt omkretsen med en zigzag.

6

Montera produkten. Kronblad sopa skott längs zigzagen i mitten. Lägg sedan sömmen "framåt nålen" med samma halvullgul tråd.

7

För att mjuka träkanten i kanten, frånskumgummi tjocklek på 4 cm skuren med ett brevpapper sits med en diameter på 44 cm, det vill säga med en marginal. Lägg det på toppen av sätet. Täck skummet med en tunn tygduk (d-45 cm). Vänd avföring, dra åt tyget och fäst det med en möbelhäftare på undersidan av sätet.

8

Under kronbladet bifogas en remsa av grön tröja med en bredd på 3 cm till den bruna stickade grunden. På ytteromkretsen är kanten böjd med 2 cm och sys, lämnar 2 cm öppen. Sätt på det elastiska bandet.

9

Täck solrosan på mjukat skumsittplats, dra ihop det elastiska bandet och knyta knuten, skära av resterna. Fäst en självhäftande filt på benen på pallarna så att golvet inte är repat. Dekorera skålen med en båge med satinband.