Keltiska tatueringar och deras mening

Keltiska tatueringar och deras mening

Trots det överväldigande valet av olikabilder för tatueringar, keltiska tatueringar har alltid varit en het favorit inte bara bland män men också bland kvinnor. Det keltiska mönstret är en av de mest invecklade och mystiska. Det är lätt att lära sig på grund av vävda linjer, spiraler och cirklar. Nedan är de mest populära keltiska tatueringar och deras betydelser.

Keltiska tatueringar och deras mening

instruktion

1

En av de mest populära keltiska symbolernatatueringar - Keltiskt kors. Det ser ut som en kristen, men i mitten finns en cirkel. Ett invecklat knutmönster ger det ett unikt och ovanligt utseende. Korsets mening är tvetydigt. För vissa är det en symbol för Guds oändliga kärlek, medan för andra är det en fallisk symbol. Det finns en legend att det keltiska korset uppfanns av Saint Patrick, som försökte omvandla de hedniska folken i Irland till den kristna tron. De vanligaste ställena att rita korsets bild: underarm, rygg och handled.

2

Shamrock är en keltisk symbol för den heliga treenigheten i den irländska katolska kyrkan. Dessutom betyder det liv och återfödelse efter döden, d.v.s. oändlighet.

3

Fjäril - det här är en av de mest älskade kvinnornatatueringar. Keltiska fjärilar symboliserar en återfödelse från en pupa till en vacker fjäril. Och också är fjärilen en symbol för lycka, frihet, välstånd och triumf. Oftast används denna tatuering på nedre delen av ryggen.

4

Keltiska knutar kan användas somoberoende tatuering, och som en del av det. Symbolen för de keltiska knutarna är inte mycket tydlig, även om vissa människor tror att de keltiska knutarna har magiska krafter. Men den mest uppenbara betydelsen av de keltiska knutarna är oändligheten.

5

Det keltiska hjärtat symboliserar förening av två själar och brukar användas för att visa hängivenhet till en älskad. Sådana tatueringar är populära både bland män och kvinnor.

6

Livets keltiska träd symboliserar Edens trädgård som en bro mellan jorden och himlen. I kelternas mytologi är trädet en symbol för liv och generositet, för Det ger mat och skydd till människor och djur.

7

Claddagh Ring är en symbol för vänskap och lojalitet. I denna tatuering finns en bild av hjärtat som hålls av två händer och en krona som ligger på hjärtat. Var och en av dessa symboler har sin egen betydelse. Hjärtat förkroppsligar naturligtvis kärlek, vänskap och omsorg och kronans trohet.

8

Kelter är kända för sina underbara labyrinter, vilkade byggde. Dessa labyrinter hittade också en plats i keltiska tatueringar. De symboliserar livsstilen. Om du tittar noga på de keltiska labyrinterna kan du se bilder av olika djur.