Hur man ritar Patrick steg för steg

Hur man ritar Patrick steg för steg

Vem bor på havsbotten? .. Bekanta ord? Med dem börjar den populära animerade serien "SpongeBob - fyrkantiga byxor". Försök att rita SpongeBobs bästa vän, Patrick. Med en steg-för-steg-lektion blir det väldigt enkelt.

Hur man ritar Patrick steg för steg

instruktion

1

Rita Patrics kroppsskelett. Rita en stor oval i mitten av papperet. Patrick är en sjöstjärna med handtag och ben, så lägg långsträckta triangulära former till den ovala. Från ovan till den ovala lägg till en stor triangel. På sidorna av kroppen och underifrån rita två trianglar.

2

Använd nu raderaren för att radera alltöverlappande överskottslinjer. Rita ett hängande lock över den övre triangeln. Alla trianglarnas skarpa hörn är avrundade. Paters händer är som fenor.

3

Rita byxor, en extra linje ovanpå shortsen. Markera naveln på Patrick med två bågar. Glöm inte ansiktet - notera ansiktets form. Först ordna munnen, de två nedre linjerna, sedan linjen för ögonbrynen och eleverna.

4

Gör några små ansikten på Patrick ansikteslag på sidorna för ögonbrynen. Rita två ovaler för ögonen. I slutet drar du två stora böjda linjer - det här blir Patrick's mouth. Glöm inte att dra språket. På shortsen på "promenaden" är sjöstjärnan ett mönster - och dra det. Det återstår att Patrick målar med ljusa färger, för det här är en mycket positiv hjälte!