Tips 1: Var åka skidor i Moskva

Tips 1: Var åka skidor i Moskva

Skidskyttar är inte nödvändigagå till bergen, nära huvudstaden finns det flera utmärkta ställen där du kan ha kul på vintern. Och för dem som föredrar längdskidåkning, finns det enorma Moskva parker och skogsparker och stora Moskva förorter.

Var åka skidor i Moskva

Var åka skidor i Moskva?

Varje vinter på Sparrow Hills är organiseradeskidbackar, vars utsträckning och branthet inte kan jämföras med skidorna i de bästa alperna, men för en aktiv vintertid är det ett bra alternativ: höjdskillnaden är ca 40 meter och längden på spåren är 200 meter. Denna plats har ett antal fördelar - det ligger mitt i huvudstaden, har en utvecklad infrastruktur, inklusive ett nätverk av hissar, toaletter, restauranger och uthyrning av skidutrustning. Mer spännande skidåkare väntar i Krylatskoe, på sluttningarna vid Rödkanalen. Här är spåren längre, upp till 300 meter, och skillnaden i höjder är mer imponerande - ca 50 meter. Skidcentret ligger nära tunnelbanan och är utrustad med alla nödvändiga: konstgjord belysning, snökanoner, hyra av skidor.
Inte överraskande var det i Krylatskoe skapades den första Moskva skidklubben.
Att njuta av alla möjligheterskidort, utan att lämna regionen, kan du gå till sportparken "Volen" på 40 kilometer från Moskvas ringväg. På vintern specialiserar han sig på bergskidåkning, snowboard och släde. Denna stora sportcenter finns flera olika backar, bland annat en barn trail, utmärkt belysning, konstgjord snö och allt du behöver för din semester: kaféer, barer, restauranger och annan underhållning.

Var åka på längdskidåkning i Moskva?

Längdskidåkare, som bor i Moskva, ofta rida i parken Sokolniki, där varje vinter som 45 kilometer skidspår. Det finns flera skiduthyrningspunkter i parken.
Men han har flera nackdelar: Ruttens tillstånd beror på väderförhållandena och lämnar ibland mycket att önska, bara en del av dem är upplyst.
Izmaylovsky Park är också populärTack vare sin stora område, dividerat med "kulturella" och "vilda" sida. Och i den, och den andra som ett bra track, men hyror på detta stora område bara två: "gerillan" tunnelbanestation på den norra delen. De breda avenyerna i "kulturella" delen av Izmailovo Park kan åka skidor och på kvällarna, är vägar väl upplysta, men de flesta skidåkare föredrar att sicksack på mer avlägsna platser, så du måste bära strålkastare på natten. Fysiskt förberedda fans mer aktiv skidåkning med stigningar och nerförsbackar, komplexa gångjärn och möjligheten att driva någon stil kan rekommenderas att gå Romashkovo 58 kilometer från Ring. Det är inte mycket förlängas, men ganska komplicerat amatör spår, som ofta är värd skidtävlingar.

Tips 2: Var åka skidor på våren

Sport bidrar till att utvecklas, bli starkare,håller hälsan. Förbättringar i utseende och övergripande välbefinnande kan uppnås endast genom regelbunden träning. Att träna vintersport året runt är ett bra tillfälle för aktiva människor. Använd denna möjlighet genom att välja ett lämpligt ställe att vila.

Var att åka skidor i början av våren
Hitta ett ställe att vila, var du kan åka innär som helst på året. Om du inte tidigare varit i någon utväg, kommer valet av land och viloplats att hjälpa specialister - chefer för resebyråer. Att veta om priser och kvalitet på tjänsten är inte hörsäger, du kan själv bestämma dig. Tänk bara på dina egna preferenser och väderförhållanden i det valda området. Var uppmärksam på de europeiska linjerna. Välj orter där det finns högre berg, eller de som ligger i norra länder, till exempel i Österrike. I Sölden slutar skidsäsongen i början Maj, till slutet av våren Säsongen är öppen i Sverige. Nedstigning på snöiga sluttningar i juni, du kan gå bortom polcirkeln. Var uppmärksam på bergen i Elbrusregionen - här kan du åka till slutet av våren. Det finns spår som börjar fungera på våren, till exempel Khibiny. På vintern finns en polär natt. Från november till maj öppnas skidbackarna i Norge. Infrastrukturen hos de lokala orterna är perfekt utvecklad, och bergslandskapet är unikt pittoreskt. De högsta bergen i Västeuropa - Alperna, du kan rida här fram till sommaren. Spår är välutrustade, för skidåkning finns någon utrustning. Universella orter i Finland, Sverige, Chile, USA, Argentina. Förresten ligger de flesta skidbackarna i Argentina där den stora kedjan av Andes ligger. Det största skidområdet i Sydamerika är skidbackarna i Chile. Var uppmärksam på det ryska territoriet. Unik utväg ligger nära Sochi - Krasnaya Polyana. Ren härdande luft, ljus sol, vit ren snö - skönheten i orörda naturen, som bara händer i bergen. Alpin skidåkning är både en avkoppling och en underbar semester med hälsofördelar.