Hur man syr en stark shoppingväska

Hur man syr en stark shoppingväska

Hållbar bekväm och rymlig ekonomisken väska är en oersättlig sak i huset. Det kommer inte att bryta som en plastpåse vid det mest oväntade ögonblicket och kommer länge att bli en trogen kamrat i shoppingturer. Dessutom är påsen, sys från tyget, miljövänlig och vacker. Sy det är inte svårt. I det här fallet kan du välja en färg och en modell som passar dina kläder.

Hur man syr en stark shoppingväska

Du behöver

  • - trasa på påsen
  • - kardborreband
  • - nonwoven (doublerine);
  • - tråd, symaskin.

instruktion

1

Välj ett tätt material för väskan. Du kan köpa ett nytt tyg i tonen i dina kläder. Det ser trevligt ut när påsen är ett ensemble med jacka eller päls. Om du inte tänker spendera pengar, ompröva gamla saker som du redan kan säga adjö till. Huvuddelen är att materialet är tätt nog och inte smulat.

2

Uppfinna och skapa ett mönster. Du kan rita din intressanta modell eller rita mönster baserat på den redan tillgängliga versionen av väskan. Den enklaste versionen är en rektangulär väska med patchfickor. I mönstret borde två tygväskor, en ficka och pennor. Beroende på modell kan väskan vara med enskilda eller enskilda handtag.

3

Fånga uppgifterna på väskan. På tyget med krita eller penna, cirkla alla beredda delar. Klipp ut dem med hänsyn till ersättning för sömmar. På väskans framsida markerar du fackets plats med krita. Från kuddematerialet (fleece, doublerine), skär ut remsorna för att förstärka handtagen. Klipp fast fästdelen med en längd av minst 30 cm och en bredd på ca 6 cm från tygets rester.

4

Fixa handtagen med en vadderande duk. Lim remsa av fleece med ett strykjärn. Om du vill bli vattentät påse, skära sedan ut polyetenens två delartrasa. Lägg filmen på undersidan av delen och försiktigt (genom att justera värmen), stryk tyget på framsidan. Smält, polyeten kommer att fästa vid materialet. Som ett resultat kommer insidan av påsen inte vara rädd för vatten. Separera remsan för fästet tre gånger och sy den. Till ändarna av det sys på en kvadrat av kardborreband.

5

Tryck på fickkvoten på fel sida. Sätt försiktigt på den förberedda fickan. Vik panelerna inifrån och ned. Mellan dem sätter du en remsa av kardborreband så att den är på ena sidan. Sträcka delarna på symaskinen. Ta bort påse. Om handtaget klipper dig separat markerar du tyget på tyget på deras fäst och sy. För större styrka på handtagen, gör basting "cross".