Hur man knyter en sportshatt

Hur man knyter en sportshatt

sports hatt, vilket är användbart under en kall vinterdag påskidresa, på en skridskobana, för att binda enkelt. Den kan tillverkas av högkvalitativt garn och med ett mönster som kommer att behaga ägaren, dessutom kommer det att kosta mindre än att köpa redo. I ett ord är det värt att försöka.

Hur man knyter en sportshatt

Du behöver

  • - 50 g grått garn;
  • - Resterna av gult garn
  • - Sticknålar 3.75.

instruktion

1

Ta garn från en blandning av bomull (55%) med akryl(45%), och kommer att värma, och praktiskt, och vackra. Tie mönster på sticknings densitet: Dial 20 slingor och sticka 30 rader med det främre plattsömmen (främre raden - ansikts-, en back - Fel), bör du ha en kvadrat 10 med 10 cm.

2

Skriv på ekrarna 96 slingor av grått garnoch binda ett gummiband (2 ansikts-, 2 purl) nio rader, då - ansiktsglätten. I den tionde raden från tandköttet börjar utföra dra smiley gul garn: Sticka gul garn sex loopar i mitten av duken, i nästa rad - åtta slingor av sex (två slingor plus vänster och höger), i den tredje raden sticka under de senaste två slingor av de åtta På två slingor plus en utskjutande från vänster och till höger är de sex-slingor som är bundna med grått garn.

3

I nästa fjärde, femte,den sjätte och sjunde raden av två slingor av gult garn till vänster och höger om de gula öglorna, bygga dem över den sista gula i föregående rad. I den sjunde raden lägger du till en annan gul loop, det visar sig tre på varje sida, men inte bredvid två, jag är genom en grå (höger till höger, vänster till vänster). I den åttonde raden knyter du tre gula gångjärn åt höger och vänster och placerar dem över det sista i huvudlinjen ovanför den grå och över den gula, vilken var ansluten separat från de två gula, genom den gråa.

4

Slå i den nionde raden två gula loopar till högeroch till vänster längs huvudlinjen, placera dem över de tre gula i föregående rad (ovanför den tredje gula höger på höger sida och likaledes till vänster, anslut den gråa). I den tionde raden binder du också två gula höger och vänster, ovanför de gula i föregående rad, förskjutning en ena åt vänster till höger och till höger till vänster. Du borde få en gul smileybåge.

5

Spruta sedan fyra rader av grått garnundvik smileyens ögon: den första raden är två gula loopar, den andra, tredje och fjärde är fyra gula loopar (en utstickar vänster och höger över två), den femte raden är två gul (precis ovanför de två i första raden). Lämna ett avstånd av sex grå slingor mellan "ögonen" (tre till höger och till vänster om mitten av bilden).

6

Börja minska slingorna samtidigt som börjanRitning: På 13: e raden från gummibandet, 6 stycken slingor, sticka ihop 3-4, 14-16, 31-32, 59-60, 75-78, 89-90 gångjärn. I 19 stycken från gummibandet sänks 6 andra slingor, stickas ihop 3-4, 17-18, 31-32, 61-62, 74-75, 88-89 slingor. Under 23: a, slinga 7 slingor, sticka ihop 3-4, 15-16, 29-30, 44-45, 57-58, 69-70, 80-81 slingor.

7

Börja bilda botten av locket i 31 raden frångummi. Spruta varje 6 och 7 gångjärn i den främre raden tillsammans, och sätt sedan ned, binda minskningarna i samma ordning i varje ansiktsrad (spåren erhålls). När det finns 6 slingor kvar, binda dem ihop och fäst tråden. sy hatt, suga och torka.