Tips 1: Hur man gör bubblor

Tips 1: Hur man gör bubblor

Roligt för barn och vuxna ärblåser bubblor. I starkt ljus spelar tunna tvålbollar regnbågens färger. Du kan lägga färgen till lösningen för bubblor, blåsa ut siffrorna på olika ytor, som smutsas med tvål, allt beror på din fantasi och improviserade material.

Hur man gör bubblor

Du behöver

 • - flytande tvål
 • - schampo
 • - Vätska för diskning
 • - glycerin
 • - Granulärt socker
 • - livsmedelsfärger
 • - Tvåltvål
 • - behållare för tvållösning
 • - Cocktailrullar

instruktion

1

Förbered kompositionen för att blåsa bubblor. Häll ien plastflaska mjölk eller yoghurt ½ kopp flytande tvål eller schampo, tillsätt 1 glas varmt vatten och 2 teskedar granulärt socker. Skaka vätskan så att den blandar sig ordentligt och sanden löses. Blanda 100 ml diskmedel, 500 ml varmt vatten och 100 ml glycerin i en djup behållare, tillsätt några grader av matfärgning.

2

Lös i 500 ml varmt vatten 30 g tvättpulver, tillsätt 200 ml glycerin och 20 droppar ammoniak. Blanda lösningen och spänningen. Gör skivorna ur tvätttvålen, tillsätt vatten och koka för att göra en tjock tvållösning, tillsätt 100 ml glycerin som köpts på apoteket. Om lösningen är för tjock, lägg sedan till vatten.

3

Klipp cocktailen i ena änden in i4 delar, böj de resulterande bitarna. Med detta syfte kommer att blåsas bubbla, och vikta kanter öka kontaktytan med bubbelrör, som kommer att blåsa den större tvål shar.Razrezhte cocktail röret vid en ände i 4 delar, flex sidled resulterande bitarna. Med detta syfte kommer att blåsas bubbla, och vikta kanter öka kontaktytan av blåsan med ett rör som kommer att blåsa en större tvål skål.

4

Tvätta röret i den beredda lösningen,dra ut det med tvål och släng det. Fylld luftbubbla lossnar från röret och stiger vverh.Smazhte tvål sin handflata, blåsa ut det bubbla.

5

Häll tvål på facket, hållett rör blöt i en lösning, till brädans plan och blåser ut bubblan för att bilda en halvklot. Om ett antal blåser ut några fler tvålbubblor kan du få en rolig tvåldesign.

Tips 2: Hur man blåser bubblor

tvål bubblor - Njut av nästan alla barn. Ja, och vuxna, låt dem som regel med glädje låta dem och glädja sig åt barnen. Hur gör inflationen av tvålbubblor ännu mer intressant?

Hur man blåser bubblor

instruktion

1

Gå till affären och köp en flaska tvålBubblor kan vardera. Och vad händer om du försöker göra dem själv med barnet, säg medan du badar? Som behållare passar kapaciteten hos inköpta tvålbubblor. Ett av de enklaste sätten att göra en lösning är att fylla 2/3 eller en halvflaska med babyshampo eller flytande tvål, tillsätt sedan vatten (helst renat) utan att lägga upp 1-2 cm. Skydda och skaka. Låt tvålskummet komma och njut av det vackra spektret.

2

Medan lösningen förbereds, tillsammans med barnetmåla med akrylfärger en behållare för tvålbubblor. Låt färgen torka och fortsätt sedan. Om du vill börja många små bubblor på en gång, blåsa dem upp med en lång utandning genom en pinne med en ringtråd. Och för att blåsa en boll i storlek, säg 20-30 cm, ta ett rör för cocktails eller en bas från en vanlig kulspetspenna. Förresten kan de också "återupplivas" med ljusa färger.

3

Om fönstret frost är det dags att klä sigvarmare och gå en promenad och tar med sig en flaska tvålvatten. Om lufttemperaturen är cirka -15 grader fryser bubblan så fort den rör marken eller någon annan yta. Och vid en temperatur på - 25 grader fryser tvålbubblan direkt i luften och kan till och med bryta, slå på marken.

4

På andra tider av året låt tvålen bubblor från balkongen, ta med dig på en resa,tacka dem med passagerare från tåget på tåget under parkeringen, låt dem på en gunga eller från ett högt träd. Ge ditt barn trevliga känslor på morgonen - väck honom med tvålbubblor. Ta livfulla bilder som kommer att spara på minnet och hänga i luften olika färger i olika kulor och dina glada leenden.

5

jätte bubblor uppblåst med en speciell slangvinkel, vilkenmåste hållas med båda händerna. Och glycerin och socker läggs till lösningen. De flesta av mästarna i tvålbubbelshowen håller receptet för lösningen utsöndrat. Om du bestämmer dig för att blåsa upp en jätte såpbubbla, tillsätt socker och glycerin lite, blanda lösningen varje gång och försök att blåsa upp bubblan. Det är bekvämare att göra detta i ett öppet utrymme.

Tips 3: Hur man gör hem tvålbubblor

Alla från barndomen känner till den roliga inflationentvålbubblor. Och idag har den inte förlorat sin relevans. Om du vill underhålla ditt barn är det inget lättare, du behöver bara veta hur man gör hemma tvålbubblor.

Hur man gör hemlagade tvålbubblor
Det enklaste receptet för matlagning inhemskttvålbubblor blandar 1/4 kopp vatten, 1/3 kopp shampoo eller tvättmedel och 2 tsk socker eller glycerin som behövs för att ge styrka. Shampoo används bäst för barn, för. han är den mest ofarliga. Blåsslag kan vara ett normalt halm eller med en kropp från en kulspets. Om du vill blåsa bubblor på vintern ska du använda ett annat recept, utan att använda glycerin. För att göra detta måste du planera den vanliga hushållssepa i ett glas varmt vatten. Det är nödvändigt att det är helt upplöst, för detta ändamål är det möjligt att värma lösningen ytterligare. Att blåsa sådana bubblor i frosten ser du hur de är täckta med magnifika mönster, som på frusna glasögon. Det är intressant att när gelatin läggs till lösningen blir tvålbubblorna mycket starkare. Dessutom är det möjligt att blåsa ut matryoshkas från tvålbubblor. För att göra detta luta rörets spets till en jämn yta, till exempel ett bord och blås försiktigt. Tvål halvsfären kommer att erhållas. Då måste det noggrant punkteras med ett rör så att det inte brista, och sedan spränga ut en ny bubbla inuti. Så du kan göra det flera gånger, det visar sig vara en ganska intressant effekt. För att blåsa ut stora jättebubblor behöver du göra en speciell enhet från ett kaprontåg. Den måste sträckas i form av en triangel med hjälp av pinnar. Denna enhet måste sänkas i en tvållösning, varefter det är möjligt att börja blåsa. Men för att göra en riktigt stor bubbla, är det bättre att inte blåsa, men att vinka den här enheten. Om du förstår hur man gör hemma tvålbubblor kan du alltid underhålla ditt barn utan stora ansträngningar och materialkostnader. Barn är alltid nöjda med iriserande tvålbubblor.

Tips 4: Gör "starka" tvålbubblor

Sedan barndomen, tvålbubblor - en symbol för positivoch ett underbart humör. Det verkar vara en liten stund, men hur mycket kul levererar det till både vuxna och barn. Dessa trickles av små pärlemorskar på en fjäderbris - bara ett mirakel! Eller bubblor-jättar, där denna vackra värld återspeglas ...

Vi gör "starka" tvålbubblor

Du behöver

 • - glycerin 25 gram;
 • - socker 2 teskedar
 • - diskmedel 2 msk. skedar;
 • - vatten 150 gram

instruktion

1

Glycerin kan köpas på något apotek till överkomliga priser.pris. Den hälls i disk, blandas med socker och diskmedel. Tillsätt vattnet och blanda allt grundligt tills sockret löses upp. Om du vill uppnå en viss lukt av bubblor, använd sedan en diskmedel med denna smak.

2

Glycerin gör bara funktionenstärker bubblor, socker ger styrka, diskmedel - skum och doft och vatten behövs för att få rätt konsistens i lösningen. Den resulterande blandningen hälles i en burk från butiksbubblorna.

3

En sådan lösning är lämplig för att skapaGiant bubblor. Bara för att blåsa ut dem måste du skapa en speciell enhet. Det är väldigt lätt att göra det. Det är nödvändigt att binda en nylongänga till två pinnar (tjocka trådstycken) så att när tråden sträcker sig bildas en triangel (fem), som måste sänkas i ett brett kärl med en lösning. Bubblor kan blåses ut eller göras genom att vinka ätpinnar.

Tips 5: Hur man gör tvålbubblor hemma

Puffing bubblor är roligt, vilketvar hos de flesta barn. Tidigare gjorde de som regel självständigt. Idag är det en hel bransch. De används av både vanliga människor och professionella (cirkusartister, trollkarlar). Hur hemma gör tvålbubblor? Det är lätt, om du känner till de nödvändiga recepten.

Hur man gör tvålbubblor hemma

Det finns många sätt att göra tvålBubblor hemma. Men i varje är det nödvändigt att observera de exakta proportionerna. Om du försummar dem, kommer tvålbubblan att vara bräcklig, och dess dimensioner lämnar mycket att önska.

För det enklaste receptet behöver du:

 • medel för att tvätta disken;
 • kokt eller destillerat vatten;
 • glycerol.

Blanda ingredienserna i en 2/6/1 andel. Om du tar 600 ml vatten behöver du följaktligen 200 ml tvättmedel och 100 ml glycerin.

Alla tre komponenterna måste blandas ihop företillstånd av homogen massa. Vatten och diskmedel kommer att fungera som tvålbas. Och glycerin ger styrka till bubblorna. Vatten ska tas kokt eller destillerat för att förhindra att främmande ämnen, såsom salter, kommer in i lösningen.

Ett annat sätt

Hemma kan du skapa tvålbubbloroch på annat sätt. För honom krävs samma komponenter som i föregående fall, men med tillsats av ammoniak. Andelarna kommer också att förändras. Den här gången måste du ta 50 g rengöringsmedel (pulver), 600 ml vatten, 300 ml glycerol och 20 droppar alkohol.

Alla ingredienser måste blandas och tillåtas infusera2-3 dagar. Därefter filtreras lösningen och placeras i kylskåp i 12 timmar. Som du kan se är den här metoden lång, men med tiden ökar styrkan på bubblor.

Hur man gör stora tvålbubblor hemma

Tidigare recept är lämpliga för att skapa tvålbubblor med liten diameter. Men det finns hela representationer, där mästare skapar bubblor, där vuxna är tyst placerade.

För att förbereda sådana stora bubblor hemma behöver du:

 • 800 ml kokt vatten;
 • 200 ml diskmedel;
 • 100 ml glycerin;
 • 50 g gelatin;
 • 50 gram socker.

För att göra bubblor med en diameter på 1 meter eller mer:

 1. Blötlägg gelatin i vatten.
 2. Låt blanda blandningen i några minuter.
 3. Stamma substansen och bli av med överskott av vatten.
 4. Lägg gelatin på en svag eld och smälta socker i det (innehållet i behållaren ska inte koka).
 5. Dela vattnet i 8 lika delar och jämnt fördela den beredda formeln och resterande ingredienser.
 6. Rör om blandningen och låt den svalna.

Som ett resultat kommer du att få mycket stora bubblor. Representation med sitt deltagande är perfekt för barnens semester.