Hur man lägger in rhinestones

Hur man lägger in rhinestones

Genom att använda rhinestones kan du dekorera nästannågon sak - en mobiltelefon, en flash-enhet, ett spänne av ett bälte, en ram för ett foto ... Utsmyckning av små smycken glädjer ögat och höjer humöret. Det finns olika typer av rhinestones som är fästade på ett visst sätt. Hur man gör en mousserande inlägg själv?

Hur man lägger in rhinestones

Du behöver

  • - rhinestones;
  • - lim
  • - järn;
  • - Gänga med en nål.

instruktion

1

Om du har valt för dekorationslim strass kall fixering, med en platt botten, då behöver du epoxilim. Med det kan du stärka strass på något hårt föremål. För att köpa sådant lim måste du besöka en ekonomisk eller bilspecialbutik.

2

För att förenkla uppgiften kan man ta smältlim strass, där botten är täckt med speciellt lim. Det har egenskapen att smälta under påverkan av hög temperatur och håller fast vid ytan som ska dekoreras. Dessa strass är ofta dekorerade med kläder. För att få resultatet måste du sätta smyckena direkt på tyget och stryk det försiktigt med ett hett strykjärn. Det finns speciella lödstrykjärn som används för dessa ändamål.

3

För att enkelt och enkelt dekorera kläder kan du använda syt strass, det vill säga de som har en platt botten med speciella hål för enkel syning. Här behöver du en vanlig nål och en stark tråd som i färg måste matcha rhinestonefärgen.

4

För smycken och ramar, är smycken ofta tagna strass, som kan vara antingen transparent eller med en färgad amalgam. Botten av dem har formen av en trapeze. monterade så strass antingen med lim eller med hjälp av speciella mini-maskiner, som osannolikt inte kommer att vara i ditt hem. Till smycken strass med en färgad amalgam sken och skenade ännu ljusare och liknade diamanter, på deras dag gör de ett litet hål. Efter detta kan rhinestone fästas på epoxilim.