Tips 1: Hur man spelar på knivarna

Tips 1: Hur man spelar på knivarna

De flesta spelare som spenderar sin fritidmedan man spelar i den ökända motstriden, föredrar att använda sådana vapen som överfallsgevär, pistoler eller automatiska vapen. Spelet har ett bra vapen, vilket är oförglömligt glömt - en kniv. Mest sannolikt vet många spelare inte hur man använder det korrekt. Men med skicklig hantering kan kniven bli ett formidabelt vapen.

Hur man spelar på knivarna

Du behöver

  • Personlig dator med ett konfigurerat lokalt nätverk eller tillgång till Internet. I det första fallet behöver du det installerade spelet Counter-Strike, i det andra kontot på en av spelservrarna.

instruktion

1

Hitta ett mörkt hörn på kartan, så att du inte kommer att kunna märka av motståndare.

2

Gå till denna plats och gömma dig.

3

Vänta på att fienden ska springa förbi dig. Samtidigt är det nödvändigt att kontrollera om någon annan följer honom. Om allt är klart börja du agera.

4

Följ fienden och upprepa alla hans rörelser.

5

Smyga upp till fienden (så nära som möjligt), applicera snabbt två knivstreck mot honom. För att göra detta, använd höger musknapp - alternativ alternativ brand.

6

Om föremålet för attacken märkte dig, måste duHoppa omedelbart en kniv in i fiendens huvud och hoppa. Det måste ske så snabbt som möjligt, eftersom en fiende, beväpnad med en pistol eller ett automatiskt vapen, utan tvivel kommer att vinna i en öppen strid. Om fienden tror att skadan orsakas av det faktum att någon skjuter på honom, fortsätt följa honom och slå honom.

Tips 2: Hur man spelar knivar i motsats

Counter-Strike - en spel-legend som födde en helhetvärlden av militanta cyber-idrottare med sina egna hobbyer och världssyn. Legenden säger att mästarna i "Contra" (med en accent på sista stavelsen) kan besegra dussintals till tänder av väpnade terrorister eller specialstyrkor med endast en armékniv. Att vara redo att träffa sådana experter på deras område är att det är användbart att arrangera spel för sig själva loggerheads".

Hur man spelar knivar i motsats

Du behöver

  • - ett datorspel Counter-Strike
  • - Möjlighet för spelet med bots;
  • - färdigheter i att arbeta med konsolkommandon

instruktion

1

Starta Counter-Strike och skapa ett nytt spel påNågra av de föreslagna korten. Vänta på att spelvärlden laddas, det kan ta från några sekunder till flera minuter, beroende på datorns strömstyrka.

2

Kontrollera att installeras på datorn stöder möjligheten att spela spel med spelmjukvarumoduler av artificiell intelligens, som ersätter den verkliga fienden, det vill säga med robotar.

3

Om ditt spel inte stöder spelet med bots, derasmåste installeras manuellt innan spelet startar. För att göra detta först och främst ladda ner ett av de fria botprogrammen, till exempel Zbot som den vanligaste. Unzip den nedladdade filen, sätt den resulterande mappen i spelkatalogen, som standard är det "cstrike" på C-enheten. Glöm inte att bekräfta att vissa filer byts ut vid kopiering.

4

Gå med i ett mot terroristlag ellerterrorister, ring sedan till konsolen genom att trycka på "~" -knappen på tangentbordet. I konsolen måste du ställa in kommandot "bot_knives_only", vilket innebär att knopparna nu kommer att beväpnas endast med knivar. Du är samtidigt fri när du väljer vapen.

5

Nu behöver du lägga till bots (konsolkommando "bot_add_ct" eller "bot_add_t", det vill säga "lägg till en speciell bot" och "lägg till en terrorist bot") och starta spelet. För att avlägsna begränsningen på väckarkrockar måste du ange konsolkommandot "bot_all_weapons".

6

Om det behövs, använd också speletFöljande användbara kommandon: "bot_kill [namn]" - döda en viss bot, "bot_pistols_only" - bots beväpnade endast med pistoler, "bot_snipers_only" - bots beväpnade endast med prickskyttegevär, "hud_centerid X" - visar spelarens smeknamn, som är riktad mot målet. Om i stället för X är värd 1, i centrum, om 0 - i det vänstra hörnet av skärmen, "omstart" - tagare starta om spelet och starta efter den tidsfrist som anges, "mp_c4timer X" - Ställer in tiden efter vilken bomb exploderar (antalet sekunder i stället för X) ; "bot_quota X" - automatisk tillsättning och fördelning av bots (bot totalt i stället för X).

Tips 3: Hur man spelar stick med kniv

Kniv i spelet Counter strike är den mest tillförlitligaoch effektiva vapen. När skjutvapen inte fungerar under vatten läggs alla hopp på den. Kniven går inte ut ur patroner, den är ljudlös och alltid tillgänglig. Därför föredrar många spelare en kniv till automatiska vapen på avstånd, dessutom utförs vissa matcher i COP uteslutande på knivarna.

Hur man spelar stick med kniv

instruktion

1

Att spela med en kniv i polisen, kom ihåg detKniv två typer av slag är möjliga. Först klicka på höger musknapp och använd ett starkt men långsamt slag. Den andra vyn fungerar när du klickar på vänster musknapp. Denna typ av attack gör mindre skada, men är mycket snabbare, vilket gör den vanligast.

2

Det enklaste sättet att strejka ärsmyga upp till fienden bakifrån. För att göra detta, vrid rörelsen i trucken och närma sig fienden från baksidan. Sikt i huvudet och sätt det första slaget, vilket kommer att leda till en garanterad död. Ett annat alternativ är när du och fienden ser varandra. Följ taktiken sprang upp-hit-sprang bort. Tryck på tangenten framåt och närma sig fienden. Strike och omedelbart springa tillbaka, så att motståndarens retaliatory strejk faller i tomrummet. Och skynda sedan till fienden, slå och dra tillbaka tills du besegrar.

3

Ett annat alternativ är mer komplext och kräver erfarenhet. Kör till fienden och vid mötesmomentet tryck på nyckeln för att hoppa och slå sedan med en kniv. I detta fall kommer fienden att slå dig på benen och ta bort lite hälsa från dig, medan ditt slag sannolikt kommer att slå huvudet och orsaka kritisk skada. Om fienden springer bort från dig, skynda efter honom, orsaka snabba slag, vilket kommer att sakta ner honom. Även om flera av dem, men kommer att uppnå målet och i regel är detta tillräckligt för att sluta med fienden.

4

Om du under attacken attackerades med en kniv, intespringa och gå inte tillbaka, men hoppa åt sidan för att försvinna från fiendens synfält och omedelbart riva framåt, springa upp till honom och slå på. Under matchen hoppar du runt den (håller hoppa och sido tangenterna) och slår, växlar mellan stark och snabb.

5

Dessutom, en av de mest komplexa men effektivataktikern är att springa framåt och hoppa till fienden som rinner avståndet. Under hoppet håller du ned nyckeln för att sätta dig ner och, efter att ha landat, kommer du att vara helt på en annan nivå än fienden förväntar dig. Efter att ha vunnit tid, slå honom på magen och bröstet, men kom ihåg att en retaliator strejk kan komma till höger i huvudet, omedelbart att ta bort dig från spelet.

Tips 4: Hur man spelar ringenes herre

"Herren ringar"- JRRs kultarbete. Tolkien. Efter filmen publicerades på filmens motiv skapades mycket datorspel, där fans spelar med glädje. Men när bokens hjältar gick länge till seger, spelar det ibland svårt att klara uppdragen.

Hur man spelar ringenes herre

instruktion

1

En av de mest populära spelen är "Herren ringar: Konfrontation »(Ringenes Herre: Conquest), som inkluderade trilogins mest stora strider. För första gången kan en spelare välja inte bara någon av de positiva hjältarna, utan också för att hantera onda krafter, ha samlat en orkas och urukhavs armé. Spelaren får valfritt fyra klasser av tecken: svärdsman, trollkarl, bågskytt och mördare, som alla har sina egna fördelar och nackdelar. Swordsman kampar perfekt i nära strid, men han behöver ofta återställa sin hälsa. Trollkarlen förstör framgångsrikt fienderna och håller avståndet. Det viktigaste för spelaren är att spara avgiften och inte bli slagen. Den osynliga mördaren kommer med en dolk till fiendens baksida, men riskerar att attackera en fiendens kniv. Skytten kämpar pilar med olika egenskaper (giftiga, exploderande) och föredrar också att kämpa på långt avstånd.

2

I den första delen av "Konfrontationen" användarenDet finns åtta nivåer att gå igenom: Ringkriget, Hjälmens Padda, Isengard, Restaureringen av Morian Mines, Osgiliath, Minas Tirith, Pelennor Fields, Minas Morgul och Black Gate. Den största svårigheten som en spelare kan möta under konfrontationen är oförmågan att döda Sauron. För att åstadkomma oåterkallelig skada på Middle Earths huvud skurk, välj en bågskytt. Pilen kommer att behöva klättra upp till tornet, skjuta eld mot pilen, sikta sikte och först då snabbt komma ut ur skydd och skjuta. Två eller tre sådana skott är tillräckligt för att döda svart Herrena. Och för att återställa styrkan på bågskytten kan ta skydd bakom väggen.

3

Efter Frodo kastar ringen i Orodruin ochspelet kommer att vara över, användaren uppmanas att spela på den motsatta sidan. Du har sju uppdrag, av vilka den första - Revenge of Sauron, är att ta ringen från hobbit, redo att kasta den i munnen av en vulkan. Efter ett framgångsrikt slutförande av jakten du kommer att gå i motsatt riktning: Ring of Sauron, Osgiliath, Minas Tirith, Dungeons av Moria, Zavetr, Vattnadal och slutligen Shire.

Tips 5: Hur man spelar spelet "Daddy's Daughters"

"pappa döttrar"- ett spännande och färgstarkt datorspel igenren av "quest", som kommer att vädja till både barn och vuxna. På grund av sin enkelhet spelas spelet på kort tid vilket ger spelaren mycket roligt. Du kan spendera din fritid med intresse och spela i det här spelet, och för att förstå de svåra stunderna kommer du att hjälpa en enkel passage.

Hur man spelar i spelet "pappas döttrar"

instruktion

1

Spelet börjar med Paulins rum, vilket bordehitta kläder, för att gå till dagis. Hitta på stolen strumpbyxor, sedan de resterande kläderna. Hitta väckarklockan på hyllan, skjut den mot stolens hylla och klicka på väckarklockan för att väcka Zhenya.

2

samla speletDra och lägg dem på en hylla, och samla sedan de spridda pennorna spridda runt rummet. Ta bort klänningen från lådan och kasta sedan speletbjörn bära med en linjal på garderoben och ta Zhenya socka. När du klär på Pauline, gör frukost.

3

Flytta avföring till brödkorgen och få brödet. Lös pussel med magneterna på kylskåpet och ta sedan ost och godis ut ur det. Fyll grytan med vatten och koka den på spisen. Stäng av ugnen och ta sedan bort koppen, sockerskålen och godisen från skåpet.

4

Hitta de återstående sötsakerna, och sedan från det infällbararita en sked och en kniv. I skåpet till brödtillverkaren hittar du tepåsen. Gör te med socker, ost smörgås, och sedan lägga godis i magen bagels, uppknäppt dragkedja på den.

5

Efter frukost, gå till väcka min pappa. Tre gånger starta larmet, ta fjärrkontrollen från TV: n och samla knapparna från tangentbordet, spridda runt i rummet. Samla in tangentbordet, sätt på TV: n och vakna pappa. Innan du lämnar, samla pengarna som föll ur din plånbok - hitta alla mynt som är gömda i huset.

6

Reparera det sista myntetcykel, och hitta sedan nyckeln till dörren och öppna den. I förskolan hittar du att du inte har någon kostym för matineen - hitta chansen att ringa din far. Plocka upp kuberna och lägg dem i en låda så att pojken ger dig en mobiltelefon. Fixa det speletShepherd Railroad för att hitta SIM-kortet och batteriet. Ge telefonen till läraren.

7

På nästa plats måste du samlautspridda kring rumsdelar av en trasig docka. Hitta sedan bitar av ett papper med ett inspelat lösenord från datorn. Ge den samlade dockan en knapp och skriv in datorn med det lösenord som hittades. Skriv ut uppgifterna och returnera dem till Polezhakin.

8

Gå till köket och gör en smörgås enligt boken"Dietary recept." Ge Polezhaykinu en icke-fungerande mikrovågsugn och samla spridda bultar. Ge dem Polezhakin, fixa mikrovågsugnen och baka pizza i den.

9

På skolchecklistan för fysik, hjälp Polezhaykin lösa testarbetet genom att göra ett fusklag för detta.

10

På nästa plats samla in godisinpackningar ochge Masha den förlorade läppstiftet och hitta sedan saxen för att skära av kabeln på TV: n och låt inte Genie se fotbollen. Som svar på en begäran från Zhenya att titta på tv, kommer min mormor att begära en tjänst - uppfylla hennes krav. I slutändan måste Zhenya gå till jobbet med sin pappa för att se fotboll. Du måste se till att sekreteraren låter henne komma in på kontoret.

11

Samla in kontoret visitkort och ge dem till sekreteraren, och sedan spela i mini-spelet på faxet. Hitta patronen från kopimaskinen, klistra in den och kopiera biljetten som finns på bordet. Ge det till sekreteraren, och spelet kommer att passeras.