Tips 1: Hur kan du namnge ett fotbollslag

Tips 1: Hur kan du namnge ett fotbollslag

Nyligen har vår regering gettstor uppmärksamhet på utvecklingen av sporten i landet. I städerna öppnas nya idrottsplatser, arenor och fotbollsplaner. Utan tvekan ger dessa åtgärder en möjlighet till alla som vill göra fritid i sin fritidssport, inklusive fotboll.

Hur kan du namnge ett fotbollslag

instruktion

1

Visst kommer alla ihåg det innan i gårdarnaFotbollstrider bland pojkar kokade ständigt. Då tänkte ingen av dem om skapandet av deras lag, form och till och med namnet på fotbollsklubben (även på gården). Men tiderna förändras. Nu istället för ett trampt ödemark med stenar eller påsar istället för en port till fotbollsfansens förfogande finns det ganska anständiga fält. Problemet med att köpa spelammunition är inte heller så akut. Därför finns det sammanhängande fotbollslag överallt.

2

Men något lag behöver sitt eget namn, fördet, som de säger i en folklig visdom: "Som ett skepp kommer du att namnge, så det kommer att flyta". Självklart måste namnet på någon fotbollsgrupp innehålla dold energi, styrka, mod, vilja och beslutsamhet. Lyssna bara: "Dynamo", "Torpedo", "Lokomotiv" och till och med "Spartacus".

3

Men alla dessa namn har länge varit kända och spridda i vårt land. Och du måste vara överens om att ringa den lag än en gång på ett liknande sätt kommer först och främst inte originalet, och för det andra bara tråkigt.

4

Prova något nytt och önskvärtglobal. Till exempel kan du använda planets namn, som samma fotboll "Saturn". Mars, Jupiter, Uranus och Pluto är inte så kända (eller kanske inte alls).

5

Dessutom gillar många människor att nämna i namnenden här eller den där rovdjuren: björnar, vildsvin, vargar etc. Å andra sidan låter det givetvis stolt (samma "Chekhov Bears"), och i USA har nästan alla lag ett visst totemiskt djur i sitt namn. Men, i Ryssland kan det här alternativet inte alltid vara lämpligt, särskilt om du bor i en bosättning med ett karaktäristiskt namn. Det är osannolikt att "Rzhaksinsky Losi" eller "Uryupinsk Devils" kommer att orsaka fläkten några känslor, förutom ett leende. Så försök att inte överdriva det.

6

Ett annat alternativ är att ta ett ord så få människorDet framgår av någon bok eller uppslagsverk. Det är osannolikt att den invånare inser att, "Triplex" (titeln på ett av banden) till exempel, är att utse en av de typer av glas.

Tips 2: Hur man heter planet

Planeterna är verkliga och fiktiva. fiktiva planeten kan kallas någonting, men för illusionen av tillförlitlighet är det vettigt att följa de regler som antagits i astronomi för namngivning av himmelska kroppar.

Hur man heter planet

instruktion

1

De allmänna reglerna för planeterna är följande: (a) Högst 16 bokstäver, (b) helst - i ett ord, (c) som kan uttalas på vilket som helst språk, och (d) utan att förolämpa någon.

2

Enligt de internationella reglernaAstronomical Union, vilka typer av planeter som himlakroppar är som följer: (a) planeten (en himlakropp som kretsar kring en stjärna, rundade på grund av sin egen gravitation, men inte massiva att starta en fusion reaktion och som har kunnat rensa närheten av sin omloppsbana från protoplanetary föremål) (. b) En dvärgplanet (inte dominerande i sin bana, till skillnad från planet). Hon "mesoplanet" (A.Azimova sikt planeterna Merkurius mindre, men mer än en liten planet Ceres). (C) Minor planet (aka "liten solsystem objekt", det - "asteroid", "följeslagare" eller "planetoid").

3

Eget namn på planeten ges:(A) På uppdrag av stjärna runt vilken vrider med tillägg av ett serienummer, i riktningen av stjärnan. Till exempel, Sun-3 (vår jord). Eller Fomalhaut-26 (ett namn uppfann just nu). För en liten planet - satellit kan användas namnet "förälder planet" med ett serienummer, till exempel månen Earth = I) (b) På uppdrag av mytologiska karaktärer (gudar och hjältar grekiska, romerska, skandinaviska och andra myter, legender) .. Till exempel, kvicksilver, Mars, Jupiter, Thor, Quaoar etc. (c) Med för- eller efternamn på en person som bor eller har bott. En av de roligaste exempel av denna sort är en mindre planet Mathilde, uppkallad efter fru till vice chef för observations Paris. (C) På uppdrag av en litterär karaktär. Till exempel är en grupp av mindre planeter (Uranus) uppkallad efter tecken i Shakespeares tragedier, och i stora asteroidbältet har en mindre planet uppkallad efter den beryktade hobbit Bilbo på jorden. (D) I namn av forskningsuppdrag eller projekt öppnas planeten. Här används i regel förkortningar ochakronymer. En grupp planeter utanför solsystemet kallades till exempel COROT (från Coevection ROtation och Planetary Transits, ett gemensamt projekt från europeiska och franska rymdorganisationerna).

Tips 3: Hur man går in i fotbollsklubben

Forskare kan fortfarande inte förklara varförDet var fotboll som blev det spel som bär människor runt om i världen och intresset för det växer från år till år. Och nästan alla kan inte bara titta på spelet, utan även gå med i fotbollen klubben. De viktigaste kraven - börja spela i en tidig ålder! Detta kräver snabbhet, bra koordinering av rörelser och förmåga att snabbt tänka.

Hur man går in i en fotbollsklubb

instruktion

1

Det bästa sättet att komma in i fotboll klubben - Börja spela i en specialskola. Varje lag har det. Där kommer en ung fotbollsspelare att utvecklas snabbt, och om spelaren kommer att visa uppenbara talanger, så kommer han säkert att vara omhändertagen för sitt lag av tränaren.

2

Försök att kontakta direkt fotbollshuvudet klubbens. Absolut alla lag är ständigt på jakt efter nykomlingar. Prata med tränarna via telefon eller skicka ett mail till honom. Tänk på vad du vill berätta om dig själv.

3

Ingår fotboll klubben du kan använda videon. Om du inte har möjlighet att visa sitt favoritlag scouter sina färdigheter i person, ta ditt spel till kameran och skicka inspelnings medlemmarna i teamet som du vill spela. Om du har talang, kommer du att bli inbjuden till valet.

4

Håll din nivå av fysisk kondition att komma in i fotbollen klubben. Otillräcklig träning kommer att minskaen känsla av självförtroende på en viktig dag, till exempel när du äntligen kommer till det perfekta spelet. Och detta kommer att påverka det övergripande intrycket av spejkarna och tränaren om dig.

5

Var medveten om utvecklingen i världenFotboll, om du vill bli en del av fotbollslaget. Bra spelare är alltid aktuella med de senaste fotbollsnyheterna. Kanske kan du läsa något speciellt om vad tränaren letar efter i nya spelare i sitt lag eller om moderna träningsmetoder.

Tips 4: Grundläggande satsningar på fotbollsmatcher och deras beteckningar

Vad kan dessa mystiska fraser betyda: "Total mer än" och "totalt mindre än", där det finns 1X X2 eller matematiska symboler, och slutligen hur man handskas med "svåra" odds som bookmakers erbjudande.

Du behöver

  • Tålamod, Internet, vilken fotbollsmatch och vad som helst på den.

instruktion

1

För tydlighetens förklaring kan man övervägaen standard satsning på en fotbollsmatch. För att förstå vinsterna kommer denna match redan att uppnås. Till exempel matchen Dynamo Moscow - Spartak Moskva, som hölls den 27 juli 2013.

2

Spel på denna match av en berömd bookmakerkontor såg ut så här: (1) - 3,00, (X) - 3,20, (2) - 2,25. I detta fall såg matchens skyltbord på bokmästaren så här: (1) Dynamo Moscow - (2) Spartak Moskva. Det vill säga, (1) motsvarar Dynamo Moskva, (2) motsvarade Spartak Moskva, en (X) motsvarar en dragning mellan de två lagen. . Med kännedom om resultatet av matchen (1-4 till förmån för Spartak Moskva), och storleken på vadet, till exempel, 100 rubel, vi har resultaten: om vadet placerades på Spartak, dvs. (2), skulle förstärkningen uppgå till 225 rubel. (100 multipliceras med 2,25). Om insatsen var på (1) eller på (X) så skulle bookmakern vinna och det skulle inte finnas några betalningar till förmån för kunden.

3

Nästa grupp av satsningar - satsningar på "totalt(2.5) - 1.80, totalpoäng (2.5) - 1.95 Denna stapel representerar antalet mål som kommer att ställas i matchen. ) är endast avsett för att underlätta för spelarna Detta bidrar till att identifiera en vinnande spelare eller besegra exempel på samma match Dynamo - Spartak (1-4), och alla i samma takt av 100 rubel, vi har resultaten: ... om hastigheten placerades på totala bol. (2,5), skulle förstärkningen ha varit 195 rubel. (100 rubel. multiplicera med 1,95). Om vadet lades på total varierad. (2,5), vinner sedan Det undergräver bookmaker igen. Det är värt att notera att 90% av bookmakers erbjuder just en sådan ett antal mål, men ibland, det måste vara försiktig, Figur 2.5 och kan ersättas med 1,5 och 3,5.

4

Den sista huvudinsatsen är ett handikapp för laget. I denna match såg det så ut: fora1 (+1) - 1,57, handikapp 2 (-1) - 3,50. Detta är den typ av vad spelarna ofta använder för att säkra. Allt är enkelt: till det totala antalet mål för varje lag i matchen för att lägga till kanten som de ges. I vår match på fore1 (1) måste läggas till det antal mål Dinamo siffran 1, får 2 (1 + 1), men priset är att förlora, eftersom det fortfarande är poängen blir då 2-4 till förmån för Spartacus. Men takten fora2 (-1) är positiv till spelaren, eftersom även om vi lägger (-1) för antalet mål Spartak laget (4) får vi tre (4+ (-1)) och Spartak fortfarande en vinnare (1 -3), blir vinstmängden 350 rubel. (100 rubel multiplicerad med 3,5).

Tips 5: Hur man anmäler sig till en fotbollsklubb

En fotbollsklubb är en idrottsorganisation,som består av två delar. En av dem är administrationen och medarbetarna. Den andra är ett professionellt lag som tillhör klubben, vilket inkluderar spelare, tränare och teknisk personal som läkare, massörer och administratörer, samt fotbollsspelare, tränare och chefer för barn- och ungdomsskolor. Du kan bli medlem i klubben i tre fall: få ett jobb där, skriv ett kontrakt och gå till skolan.

Det svåraste att anmäla sig till sådana superklubber som "Bayern" (München) och "Chelsea" (London)

Du behöver

  • - uttalande om viljan att arbeta som anställd i FC, fotbollsklubb, tränare eller spelare
  • - ansökan om antagning till klubbens idrottsskola, barn- och ungdomsskolan
  • - pass, födelseintyg eller annat dokument som är ett identitetskort
  • - läkarintyg
  • - Dokument om utbildning, inklusive särskild utbildning (till exempel om examen från Högskolan för lärare eller lantbruksakademin).
  • - Arbetsboken
  • - foton för klubbmedlemskapskort
  • - En fotbollsspelares eller tränares kontrakt.

instruktion

1

Arrangerar i en fotbollsklubb, säg en förarebuss, tränare för en barn- och ungdomsskola eller en agronom av en stadion med ett naturligt grässkydd, ta reda på inte bara om lediga platser, utan också om de speciella kraven för sökanden. Bland de sistnämnda kan till exempel vara möjligheten att spela fotboll, beredskap för frekventa affärsresor och behovet av att anpassa sig till säsongens kalenderkalender, arbeta på officiella helger och på kvällarna.

2

Förbered ditt CV och öva på förhandsvar på eventuella frågor från klubbens president eller chefen. Utan att gå igenom det här obligatoriska förfarandet är det nästan omöjligt att få en ledig tjänst för en klubbadministrativ medarbetare. Med lagledare, såväl som med barns skolans ledare och tränare, ingås avtal.

3

Att bestämma sig för att bli student i klubben Ungdom, behöver duAtt komma till stadion som tillhör klubben på dagen för officiell rekrytering - med föräldrar, födelsebevis, fotbollsuniform, stövlar och ett intyg från en läkare. Du kommer att få bollen direkt på gräsmattan. Visa tränare deras förmåga att leka i flera timmar, fysisk kondition, uthållighet, teknisk utrustning, karaktär och vilja att vinna.

4

Om du tänker spela i ett klubblag, isom du redan har blivit inbjuden till, kommer huvuddelen av arbetet med anställning att ske av utbildare-uppfödare FC och personlig agent. Men för att börja träna måste du studera och underteckna ett avtal som överenskommits med den senare, liksom med den tidigare och nuvarande klubben, och vänta på att din överföringslista kommer fram. För att komma in i lagets ansökan för säsongen, bevisa dig själv på träningslägerna och i kontrollen.

Tips 6: Folkets visdom som kunskapsform

Visdom som förkroppsligas i folk konst,anses vara en av kunskapens former. Det gick inte att skriva in observationer skriftligen, folk sammanfattade dem i form av sagor, ordspråk och ordspråken. Det unika med ordspråket är att det med en minimal mängd innehåller en fullständig logisk tanke - utvecklingsdynamiken och resultatet, uttryckt i en konstnärlig form, som gör det lätt att komma ihåg och driva med uttrycket.

dragspel
Folkets visdom hör till kategorinokunnig kunskap. Behovet att känna världen fanns före mänskligheten från de första stegen i Homo sapiens. I århundraden samlades den praktiska erfarenheten av mänskliga relationer med naturen, vilket återspeglades i folklore. Genom muntlig folkkonst bildar varje folk begrepp av olika kategorier, från universum och slutar med familjeförhållanden.

Modell av universum i en saga

Först av allt, mentalitet och världsutsiktfinns närvarande i folksaga i form av allegorier. I allegorisk formuläret här visade försök att förklara ursprunget till jorden, människor, människans relation till naturen. Många sagor kommer till hans samtida i mycket reducerad form, som snedvrider sin ursprungliga innebörd. Med tanke på historien som en förlängning av människors uppfattning av världen, bör skiljas och moderna anpassningar av sagor för barn uppfattning om primärkällor, som är en del av den förlorade delen inspelad i samlingen av sagor Afanasyev och Dalia. Metafor av ryska folksagor hittills lett honom att lyssna på deras sanna natur, är de nu accepterat endast som underhållning för detey.Hotya forskare även i berättelsen om Burger Shack spår allegori av mänsklig skapelse av högre makter.

Ordspråk som en bild av världens kunskaper

Majoriteten av moderna ordspråkiga lyssnarebetraktas som kloka ord, som ger en märklig färg till tal. Men om du försöker att överväga den semantiska omfattning genre, kommer du att märka att ordspråk är generella och beprövade värdesystem, passerade genom praktisk erfarenhet naroda.Poslovitsy förkroppsligar uppförandekoden, generaliseringen av erfarenhet, psykologiska faktorer, förklaring av naturliga processer och fenomen . Feature ordspråk att de typifying fenomen, som utgör begreppet privata obschemu.Poslovitsy att representera integritet världen lider av fysiska effekter på lagar mänsklig kommunikation. Akustisk Act - "en slå tillbaka och svara" kinetisk rörelse - "ett äpple från äpplet faller inte långt." Ett århundrade av erfarenhet att formulera lagar mellanmänsklig kommunikation - "en gammal vän är bättre än två nya", och även principerna för marknadsföring - "inte har hundra rubel, en hundra vänner" .Istinnost folklig visdom som ett slags kunskap bekräftar förekomsten av identiska ordspråk från olika nationer. "Score två gånger innan du skär en gång" - räknas två gånger innan du klippar av den en gång. "Schmiede das Eisen, solange es glüht" - smida medan järnet medan det brinner (det). "Al Pájaro se le Conoce por su vuelo" - fågel syns på flyget (spanska).